Bespaar tijd en moeite door Blog2Social te gebruiken voor socialemediamarketing

Niet zo lang geleden schreef ik een artikel over crosspromotie op sociale media om tijd te besparen en grip te krijgen. Na Blog2Social te hebben bekeken, denk ik dat deze tool zeer nuttig zou zijn bij het helpen bij crosspromotie.


Blog2Social is een WordPress-plug-in. Mogelijk gebruikt u al tools zoals HootSuite of IFTTT, maar Blog2Social automatiseert het proces verder door interactie met uw WordPress-blog om automatisch op de achtergrond voor u te promoten.

Aangepaste sociale media-berichten per platform

melanie tamble

Er zijn talloze plug-ins die het posten van sociale media voor u automatiseren. Sommige zijn geweldig en sommige zijn vreselijk. Blog2Social is een van de meer adaptieve en interessante plug-ins die er zijn. Een van de functies die ik erg leuk vind aan Blog2Social is dat hetzelfde bericht niet naar elk socialemedianetwerk wordt gepusht, maar wordt aangepast om beter bij dat platform te passen.

Melanie Tamble, oprichter en CEO van Blog2Social, nam de tijd om met ons te praten over deze handige plug-in en wat deze kan doen voor blog-eigenaren. Tamble heeft gedeeld:

De netwerken bieden specifieke functies voor het promoten van uw berichten en de community’s reageren heel anders op specifieke berichtformaten.

Hoewel #hashtags prima werken voor Twitter en Instagram, hebben ze bewezen minder effectief te zijn voor Facebook of LinkedIn. Facebook-gebruikers geven de voorkeur aan korte opmerkingen, terwijl Google+ gebruikers veel beter omgaan met langere teksten. Door dezelfde boodschap naar al je netwerken te sturen, mis je kansen voor outreach en betrokkenheid bij je publiek. Slecht opgemaakte berichten krijgen een lagere ranking en minder zichtbaarheid.

Plugin gemaakt door iemand in de loopgraven

Blog2Social is ontstaan ​​uit de promotionele behoeften van de CEO. Tamble zegt:

We beheren vijf zakelijke blogs en veel sociale netwerken, persoonlijke profielen. Dan zijn er onze bedrijfspagina’s, focuspagina’s en groepen op Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, XING, Instagram, Flickr, Pinterest en anderen zoals Tumblr, Medium, Torial, Diigo en Delicious.

Tamble beschrijft het proces van het bijwerken van al die inhoud als ‘vervelend’ werk dat veel tijd in beslag nam. Omdat ze hun berichten wilden afstemmen op specifieke functies en beleidsregels van elk netwerk, zou de beschikbare automatiseringssoftware simpelweg niet aan hun behoeften voldoen. “We hadden een tool nodig om ons te helpen dit allemaal te doen met een minimum aan werk maar met een optimale output.”

Het bedrijf van Tamble bevond zich in een goede positie om door te gaan en dit type plug-in te maken. Het bedrijf ontwikkelt en levert al meer dan 16 jaar online marketingtools en -diensten. Ze hadden al een online service ontwikkeld, CM-Gateway genaamd, die was bedoeld voor cross-posting van nieuws, links, afbeeldingen en documenten naar sociale media.

“Het idee voor Blog2Social kwam als een voor de hand liggend concept. Het is gemaakt om ons te helpen en om andere bloggers te helpen het beheer van sociale media voor hun blogs veel sneller en gemakkelijker te beheren. ”

Blog2Social

Blog2Social gaat nog een stap verder

Het doel van Tamble met Blog2Social was om de voordelen van individueel delen te combineren met de voordelen van automatisering van sociale media. Met dat in gedachten beschrijft Tamble het proces van het maken van Blog2Social als een proces waarbij ze “veel hersens en onderzoek hebben gestoken in het automatisch automatisch opmaken van berichten met een indeling die het beste werkt voor elk netwerk.”

