Marketing Triberr: sfaturi interioare de la 25 de experți + interviu exclusiv

Sunteți încă pe Tribber? S-ar putea să pierdeți tone de oportunități de marketing dacă nu ați reușit – potrivit lui Abrar Mohi Shafee, proprietarul Blogging Spell. Citând cuvintele lui Abrar –


Marketingul Influencer este următoarea mare mișcare în marketingul digital. Valoarea acesteia este din ce în ce mai mare zi de zi, deoarece marketerii caută abordări mai inteligente pentru a fi vizibile.

Și asta este locul în care Triberr, o rețea socială dedicată bloggerilor, intră în imagine.

Pe baza motto-ului „Îl împărtășești pe al meu și eu îl voi împărtăși pe al tău”, bloggerii de pe Triberr construiesc „Tribe” și își împărtășesc „Reach” cu membrii tribului, promovându-și reciproc postările pe Twitter, Facebook și LinkedIn. Cu 20 din 50 de cei mai buni influenți ai Forbes sunt acum la bord, Triberr este o nouă forță de socializare pe care bloggerii nu le mai pot ignora.

Sfaturi de marketing Triberr de la 25 de influenți de vârf

Dacă începi doar la Triberr – astăzi este ziua ta norocoasă.

Abrar a intervievat 25 de influenți de top pe Triberr (fiecare cu sute de milioane de acțiuni!) Pentru sfaturile lor de marketing Triberr. Puteți consulta aici postarea completă sau puteți ridica punctele cheie reale din infografia de mai jos.

Mai mult, am făcut un scurt interviu exclusiv cu Abrar pentru a aduna mai multe informații și sfaturi în interior. Verifică!

Interviu exclusiv cu Abrar Mohi Shafee (inițiatorul infografiei)

Hei Abrar, vă mulțumesc că ne-ați împărtășit articolul și infografia. Articolul este o piesă excelentă și extrem de valoroasă pentru bloggerii care doresc să-și extindă amploarea. Spune-ne ce te-a adus la ideea de a face o postare publică pe Triberr la primul loc?

Probabil a fost ianuarie anul acesta când m-am alăturat lui Triberr și am început să sap în trăsăturile lor. Am fost impresionat de sistemul lor „Reach”. Spre deosebire de alte platforme în care aveți un număr „x” de urmăritori, iar actualizările dvs. au potențialul de a atinge acest număr maxim.

În Triberr, acesta crește pe măsură ce pășești în triburi noi (grup de nișă de bloggeri) ca membru. Iar sistemul lor va trage automat conținut de pe blogul dvs. și va distribui în fața publicului total. Așa că a fost primul lucru care mi-a bifat mintea.

După ce m-am înscris la Triberr, am observat când fac o nouă postare pe blogul meu, Triberr conduce traficul și partajările sociale importante (în special tweet-urile) până la următoarele 4-5 zile, chiar dacă au un număr redus de conexiuni. Acest lucru a fost avantajos și m-a făcut să-mi dau seama că poate fi transformat într-un instrument foarte eficient de curare a conținutului, folosind practicile noastre.

Așadar, asta m-a inspirat să fac o postare publicată pentru Triberr și să dau câteva sfaturi din partea influențerilor Triberr pentru a asigura beneficiile maxime ale acestei platforme.

Așa cum am spus – postul este extrem de valoros. Dar în același timp cred că este extrem de greu de produs (~ 5.000 de cuvinte, 25 de bloggeri!). Cât timp ai petrecut pentru această postare? Vă rugăm să ne spuneți mai multe despre pregătirea acestui post.

Ca să fiu sincer, mi-a luat o lună întreagă să reunesc toate lucrurile. Știu că a fost mult timp, dar am vrut să mă asigur că fiecare primește suficient timp pentru a răspunde. Întrucât deja mă gândeam să adun sfaturi, nu a fost nevoie să mă gândesc ce să întreb.

Pentru a o pune pe linie, am făcut mai întâi o listă de 35 de utilizatori de top Triberr, împreună cu e-mailurile lor, deși aveam nevoie doar de 25 (știam că nu toți vor face acest lucru din cauza restricțiilor de timp), am făcut un șablon personalizat de informare prin e-mail , le-a trimis e-mailuri în mod constant, a modificat textele de e-mail la fiecare 3-4 e-mailuri pentru a evita să intre în spam, le-a oferit mai mult decât suficient timp pentru a răspunde (15 zile), declarand termenul limită și asta este.

Așa le-am oferit și mi-am pregătit postarea. Deși, am un plan să scriu o postare detaliată mai târziu despre modul în care am condus acest roundup (deoarece am salvat deja datele) și am obținut rezultate.

Sunt lucruri minunate, admir și apreciez cu adevărat munca grea în acest sens. Înainte de a încheia acest lucru – Dacă nu ne puteți oferi decât trei puncte-cheie din această postare, care ar fi aceasta?

Acestea trei ar fi:

  1. Alătură-te mai multor triburi în nișa ta și creează-ți unele pentru a-i invita pe alții.
  2. Faceți titlul postului dvs. irezistibil și faceți și conținutul dvs. pentru a convinge acțiuni suplimentare.
  3. Partajați alte conținuturi și aveți șansele de a fi partajat de ei pentru Algoritmul de afinitate al lui Triberr.

[Infografic] Cum să ai succes pe Triberr

infografie tributr expert infon

Notă de la Jerry Low: Puteți să vă înscrieți și să porniți tribul dvs. Triberr aici. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me