Spara tid och ansträngning genom att använda Blog2Social för marknadsföring av sociala medier

För inte så länge sedan skrev jag en artikel om korsfrämjande på sociala medier för att spara tid och få dragkraft. Efter att ha checkat ut Blog2Social, tror jag att det här verktyget skulle vara mycket användbart för att hjälpa dig att korsa marknadsföring.


Blog2Social är ett WordPress-plugin. Du kanske redan använder verktyg som HootSuite eller IFTTT, men Blog2Social automatiserar processen ytterligare genom att interagera med din WordPress-blogg för att automatiskt korsa reklam för dig i bakgrunden.

Anpassade inlägg på sociala medier av plattformen

melanie tamble

Det finns många plugins där ute som automatiserar publicering av sociala medier för dig. Vissa är bra och andra är hemska. Blog2Social är en av de mer anpassningsbara och intressanta plugins som finns där. En av funktionerna som jag verkligen gillar med Blog2Social är att samma inlägg inte skjuts ut till varje socialt nätverk utan är anpassat för att bättre passa den plattformen.

Melanie Tamble, grundare och VD för Blog2Social, tog sig tid att prata med oss ​​om detta användbara plugin och vad det kan göra för bloggägare. Tamble delade:

Nätverken har specifika funktioner för att marknadsföra dina inlägg och gemenskaperna reagerar mycket olika på specifika inläggsformat.

Medan #hashtags fungerar bra för Twitter och Instagram, har de visat sig vara mindre effektiva för Facebook eller LinkedIn. Facebook-användare föredrar korta kommentarer, medan Google+-användare engagerar sig mycket bättre med längre texter. Genom att skicka ut samma meddelande till alla dina nätverk, missar du möjligheterna att nå ut och engagera dig med din publik. Dåligt formaterade inlägg får en lägre ranking och mindre synlighet.

Plugin Skapad av någon i dikarna

Blog2Social föddes av VD: s marknadsföringsbehov. Tamble sa:

Vi hanterar fem företagsbloggar och många sociala nätverk, personliga profiler. Sedan finns det våra affärssidor, fokussidor och grupper på Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, XING, Instagram, Flickr, Pinterest och andra som Tumblr, Medium, Torial, Diigo och Delicious.

Tamble beskriver processen för att uppdatera allt det innehållet som “tråkigt” arbete som tog mycket tid. Eftersom de ville skräddarsy sina inlägg för specifika funktioner och policyer för varje nätverk, skulle den automatiserade programvaran helt enkelt inte uppfylla deras behov. “Vi behövde ett verktyg för att hjälpa oss att göra allt detta med en minimal mängd arbete men optimal produktion.”

Tambles företag var i en bra position att gå vidare och skapa denna typ av plugin. Företaget har utvecklat och levererat online marknadsföringsverktyg och tjänster i mer än 16 år. De hade redan utvecklat en onlinetjänst kallad CM-Gateway som var avsedd för att korslägga nyheter, länkar, bilder och dokument till sociala medier.

”Idén till Blog2Social kom som ett uppenbart koncept. Det skapades för att hjälpa oss och för att hjälpa andra bloggare att hantera sociala mediehanteringen för sina bloggar mycket snabbare och enklare. ”

Blog2Social

Blog2Social tar saker ett steg längre

Tambles mål med Blog2Social var att kombinera fördelarna med individuell delning med fördelarna med sociala medier automatisering. Med det i åtanke beskriver Tamble processen för att skapa Blog2Social som en där de “lägger mycket hjärna och forskning till individuellt autoformaterade inlägg med ett format som fungerar bäst för varje nätverk.”