Enkele van de functies van de Blog2Social-plug-in zijn:

 • Automatische opmaak van berichten op sociale media, niet alleen met het maximale aantal beschikbare tekens voor elk netwerk, maar ook met de ideale lengte van teksten en opmerkingen. Deze lengtes zijn gebaseerd op statistieken en ervaring.
 • Optie om vooraf ingevulde berichttekst en commentaar individueel te bewerken. U kunt waar nodig persoonlijke opmerkingen, hashtags of handvatten toevoegen voor verschillende netwerken en gemeenschappen.
 • Biedt een voorbeeld van één pagina voor al uw geselecteerde netwerken, met automatisch opgemaakte en vooraf ingevulde tekstvelden. U kunt de tekst in één eenvoudig workflowproces bewerken voor al uw geselecteerde netwerken, profielen, pagina’s en groepen.
 • Suggesties voor de beste tijdplanner geven u ideeën over de beste tijd om uw berichten op specifieke sociale medianetwerken te plannen. Dit is allemaal gebaseerd op onderzoeks- en statistische gegevens. Kan ook meerdere keren een bericht plannen.

Natuurlijk, net als bij andere geautomatiseerde plug-ins voor sociale media, kunt u eenvoudig instellen dat het programma automatisch post wanneer u iets nieuws publiceert. Je hebt gewoon veel andere opties tot je beschikking met Blog2Social als je ze zou willen gebruiken.

Het juiste platform op het juiste moment

Deze plug-in is gebouwd voor de kleine tot middelgrote bedrijfseigenaar. De typische blogger is een operatie met één of twee mannen (of vrouwen). Dat betekent dat de blogger veel hoeden moet dragen, waaronder een marketinghoed.

Met Blog2Social wordt die hoed minder omslachtig omdat de software veel tijd bespaart. Tramble wijst erop dat het belangrijk is om niet alleen op de juiste netwerken te posten, maar om het juiste type inhoud op het juiste moment te plaatsen.

De juiste timing van uw bericht kan van vitaal belang zijn om meer aandacht van uw publiek te krijgen. Elk netwerk heeft zijn eigen spitsuren voor activiteit en betrokkenheid. Telkens wanneer u een bericht publiceert, ziet slechts een fractie van uw volgers uw bericht daadwerkelijk. Posts krijgen meer aandacht wanneer je volgers online zijn.

Er zijn verschillende tijdvakken voor elk netwerk waardoor het waarschijnlijker is dat uw bericht de aandacht trekt van degenen op een bepaald moment.

Tramble legt bijvoorbeeld uit dat je Twitter-volgers het beste voor en na het werk kunt bereiken, terwijl het waarschijnlijker is dat je ‘s middags en’ s avonds Facebook- en Instagram-fans ontmoet.

“Persoonlijk gebruik ik altijd de“ beste tijdplanner ”en bewerk vervolgens de tijden op netwerkniveau indien nodig. Voor mij is dit de handigste optie. Als je het eenmaal gebruikt, wil je het nooit meer missen. ‘

Ze wijst erop dat het handmatig delen op elk netwerk en het voldoen aan deze vereisten je de hele dag bezig houdt.

Blog2Social is speciaal ontworpen om de taak van het crosspromoten van onze blogposts veel sneller en gemakkelijker te maken. Het combineert de voordelen van individueel delen met de voordelen van automatische cross-posting en automatische planning.

Oude inhoud pushen

Een van de interessantste features van Blog2Social was voor mij de mogelijkheid om een ​​post meerdere keren in te plannen.

Stel dat u dinsdag om 18.00 uur een nieuw artikel op Facebook plaatst. Niet alle volgers zullen op dat moment op Facebook zijn. Als u de volgende middag echter opnieuw post, kunt u anderen tegenkomen die niet de eerste keer waren dat u een bericht plaatste.

Op dezelfde manier kunt u de tool gebruiken om oude inhoud te pushen en actief te houden.

Zoals eerder vermeld, zal slechts een fractie van uw volgers uw bericht daadwerkelijk zien wanneer u op uw netwerken post. Het kan dus een goed idee zijn om uw bericht meer dan eens te delen. Maar er zijn netwerkspecifieke werkwijzen over hoe vaak je je bericht deelt, en wanneer je deelt en hoe je het kunt delen.

Op Twitter kun je je bericht aanvankelijk maximaal vier keer per dag delen als je het combineert met andere berichten, terwijl het meer dan eens plaatsen op Facebook je fans irriteert. Met Blog2Social kunt u plannen om uw berichten opnieuw te delen op netwerkniveau, zodat u elk netwerk kunt ontmoeten. U kunt bijvoorbeeld specifieke sets netwerken definiëren

Inside Tips voor promoties op sociale media

Naast het runnen van een bedrijf is Melanie Tramble ook een foodblogger op zich. ik

had haar gevraagd me een voorbeeld te geven van hoe Blog2Social voor mij zou werken als ik bijvoorbeeld een recept voor bananenbrood postte. Naast ons te laten weten dat ze dol is op bananenbrood, had Melanie Tramble dit te zeggen:

Blog2Social zet uw receptbericht automatisch in het optimale formaat voor elk netwerk en past het formaat van uw bananenbroodafbeeldingen automatisch aan zodat ze voldoen aan de vereisten van de netwerken.

