Inteligent Bios Twitter care te va face să mergi Oooh și Aahh

Twitter este probabil una dintre cele mai puternice platforme de socializare din ziua de azi, dar se întâmplă, de asemenea, să fie cel mai greu de utilizat. Încercarea de a veni cu un mesaj profund, care are un efect în 280 de caractere (mulțumim pentru Twitter-ul actualizat!) Nu este ușor pentru majoritatea oamenilor.


De cele mai multe ori, veți găsi scriitori, marketeri sociali și guri digitale, petreceți ore întregi încercând să creați un tweet care este scurt, dulce și direct până la punct și încă mai aveți suficient spațiu pentru o imagine, un link sau toate. -hashtag-uri importante.

Un bio de Twitter este la fel de provocator, dacă nu mai mult, având în vedere că ai doar 160 de caractere pentru a explica cine ești, ce faci și de ce Twitter-ul tău merită urmărit.

Să aveți o biografie bună pe Twitter s-ar putea să nu pară atât de importantă, dar iată lucrul: o biografie pe Twitter poate fi unul dintre motivele pentru a încuraja oamenii să vă urmărească – doriți sau nu, având o biografie Twitter de impact este la fel de important.

Pentru a vă face o idee despre modul în care ar trebui să vă creați bio-ul Twitter, am compilat unele dintre cele mai inteligente bios-uri pe care le-am putea găsi pe Twittersphere. Vedeți aceste bios scrise extraordinar și, sperăm, veți fi inspirat să scrieți unul la fel ca ei!

30 de exemple de Clever Bios pe Twitter

Mike Davidson

Un bio biologic Twitter poate fi un spațiu excelent pentru a oferi un scurt rezumat sau evidențierea carierei tale, iar Mike Davidson, fost VP de Design la Twitter, știe să maximizeze spațiul mic.

Davidson enumeră locurile impresionante la care a lucrat înainte, inclusiv NBCNews, Disney și ESPN, dar ceea ce ne-a atras atenția sunt acreditările sale actuale, care sunt doar „Chillin”. Se arată că până și fostul VP al Designului de la Twitter știe să se distreze cu bios Twitter.

(@mikeindustries)

Carrie Brown

Dacă săpați sfaturile de aici la Webhostingsecretveved, atunci probabil că sunteți un geek mândru. Și pe Twitterverse, a fi geek este ceva de care să te mândrești, așa cum a făcut Carrie Brown cu bio-ul ei Twitter.

Brown își arată cu mândrie latura ei nervoasă, numindu-și „geek-ul calculatorului total” și este „căsătorit cu un computer” în timp ce ridică „Două viitoare ghiocei de computer”..

(@ Browns000)

Candice Walsh

Poate fi greu pentru un scriitor să iasă în evidență printre marea scriitorilor din Twitter, dar Candice Walsh a reușit să facă asta doar cu ajutorul ei biologic Twitter. Walsh a pus cele două lucruri despre care este cunoscută drept prima linie a bio-ului ei, care este o roșcată călătoare și un mare iubitor de cărți.

Desigur, a reușit totuși să-și includă slujba de zi ca coordonatoare de comunicații pentru Women’s Film Fest, împreună cu mânerul lor de pe Twitter.

(@Candicewalsh)

Katie Kendall

Managerul de social media Katie Kendall știe importanța folosirii hashtag-urilor în bios-ul lor și cum să le țese în mod perfect. Bio-ul ei de pe Twitter oferă o soluție rapidă despre cine este și care este interesul ei (fiind un cunoscător al brânzeturilor și un Pinata Maker), în timp ce încă mai adaugă un hashtag pentru că este un iubitor al Tiki și un pasionat de bricolaj.

Odată cu utilizarea hashtag-urilor, Kendall și-a adus și mai mult în evidență bio, mai ales când oamenii caută acele hashtag-uri pe Twitter.

(@ItsKatieKendall)

Martin Bartels

Martin Bartels este un alt scriitor care a reușit să iasă în evidență cu bio-ul său unic. Aparent, Bartels este un astfel de joc al tuturor meseriilor, el s-a redefinit de multe ori pentru a deveni propriul său dicționar (care este un mod destul de fain de a se descrie pe sine).

În ciuda faptului că este o persoană artistică atât de mișto, Bartels este încă prietenos cu vizitatorii săi, încurajându-i să „se oprească pentru o vizită cândva”.