Några av funktionerna i Blog2Social plugin inkluderar:

 • Formaterar inlägg på sociala medier automatiskt inte bara med det maximala antalet tecken tillgängliga för varje nätverk, utan också med den perfekta längden på texter och kommentarer. Dessa längder är baserade på statistik och erfarenhet.
 • Möjlighet att redigera all förfylld publiceringstext och kommentar individuellt. Du kan lägga till personliga kommentarer, hashtags eller handtag efter behov för olika nätverk och samhällen.
 • Ger en förhandsvisning av en sida för alla dina valda nätverk, med automatiskt formaterade och förfyllda textfält. Du kan redigera texten i en enkel arbetsflödesprocess för alla dina valda nätverk, profiler, sidor och grupper.
 • Förslag på bästa tidschemaläggare ger dig idéer om den bästa tiden att schemalägga dina inlägg på specifika sociala medienätverk. Allt baseras på forskning och statistiska data. Kan också schemalägga ett inlägg flera gånger.

Naturligtvis, som med andra automatiserade plugins för sociala medier, kan du helt enkelt ställa in programmet så att det automatiskt publiceras när du publicerar något nytt. Du har bara många andra alternativ tillgängliga för dig med Blog2Social om du vill använda dem.

Rätt plattform vid rätt tidpunkt

Denna plugin är byggd för den lilla till medelstora företagets ägare. Den typiska bloggaren är en en- eller tvåmansoperation. Det betyder att bloggaren måste ha många hattar, inklusive en marknadsföringshatt.

Med Blog2Social blir hatten mindre besvärlig eftersom programvaran sparar mycket tid. Tramble påpekar att det är viktigt att inte bara publicera i rätt nätverk, utan att publicera rätt typ av innehåll vid rätt tidpunkt.

Rätt tidpunkt för ditt inlägg kan vara avgörande för att få mer uppmärksamhet från din publik. Varje nätverk har sin egen rusningstid för aktivitet och engagemang. När du publicerar ett inlägg kommer bara en bråkdel av dina följare att se ditt inlägg. Inlägg får mer uppmärksamhet när dina följare är online.

Det finns olika olika tidsluckor för varje nätverk som kommer att göra det mer troligt för ditt inlägg att fånga uppmärksamheten hos dem på en given tidpunkt.

Som ett exempel förklarar Tramble att du kan nå Twitter-följare bäst före och efter jobbet, medan det är mer troligt att träffa Facebook- och Instagram-fans på eftermiddagen och kvällen.

”Jag personligen använder alltid den” bästa tidschemaläggaren ”och redigerar sedan tiderna på nätverksnivå vid behov. För mig är detta det mest praktiska alternativet. När du väl använder den vill du aldrig missa den. ”

Hon påpekar att dela manuellt i varje nätverk och uppfylla dessa krav kommer att hålla dig upptagen dygnet runt.

Blog2Social var speciellt utformad för att göra uppgiften att korsfrämja våra blogginlägg mycket snabbare och enklare. Den kombinerar fördelarna med individuell delning med fördelarna med automatisk korsbokning och automatisk schemaläggning.

Skjuta gammalt innehåll

En av de mest intressanta funktionerna i Blog2Social för mig var förmågan att schemalägga ett inlägg flera gånger.

Låt oss säga att du publicerar om en ny artikel på Facebook klockan 18 på tisdag. Inte varje följare kommer att vara på Facebook vid den tiden. Men om du lägger in igen nästa eftermiddag kan du fånga andra som inte var första gången du publicerade.

På samma sätt kan du använda verktyget för att driva gammalt innehåll och hålla det aktivt.

Som nämnts tidigare, varje gång du publicerar i dina nätverk, kommer bara en bråkdel av dina följare att se ditt inlägg. Så det kan vara en bra idé att dela ditt inlägg mer än en gång. Men det finns nätverksspecifika metoder för hur ofta du ska dela ditt inlägg, liksom om när du ska dela och hur du ska dela.

På Twitter kan du dela ditt inlägg ursprungligen upp till fyra gånger om dagen om du blandar det med andra inlägg, medan du publicerar mer än en gång på Facebook kan irritera dina fans. Med Blog2Social kan du planera att dela dina inlägg på nätverksnivå så att du kan möta varje nätverk. Du kan till exempel definiera specifika uppsättningar nätverk

Insidan tips för sociala medier kampanjer

Förutom att driva ett företag är Melanie Tramble också en matblogger i sin egen rätt. jag

hade bett henne att ge mig ett exempel på hur Blog2Social skulle fungera för mig om jag publicerade, säger, ett recept för bananbröd. Melanie Tramble hade förutom att släppa in det faktum att hon älskar bananbröd:

Blog2Social förvandlar automatiskt ditt receptpost till det optimala formatet för varje nätverk och ändrar storleken på dina bananbrödbilder automatiskt så att de passar nätverkets krav.

