49 Gegevens bewezen tips over hoe u meer retweets kunt krijgen

Update-opmerkingen: Dit artikel is eind 2012 gepubliceerd. Sommige van de genoemde tactieken werken mogelijk niet meer in de huidige Twitter-sfeer. De wereld van sociale media is levendig en verandert voortdurend. Vergeet niet om uw resultaten te volgen wanneer u een nieuwe sociale marketingtactiek toepast.


Retweets krijgen is een combinatie van wetenschap en kunst. Met miljoenen gebruikers die elke minuut strijden om aandacht; je hebt meer nodig dan alleen hard werken, je moet slim werken.

Om viraal te worden in het Twitter-universum, heb je een goede tactiek nodig.

Bruikbare adviezen, tools, & Middelen

Twitter-volgers

De volgende lijst behandelt enkele van de belangrijkste elementen in mijn Twitter-succes. Als je meer retweets wilt, weet ik zeker dat je het waardevol zult vinden.

 1. Vraag erom. Laat uw familieleden, vrienden en kennissen de bal aan het rollen brengen.
 2. Gebruik oproep tot actie in uw tweets. Zinnen als ‘Please retweet ‘,‘ RT’ en ‘pls RT ‘zijn beproefde woorden die u meer retweets opleveren.
 3. Tweet meer over feiten en zinvolle citaten, mensen bijten op dat soort dingen.
 4. Tweet minder over inactieve gesprekken, roddels en kleine chats. Zeg niet alleen ROFL en Wassup, maar zeg iets nuttigs.
 5. Tweet links. Volgens Microsoft Research bevat 52% van de retweet-samples minstens één link. Mensen komen op Twitter om updates te krijgen of iets te leren, dus geef ze dat.
 6. Tweet trending onderwerpen. Gebruik de functies Twitter Search en Twitter Trending om populaire onderwerpen te ontdekken om over te praten.
 7. Tweet breaking news (oke, dit is een nobrainer).
 8. Tweet over Twitter (ja, dat krijgt statistisch gezien meer retweets).
 9. Tweetlijsten. Tip: tweet mijn 49 tips om meer retweets te krijgen.
 10. Tweet WTF-onderwerp (nieuwsgierigheid verkoopt).
 11. Tweet de juiste labels. Gebruik Google Trends om te controleren of u de juiste termen gebruikt in uw tweets – cookiewet is niet hetzelfde als privacywet – gebruik de juiste term als u goed wilt resoneren met uw volgers. Lees meer in deze eenvoudige privacygids.
 12. Haal zoveel mogelijk relevante volgers. Hoe meer volgers je hebt, hoe groter de kans dat je tweets worden geretweet.
 13. Communiceer met je volgers en bouw vertrouwen op. Een eenvoudig automatisch gegenereerd bedankbriefje is prima, het handmatig verzenden van persoonlijke berichten is beter. Het maken van zinvolle verbindingen met uw publiek is van vitaal belang om uw invloed op sociale media en bloggen te vergroten.
 14. Vermeld uw retweet- / volgbeleid duidelijk op uw profiel om interactie aan te moedigen.
 15. Maak een gedenkwaardige titel (goede kopvaardigheid helpt bij het schrijven).
 16. Herhaal je beste tweets schaamteloos – gebruik een tool zoals Tweet Old Post.
 17. Stuur herhaaldelijk nieuwe tweets naar uw volgers.
 18. Sterker nog, plan en verstuur dezelfde tweets op verschillende tijdstippen in een dag of week. Tim Ferris plaatst bijvoorbeeld dezelfde tweet 12 uur na de eerste om volgers uit verschillende tijdzones te bereiken.
 19. Op tijd is 14.00 uur tot 18.00 uur EST de beste tijd om een ​​retweet aan te vragen.
 20. Maar niet alle Twitter-gebruikers wonen in dezelfde tijdzone. Tweriod helpt je volgers te volgen en de beste timing aan te passen om tweets te verzenden, maak gebruik van de tool.
 21. De beste dagen van de week voor retweets zijn volgens marktonderzoek donderdag en vrijdag.