Ze wees erop dat het voorbeeld van één pagina een overzicht zou bieden van alle berichten voor geselecteerde sociale netwerken, profielen, pagina’s en groepen waar ik mijn bericht misschien mee zou willen delen.

Het proces zou eenvoudig zijn, omdat alle bewerkingsvelden vooraf zijn gevuld met een uittreksel van mijn receptenpost in het juiste aantal tekens dat het beste werkt voor elk sociaal netwerk.

U kunt de tekst bewerken of persoonlijke opmerkingen toevoegen. Vraag bijvoorbeeld je foodiegemeenschap om je recept te proberen en commentaar te geven op je blog. U kunt meer hashtags toevoegen om uw recept gemakkelijker te vinden door andere receptenblogs en foodbloggers. U kunt alles wat u geschikt vindt toevoegen of wijzigen om te voldoen aan uw best practices voor uw foodiegemeenschappen. Het is slechts één simpele stap voor al uw netwerken en gemeenschappen.

Ze legde verder uit dat als ik de “beste tijdplanner” zou selecteren, een voorgestelde tijd zou worden weergegeven onder elk netwerkvoorbeeld voor het volgende beste tijdvak op basis van de beste tijdinstellingen. Ik kan mijn eigen aangepaste tijdinstellingen selecteren of de tijd bewerken. Ik zou er ook voor kiezen om de berichten periodiek te plaatsen of zelfs om ze onmiddellijk te plaatsen.

En er zijn andere dingen die ik met mijn recept zou kunnen doen om nog meer bereik te krijgen:

 • “Als je meerdere verrukkelijke afbeeldingen hebt voor je recept, kun je je post opnieuw delen door elke keer een andere afbeelding te kiezen. Dat geeft je meer mogelijkheden om je post op verschillende dagen en tijden opnieuw te delen en ze elke keer een andere outfit te geven. ”
 • “U kunt ook elk netwerk van uw keuze eenvoudig selecteren of deselecteren en opslaan voor een specifiek deeldoel. Als je bijvoorbeeld in eerste instantie je bericht met je uitgelichte afbeelding deelt met al je netwerken en het vervolgens opnieuw deelt met verschillende afbeeldingen op Twitter, Pinterest en Instagram. ‘

Er lijkt veel flexibiliteit te zijn met dit programma, zodat gebruikers het kunnen aanpassen aan hun behoeften op sociale media.

16 SMM Insider Tips van Melanie Tamble

Tamble heeft de volgende ‘insider’-tips gegeven die je enig inzicht geven in hoe ze Blog2Social gebruikt voor haar eigen sites en de reikwijdte van de dingen die je met de plug-in kunt doen. Dit zijn hacks die ze persoonlijk nuttig heeft gevonden. Je kunt ze proberen en zien welke werken of jij.