(@MartinABartels)

Sixthformpoet

Umorul poate adăuga personalitate biografiei tale pe Twitter și autorului Sixth Form Poetul Utilizarea umorului auto-deprecier este un excelent exemplu de adăugare a unor râsete, în timp ce tot promovezi cine ești..

În timp ce tweet-urile și bio-ul său ar putea deprima, contul său de Twitter este deprimant, care are peste 100.000 de urmăritori.

(@Sixthformpoet)

John Cleese

Potrivit site-ului său web, John Cleese este un scriitor, un actor și, se pare, o persoană cu adevărat înaltă. Desigur, majoritatea oamenilor îl cunosc ca un comediant, iar bio-ul lui Twitter își arată umorul cu faptul că este în viață, contrar zvonurilor.

A reușit chiar să pună linie despre aplicația sa „plimbare stupidă” și dacă ești fan Monty Python, merită cu siguranță o descărcare!

(@JohnCleese)

UberFacts

Știați că llamele pot suferi de sindromul Berserk llama, o afecțiune prin care un lama crede că proprietarul său uman este, de asemenea, o lama, provocându-le să fie agresivi?

Ei bine, veți afla mai multe despre aceste fapte și despre „cele mai neimportante lucruri pe care nu va trebui să le știți niciodată” la Uberfacts.

(@UberFacts)

Will Arnett

Will Arnett este un actor celebru cunoscut pentru vocea sa aspră și portretizarea lui Batman în filmul de succes Lego: Batman. Dar cel mai important, este cunoscut pentru strânsa prietenie cu colegul actor Jason Bateman și, aparent, ca sponsor.

Este un apel drăguț către cunoscuta lor prietenie, care a început atunci când amândoi au lucrat în serialul de comedie apreciat de critici, Arrested Development.

(@Arnettwill)

Jason Bateman

Pentru a nu fi scăpat de cel mai bun prieten al său, Jason Bateman a menționat și Arnett în bio-ul său Twitter, scriind că este un „prieten al lui Will Arnett”.

Este o linie simplă, care își consolidează și mai mult prietenia, în timp ce își arată în continuare cotletele de comedie. Acum, tot ce avem nevoie este ca Joe Biden și Barack Obama să facă același lucru pentru a-și arăta prietenia strânsă!

(@Batemanjason)

Alison Leiby

Similar cu Bateman și Arnett, scriitoarea și comediantul Alison Leiby își joacă strânsă prietenie cu comediantul Alyssa Wolff pe bio-ul ei Twitter, nu numai că o menționează, ci și susține că va aduce gustarea la întâlnirea lor obișnuită..

De asemenea, nu a uitat să includă și e-mailul dvs., în caz că trebuie să o întrebați ce tip de gustări vor mânca.

(@AlisonLeiby)

Alyssa Wolff

Alyssa Wolff dă din cap acordul său de BFF cu Alison Leiby este mult mai scurtă și mai directă. Ea o menționează pe Leiby în biografia ei ca amicul ei de băut, cu care se pare că bea chiar acum. Atât Wolff cât și Leiby sunt cu adevărat obiectivele de prietenie pentru noi toți pe Twitter!

(@Alyssawolff)

Tim Siedell

Bio-ul lui Twitter al lui Tim Siedell este ceea ce noi toți sperăm să putem face, care este doar să renunțăm la toate și să ne trăim viața ca un miliardar frumos (sau frumos). Din păcate, cei mai mulți dintre noi nu suntem miliardari și / sau frumoși.

Nu suntem siguri dacă Siedell le poate face cu adevărat pe amândouă, dar știm sigur că are un simț al umorului.

(@Badbanana)

Damon Lindelof

Creatorul serialului foarte apreciat LOST știe să scrie o biografie succintă, care să-și cuprindă rolul ca unul dintre creatorii emisiunii și cum nici nu o înțelege, la fel ca restul dintre noi.

Damon Lindelof și-a dat seama că majoritatea fanilor săi îl pun deseori la întrebări despre comploturile și poveștile spectacolului și se distrează cu el însuși spunând că nici el nu știe povestea, în ciuda faptului că este creatorul.

(@DamonLindelof)

Primele dureri mondiale

În societatea de astăzi, „prima problemă mondială” sunt o supărare constantă și acest cont de Twitter arăta amuzant la toate lucrurile mici de care oamenii tind să se plângă: alegerea filmului de închiriat, comandarea unei băuturi greșite sau scrierea unui Twitter biologic..