Hon påpekade att förhandsvisningen på en sida skulle ge en översikt över alla inlägg för utvalda sociala nätverk, profiler, sidor och grupper jag kanske vill dela mitt inlägg till.

Processen skulle vara enkel, eftersom alla redigeringsfält kommer att fyllas i med ett utdrag av mitt receptpost i lämpligt antal tecken som fungerar bäst för varje socialt nätverk.

Du kan redigera texten eller lägga till personliga kommentarer. Be till exempel din foodie-community att prova ditt recept och kommentera din blogg. Du kan lägga till fler hashtags för att göra ditt recept lättare att hitta av andra receptbloggar och matbloggarer. Du kan lägga till eller ändra allt du finner lämpligt för att möta din bästa praxis för dina matsamhällen. Det är bara ett enkelt steg för alla dina nätverk och samhällen.

Hon fortsatte med att förklara att om jag valde den “bästa tidschemaläggaren”, skulle en föreslagen tid visas under alla nätverksförhandsgranskningar för nästa bästa tidslucka baserat på de bästa tidsinställningarna. Jag kunde välja egna egna tidsinställningar eller redigera tiden. Jag skulle också välja om jag vill göra inlägget återkommande eller till och med att publicera omedelbart.

Och det finns andra saker jag kan göra med mitt recept för att bli ännu mer uppsökande:

 • ”Om du har flera bilder med munvatten till ditt recept kan du dela ditt inlägg igen genom att välja en annan bild varje gång. Det ger dig fler möjligheter att dela ditt inlägg på olika dagar och tider och ge dem en annan outfit varje gång. “
 • ”Du kan också enkelt välja eller avmarkera och spara valfritt nätverk för något specifikt delningsändamål. Till exempel, om du först delar ditt inlägg med din bild i alla dina nätverk och sedan delar det igen med olika bilder till Twitter, Pinterest och Instagram. “

Det verkar finnas mycket flexibilitet med detta program så att användare kan anpassa det för att tillgodose deras sociala medias behov.

16 SMM Insider Tips av Melanie Tamble

Tamble erbjöd följande “insider” -tips som ger dig lite inblick i hur hon använder Blog2Social för sina egna webbplatser och omfattningen av saker du kan göra med plugin-programmet. Det här är hacks som hon personligen har haft till hjälp. Du kan prova dem och se vilka som fungerar eller du.