 22. Laat zien dat er een echte mens achter de monitor zit, zet je persoonlijke foto op je persoonlijke Twitter-account.
 23. Stuur vaker retweets dan je erom vraagt. Chris Borgan volgt een verhouding van 15: 1 waarbij hij vijftien keer de tweets van anderen promoot voor elke zelfpromoterende tweets.
 24. Tweet niet alleen de titel van een artikel, voeg waarde toe aan uw tweets met uw persoonlijke opmerking of samenvatting van het onderwerp.
 25. Laat tegelijkertijd ruimte over voor retweets. Je tweet-lengte mag niet langer zijn dan 120 tekens.
 26. Vind de 20 meest geretweet woorden in uw branche, gebruik ze vaker in uw tweets.
 27. Vermijd veelgebruikte woorden voor gesprekken als ‘LOL’, ‘hey’ en ‘gonna’.
 28. Praat minder over alledaagse activiteiten. Wij zijn niet je moeder, niemand is geïnteresseerd in wat je voor de lunch hebt.
 29. Gebruik voor tools Tweepi om uw volgers te beheren.
 30. Gebruik TweetDeck om uw Twitter-interacties en streams te beheren.
 31. Gebruik HootSuite voor het geval TweetDeck niet jouw ding is.
 32. Gebruik TwitPic. De meeste mensen zijn visueel georiënteerd, vandaar dat afbeeldingen meer aandacht krijgen van de massa.
 33. Gebruik MentionMap om uw Twitter-netwerk te verkennen en meer te leren.
 34. Gebruik Twitonomy om je volgers beter te begrijpen.
 35. Gebruik Twitterfeed om je routine tweet-bewerkingen te versnellen (zodat je meer tijd hebt om met je volgers te communiceren).
 36. Krijg meer belichtingen, voeg jezelf toe bij Twellow.
 37. Volg uw tweets en uitgaande links met bit.ly of su.pr. A / B-test om de best presterende tweets te krijgen.
 38. Als je vaker op mobiele apparaten tweet, probeer dan TweetCaster. Het is het volgende (of al?) Grote ding op Twitter.
 39. Gebruik #hashtags vaker.
 40. Promoot anderen door @vermelding te gebruiken. Ik roep regelmatig voor mijn volgers, zoiets als “Volg @userA @userB @userC enz.” En het brengt altijd meer volgers en retweets terug. Mensen hebben de neiging om de goede wil van anderen te beantwoorden, zoals het oude gezegde geeft en u zult ontvangen.
 41. Wees bevriend met de connectoren in uw branche.
 42. Doe een Twitter-wedstrijd en vraag de deelnemers om je spullen te retweeten (WebRevenue.co is misschien geïnteresseerd om een ​​van je sponsors te zijn, laten we praten).
 43. Gebruik betalen met een tweet. Verkoop informatieproducten voor de prijs van een tweet of vraag om een ​​donatie in de vorm van tweets en retweets.
 44. Richt je niet op verkopen. Neem Twitter als opstapje in de verkoop, leid je volgers / prospects naar je landingspagina’s.
 45. Toon getallen als cijfers, “45” is beter dan “vijfenveertig”. Gegevens op basis van oogonderzoeken geven aan dat cijfers beter zijn dan woorden.
 46. Stop met praten over jezelf. Volgens studies bevat slechts 1% van de retweets zelfreferentie.
 47. Tweets duidelijk, schrijf eenvoudige en directe woorden. Vermijd misleidend of te veelbelovend.
 48. Leer van iemand die het heeft gedaan, modelleer zijn / haar methode.
 49. Last but not least, lees Dan Zarrella’s Science of Retweets. Het is een oud stuk, maar er zit goud in – veel van mijn adviezen hier zijn gebaseerd op Dan’s statistieken.

Aan jou: vertel ons je retweet-tips!

Ok, dat zijn mijn tips om meer retweets te genereren. Nu is het jouw beurt: deel ons je ervaring en vertel ons je retweettactiek op Twitter! Ik kijk uit naar uw inbreng.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me