Scrierea unei biografii pe Twitter poate fi o durere (o primă durere mondială, dacă vrei) și, mai degrabă decât să-și bată capul încercând să-și dea seama cum să scrie un bio cu adevărat, foarte bun, au mers doar cu adevărul și recunosc că pot ‘ nu mă gândesc la nimic.

(@FirstWorldPains)

Comedy Central

Lasă-l la Comedy Central, o rețea care este despre comedie, pentru a face pretenția îndrăzneață de a aduce Comedy pe Twitter. Este scurt, simplu și direct. Ținând linia cu brandul lor, în timp ce încă sunt umoristici.

(@ComedyCentral)

Tyler Clark

Similar cu Comedy Central, Tyler Clark știe cine este și nu se teme să se descrie sincer. El își dă seama că nu este „inteligent”, ci doar „poartă ochelari”, dar cel mai important, „rămâne pozitiv”.

Dacă nu vă puteți gândi la modalități de a scrie o biografie cuprinzătoare, uneori sunt suficiente doar câteva cuvinte cheie despre voi.

(@TylerLClark)

Johnny Cupcakes

Johnny Cupcakes este un brand popular de îmbrăcăminte cu sediul în Boston și nu o brutărie pentru cupcake, în ciuda numelui. Cu un nume precum Johnny Cupcakes, vă puteți aștepta ca contul lor de Twitter să fie umplut cu tweet-uri neplăcute care se referă la îmbrăcămintea și stilul lor.

Bio-ul lor Twitter este un exemplu perfect al stilului mărcii de umor uscat de spirit, ceea ce le-a oferit un succes uriaș și activ.

(@JohnnyCupcakes)

fleacuri

Skittles știe cine sunt publicul lor țintă (elevi de gimnaziu sau persoane cu afecțiune pentru bomboanele viu colorate) și nu le este frică să folosească cuvinte precum „neplăcere” pentru a descrie Twitter-ul lor bio.

Chiar dacă Skittles este un brand uriaș, ei au reușit să pună un pic de personalitate în scrisul lor, care este în conformitate cu imaginea lor luminoasă și plină de culoare.

(@Skittles)

Elon Musk

Elon Musk reprezintă multe lucruri pentru mulți oameni, un inovator, un vizionar, un miliardar mișto, dar pentru el și pe bio-ul său Twitter, este doar un „vânzător de pălării”..

Desigur, el este mai mult decât atât. Mai degrabă, Musk lucrează în prezent la un nou proiect care introduce tuneluri de mare viteză în orașele urbane, iar unul dintre obiectivele proiectului este de a vinde pălării pentru a sensibiliza. Este o modalitate inteligentă de a comercializa proiectul său, în timp ce este încă amuzant.

(@Elonmusk)

Secretul Victoriei

Victoria’s Secret știe cine sunt și ce așteaptă publicul lor de la ei. Acesta este motivul pentru care bio-ul lor Twitter afirmă că este locul în care „Îngeri, bomboane & cei mai sexy adepți ”pot obține toată doza lor zilnică de sexism de la compania de lenjerie.

(@Secretul Victoriei)

Ellen DeGeneres

Indiferent dacă este în televiziune, în viața reală sau în social media, Ellen DeGeneres este pur și simplu amuzant. Deci, vă puteți aștepta ca bio-ul ei Twitter să fie la fel de amuzant și amuzant. Aparent, în afară de faptul că este o comediană și gazda The Ellen Show, ea se întâmplă să fie și un camionier de gheață.

Dacă nu este adevărat sau nu, un lucru este sigur, tweet-urile ei sunt cu adevărat reale și sunt cu adevărat spectaculoase.

(@TheEllenShow)

Tom Hanks

Tom Hanks este cu siguranță actorul „fiecare”. În loc să-și scrie singur un bijuterie Twitter plin de farmec, Hanks este sincer sincer cu faptul că uneori este în formă bună, iar alteori nu.

Indiferent că are o formă excelentă sau nu, încă îl iubim pe Tom Hanks ca unul dintre cei mai buni actori din jur și pentru că are un cont de Twitter destul de darnic..

(@Tom Hanks)

Shonda Rhimes

Shonda Rhimes este scriitoarea seriei de dramaturgie de lungă durată a Grey’s Anatomy și la fel ca Lindelof, este foarte conștientă de nebunia care vine cu o emisiune de televiziune..