 1. Twitter – Hon lägger till #hashtags till nyckelord. Hon lägger också till @handtag om hon vill hänvisa till ett specifikt Twitter-konto för ett inlägg.
 2. Facebook-profil – Hon lägger till en personlig kommentar för att presentera sitt inlägg. Hon ställer frågor eller ber folk att kommentera sitt inlägg. Detta uppmuntrar engagemang.
 3. Facebook-sida – ”Jag ställer in min kommentar något för min företagsida för att ge den en mer formell touch. Och jag schemaläger det för en annan tid (den bästa tidsplanen gör det automatiskt). ”
 4. Google-profil – Tamble lägger till en lite längre introduktion för sitt inlägg. Längre kommentarer fungerar bättre på Google. Hon lägger också till #hashtags för nyckelord på Google+.
 5. Google-sida – Hon tar samma text som hon använde för sin profil, men hon schemaläggs vid en annan tidpunkt.
 6. Google Group – Återigen använder hon samma text men kommer att posta till olika grupper på olika dagar för att bryta upp den lite.
 7. LinkedIn-profil – Hon tar samma text som hon använde på sin Facebook-sida för användning på sin LinkedIn-profil.
 8. LinkedIn sida eller fokus sida – för detta tar Tamble samma text som hon använde på sin Google-sida.
 9. Instagram – “Jag lägger ibland till samtalskommentarer eller uppmaning för delning, om det är lämpligt, och kontrollerar #hashtags. Blog2Social omvandlar taggarna till ditt inlägg automatiskt till #hashtags. ”
 10. Pinterest – För Pinterest kontrollerar Melanie Tamble bara den förfyllda texten och #hashtags, men går vanligtvis med vad som automatiskt placeras i dessa fält.
 11. Flickr – Återigen kontrollerar hon bara de förfyllda kolumnerna. Hon lägger till, “Du kan också lägga till ditt kompletta inlägg som en bildbeskrivning.”
 12. Medium – ”Jag publicerar mitt inlägg som det är, eller gör mindre ändringar av rubriken och introduktionen. Jag planerar alltid inlägget med 3-5 dagars försening till mitt ursprungliga inlägg för att låta sökmotorerna indexera min ursprungliga text först. ”
 13. Tumblr – Hon använder samma teknik som hon listar ovan för Medium. Hon försenar för att först låta det ursprungliga inlägget indexeras i sökmotorerna.
 14. Torial – Detta är en annan plattform där hon använder samma teknik som hon använde på Medium och Tumblr.
 15. Diigo – Hon gör inga ändringar i detta fält. Tamble publicerar helt enkelt inlägget och länkar som det är.
 16. Delicious – Tamble använder samma teknik som hon använde för Diigo. Detta är en snabb kontroll av en ruta utan ytterligare input från henne.

Vad kommer det att kosta mig??

Skärmdump från Blog2Social.com som visar prisstruktur.

Allt detta låter som en dröm, men du undrar kanske vad Blog2Social kommer att kosta dig. Kostnaderna är faktiskt ganska rimliga jämfört med några av konkurrenterna där ute. Låt oss till exempel titta på deras bästsäljande paket är Pro-paketet, som har många funktioner, till exempel 5 användare per licens, 5 konton per nätverk och premiumstöd.

Detta paket kör 99 euro per år ($ 99 €), vilket är ungefär $ 104 USD. Naturligtvis kommer beloppet att variera beroende på nuvarande växelkurser, men låt oss bara hävda att det förblir ungefär $ 100 / år. Som jämförelse betalade jag LinksAlpha $ 8 / månad för mycket färre funktioner och utan möjlighet att separera konton.

Prismässigt är Blog2Social mycket jämförbart med annan programvara, men erbjuder många fler alternativ. Faktiskt, efter att ha läst mer om den här programvaran för min intervju, har jag beslutat att byta till Blog2Social för 2017. Jag tror att det kommer att spara tid och ansträngning i mina kampanjer. Och nej, Blog2Social betalar inte på något sätt mig för att säga det. Detta är min opartiska åsikt efter att ha studerat vad de har att erbjuda.

Plugin har också en gratis version om du har en stram budget. Du kommer att förlora några funktioner, till exempel möjligheten att lägga till ytterligare användare och schemaläggning för bästa tid. Tamble säger:

Många bloggar är helt nöjda med den kostnadsfria licensen, som också innehåller en-förhandsgranskningsredigeraren för att enkelt anpassa dina sociala medie-inlägg med enskilda kommentarer, hashtags och handtag.

Du kan ansluta och korsa inlägg till dina personliga sociala medieprofiler på Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, XING, Tumblr, Medium, Torial, Instagram, Pinterest, Flickr, Diigo, Delicious. Du kan också dela om dina gamla inlägg när som helst du vill dela om ditt vintergröna innehåll eller dela en uppdatering av ditt inlägg på dina sociala mediekonton.

Är du lika fascinerad av Blog2Social som jag? Om du driver en WordPress-blogg och är intresserad av att testa den kan du ladda ner gratisversionen med länken nedan. Om du vill ha uppgraderade funktioner kan du enkelt uppgradera när som helst för så låga som $ 49, beroende på vilka funktioner och hur många användarkonton du behöver.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me