 1. Twitter – Ze voegt #hashtags toe aan zoekwoorden. Ze voegt ook @handles toe als ze voor een post naar een specifiek Twitter-account wil verwijzen.
 2. Facebook-profiel – Ze voegt een persoonlijke opmerking toe om haar bericht te introduceren. Ze stelt vragen of vraagt ​​mensen om op haar post te reageren. Dit moedigt betrokkenheid aan.
 3. Facebook-pagina – “Ik stem mijn opmerking enigszins af op mijn bedrijfspagina om het een meer formele toets te geven. En ik plan het voor een andere tijd (de Best Time Scheduler doet dat automatisch). ”
 4. Google-profiel – Tamble voegt een iets langere introductie toe voor haar bericht. Langere opmerkingen werken beter op Google. Ze voegt ook #hashtags toe voor zoekwoorden op Google+.
 5. Google-pagina – Ze neemt dezelfde tekst als ze gebruikte voor haar profiel, maar ze plant op een ander tijdstip.
 6. Google Groep – Nogmaals, ze gebruikt dezelfde tekst, maar zal op verschillende dagen in verschillende groepen posten om het een beetje op te splitsen.
 7. LinkedIn-profiel – Ze pakt dezelfde tekst die ze op haar Facebook-pagina gebruikte voor gebruik op haar LinkedIn-profiel.
 8. LinkedIn-pagina of focuspagina – Hiervoor pakt Tamble dezelfde tekst die ze op haar Google-pagina gebruikte.
 9. Instagram – “Ik voeg soms, in voorkomend geval, oproepopmerkingen of call-for-shares toe en controleer de #hashtags. Blog2Social zet de tags van je bericht automatisch om in #hashtags. ”
 10. Pinterest – Voor Pinterest controleert Melanie Tamble alleen de vooraf ingevulde tekst en #hashtags, maar gaat meestal samen met wat automatisch in die velden wordt geplaatst.
 11. Flickr – Nogmaals, ze controleert alleen die voorgevulde kolommen. Ze voegt eraan toe: ‘Je kunt ook je volledige bericht als afbeeldingsbeschrijving toevoegen.’
 12. Medium – “Ik publiceer mijn bericht opnieuw zoals het is, of ik breng kleine wijzigingen aan in de kop en de inleiding. Ik plan de post altijd met een vertraging van 3-5 dagen in op mijn oorspronkelijke post, zodat de zoekmachines eerst mijn originele tekst kunnen indexeren. ”
 13. Tumblr – Ze gebruikt dezelfde techniek als hierboven vermeld voor Medium. Ze stelt vertraging op om de oorspronkelijke post eerst in zoekmachines te laten indexeren.
 14. Torial – Dit is een ander platform waar ze dezelfde techniek gebruikt als op Medium en Tumblr.
 15. Diigo – Ze brengt geen wijzigingen aan in dit veld. Tamble publiceert eenvoudig het bericht en de link zoals deze is.
 16. Delicious – Tamble gebruikt dezelfde techniek als die ze voor Diigo gebruikte. Dit is een snelle controle van een doos zonder verdere input van haar.

Wat gaat dit me kosten??

Screenshot van Blog2Social.com met prijsstructuur.

Dit klinkt allemaal als een droom die uitkomt, maar je vraagt ​​je misschien af ​​wat Blog2Social je gaat kosten. De kosten zijn eigenlijk heel redelijk in vergelijking met sommige van de concurrenten die er zijn. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar hun best verkochte pakket is het Pro-pakket, dat wordt geleverd met veel functies, zoals 5 gebruikers per licentie, 5 accounts per netwerk en premium ondersteuning.

Dit pakket kost € 99 per jaar (€ 99), wat ongeveer € 104 is. Natuurlijk zal het bedrag variëren afhankelijk van de huidige wisselkoersen, maar laten we aannemen dat het rond de $ 100 / jaar blijft. Ter vergelijking, ik betaalde LinksAlpha $ 8 / maand voor veel minder functies en zonder de mogelijkheid om accounts te scheiden.

Qua snelheid is Blog2Social zeer vergelijkbaar met andere software, maar biedt veel meer opties. Na meer te hebben geleerd over deze software voor mijn interview, heb ik besloten om over te schakelen naar Blog2Social voor 2017. Ik denk dat het me tijd en moeite zal besparen in mijn promoties. En nee, Blog2Social betaalt me ​​op geen enkele manier om dat te zeggen. Dit is mijn onbevooroordeelde mening na het bestuderen van wat ze te bieden hebben.

De plug-in heeft ook een gratis versie als je een krap budget hebt. Je verliest een paar functies, zoals de mogelijkheid om extra gebruikers toe te voegen en de beste tijdplanning. Tamble luidt als volgt:

Veel blogs zijn perfect tevreden met de gratis licentie, die ook de preview-editor voor één pagina bevat, zodat u uw posts op sociale media eenvoudig kunt aanpassen met individuele opmerkingen, hashtags en handvatten.

U kunt verbinding maken en cross-posten naar uw persoonlijke sociale media-profielen op Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, XING, Tumblr, Medium, Torial, Instagram, Pinterest, Flickr, Diigo, Delicious. U kunt uw oude berichten ook opnieuw delen wanneer u uw groenblijvende inhoud opnieuw wilt delen of een update van uw bericht op uw sociale media-accounts wilt delen.

Ben je net zo geïntrigeerd door Blog2Social als ik? Als je een WordPress-blog hebt en je wilt het uitproberen, kun je de gratis versie downloaden via de onderstaande link. Als u geüpgradede functies wilt, kunt u op elk moment gemakkelijk upgraden voor slechts $ 49, afhankelijk van welke functies en hoeveel gebruikersaccounts u nodig heeft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me