Oamenii își trimit adesea părerea cu privire la argumentul serialului, care poate fi destul de plictisitor. A încetat tot ce a adăugat adăugând o mulțumire bună la bio: „Nu este real, bine?”. Cu siguranță asta va închide criticile!

(@shondarhimes)

Condiment vechi

Cunoscut pentru reclamele lor ireverente cu actorul / comediantul Terry Crews, bio-ul de Twitter al lui Old Spice are toate creările unui cont de social media care știe să fie amuzant, în timp ce încă este fidel brandului lor.

Un bio nu trebuie să fie o descriere super lungă a ta. Uneori, tot ce îți trebuie sunt doar câteva cuvinte cheie pentru a le oferi oamenilor o idee despre ce faci și pentru Spice Vechi, este vorba despre „MUZICILE, MĂRCI, LASERI, CUPII, REGALE”.

(@Condiment vechi)

Melyssa Griffin

Dacă nu puteți atrage atenția publicului în prima linie a bio, atunci nu o faceți bine. Bio-ul Melyssa Griffin pe Twitter este un excelent exemplu despre modul în care prima linie din bio poate fi folosită pentru a atrage atenția oamenilor.

Oferind utilizatorilor un atelier gratuit, Griffin a reușit să le spună oamenilor despre activitatea ei ca marketer digital, incluzând simultan un link către cursul ei online. Acum este marketing inteligent chiar acolo!

(@Melyssa_griffin)

Nathan Latka

Podcasterul și guruul digital Nathan Latka este cunoscut pentru etica sa muncitoare, așa că nu este o surpriză pentru noi să aflăm că lucrează la Energia Nucleară.

Latka adaugă în mod inteligent aspectele importante ale carierei sale (CEO al TheTopInbox.com și un podcast cu peste 4,5 milioane de descărcări) și link-urile către munca sa, astfel încât publicul să poată avea acces imediat la ele.

(@NathanLatka)

Aaron Lee

Experții în rețele de socializare Aaron Lee sunt familiarizați cu arta de a crea bio-ul perfect Twitter. El evidențiază toate punctele esențiale despre cine a fost în bio, care este actualul manager regional la AgoraPulse, a învățat arta cappuccino și faptul că este un introvertit cu părul minunat.

Ei bine, Aaron, cu siguranță suntem de acord că ai un păr nemaipomenit pentru un introvertit!

(@AskAaronLee)

Max Seddon

Jurnalistul și corespondentul străin Buzzfeed, Max Seddon, știe că umorul este o parte integrantă a unui bio pe Twitter. Omagiul lui Seddon față de comediantul Yakov Smirnoff face o treabă grozavă de a adăuga levitate la meseria sa de reporter cu sediul în Rusia, aluzând totuși pericolele care vin cu aceasta.

Sperăm că Seddon nu va fi raportat la știri pentru bijuteriile sale de hilar și Twitter.

(@Maxseddon)

Jason Falls

Mulți oameni au tendința de a avea personalitate sau personalitate „online” atunci când vine vorba de crearea unui cont de social media, motiv pentru care este revigorant să avem oameni precum Jason Falls care adaugă o notă de umanizare a contului său de social media și Twitter bio..

Fiind „tată, autor, vorbitor”, Falls își scrie bio așa cum este, fără nici o pretenție de a fi altcineva decât el însuși. Este genul acela de atitudine de la sol care creează o biografie unică pe Twitter.

(@JasonFalls)

Kat Chow

Lăsați-l lui Kat Chow să scrie un Twitter care nu include doar realizarea, cariera profesională și informațiile de contact, dar reușește, de asemenea, să facă o balanță la troll-urile online, care adesea se distrează de numele ei..

Acest lucru indică faptul că vă puteți comercializa în continuare brandul și pe cine sunteți pe rețelele de socializare în timp ce eliminați haters.

(@Katchow)

Găsirea umorului în tine (și bio-ul tău Twitter)

Există o temă comună în cea mai mare parte a bio pe care am enumerat mai sus și este faptul că multe dintre ele sunt amuzante. Indiferent dacă sunteți un blogger de călătorie sau un guru de marketing online, să aveți un simț al umorului despre voi, puteți adăuga acea atingere umană brandului dvs. și vă poate face mai relatabil publicului dvs..

Aveți nevoie de ajutor pentru a vă îmbunătăți scrisul? Consultați ghidul nostru pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți capacitatea de a scrie ca blogger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map