Triberr Marketing: Inside Tips van 25 experts + exclusief interview

Zit je al op Tribber? Misschien verlies je tonnen marketingkansen als je dat niet hebt gedaan – volgens Abrar Mohi Shafee, eigenaar van Blogging Spell. Abrar’s woorden citerend –


Influencer marketing is de volgende grote stap in digitale marketing. De waarde ervan wordt met de dag hoger, aangezien marketeers op zoek zijn naar slimmere benaderingen om zichtbaar te worden.

En dat is waar Triberr, een speciaal sociaal netwerk voor bloggers, in beeld komt.

Onder het motto “jij deelt de mijne en ik zal de jouwe delen”, bouwen bloggers op Triberr “Tribe” en delen hun “Reach” met stamleden door elkaar te promoten op Twitter, Facebook en LinkedIn. Met 20 van de 50 Forbes ‘Top Influencers zijn nu aan boord, is Triberr een nieuwe kracht voor sociale media die bloggers niet langer kunnen negeren.

Triberr-marketingtips van 25 topbeïnvloeders

Als je net begint bij Triberr – vandaag is je geluksdag.

Abrar heeft 25 top influencers op Triberr geïnterviewd (elk met honderden miljoenen bereik!) Voor hun Triberr-marketingtips. Je kunt het volledige bericht hier bekijken of de belangrijkste punten heel snel ophalen uit de onderstaande infographic.

Bovendien heb ik een kort, exclusief interview met Abrar gedaan om meer informatie en inside-tips te verzamelen. Bekijken!

Exclusief interview met Abrar Mohi Shafee (de maker van de infographic)

Hey Abrar, bedankt voor het delen van je artikel en de infographic met ons. Het artikel is een geweldig stuk en uiterst waardevol voor bloggers die hun bereik willen vergroten. Vertel ons wat je op het idee heeft gebracht om in de eerste plaats een menigte te posten op Triberr?

Het was hoogstwaarschijnlijk januari van dit jaar toen ik bij Triberr kwam en begon te graven in hun functies. Ik was onder de indruk van hun “Reach” -systeem. Het is in tegenstelling tot andere platforms waar je een “x” aantal volgers hebt en je updates het potentieel hebben om dit maximum te bereiken.

In Triberr neemt het toe naarmate je als lid in nieuwe Tribes (nichegroep van bloggers) stapt. En hun systeem haalt automatisch de inhoud van uw blog en verspreidt deze voor het totale publiek. Het was dus het eerste dat in me opkwam.

Nadat ik me had aangemeld voor Triberr, merkte ik dat wanneer ik een nieuw bericht op mijn blog post, Triberr de komende 4-5 dagen veel verkeer en sociale shares (met name tweets) genereert, ook al heeft het een laag aantal verbindingen. Dat was voordelig en deed me beseffen dat het kan worden omgezet in een zeer effectieve tool voor het beheren van inhoud die onze praktijken gebruikt.

Dat is wat mij inspireerde om een ​​crowdsourced bericht voor Triberr te plaatsen en enkele tips van Triberr-influencers in te dienen om de maximale voordelen van dit platform te garanderen.

Zoals ik al zei – de post is buitengewoon waardevol. Maar tegelijkertijd denk ik dat het buitengewoon moeilijk is om te produceren (~ 5.000 woorden, 25 bloggers!). Hoe lang heb je aan dit bericht besteed? Vertel ons meer over de voorbereiding van dit bericht.

Eerlijk gezegd kostte het me een hele maand om alles bij elkaar te krijgen. Ik weet dat dat veel tijd was, maar ik wilde ervoor zorgen dat iedereen voldoende tijd krijgt om te reageren. Omdat ik al een besluit had genomen om tips te verzamelen, hoefde ik niet na te denken over wat ik moest vragen.

Om het op een rijtje te zetten, maakte ik eerst een lijst van 35 Triberr-topgebruikers samen met hun e-mails, hoewel ik er maar 25 nodig had (ik wist dat ze niet allemaal het zouden halen vanwege tijdgebrek), maakte een gepersonaliseerde e-mail outreach-sjabloon , stuurde ze regelmatig e-mails, veranderde e-mailteksten elke 3-4 keer om spam te voorkomen, gaf ze meer dan genoeg tijd om te reageren (15 dagen) om de deadline te verklaren en dat is alles.

Dat is hoe ik ze heb bereikt en mijn verzamelpost heb voorbereid. Ik heb echter een plan om later een gedetailleerd bericht te schrijven over hoe ik deze verzameling heb uitgevoerd (aangezien ik de gegevens al heb opgeslagen) en resultaten kreeg.

Dit is geweldig spul, ik bewonder en waardeer je harde werk hierin. Voordat we dit beëindigen – Als je ons maar drie belangrijke punten uit dit bericht zou kunnen geven, wat zou dat dan zijn?

Die drie zouden zijn:

  1. Sluit je aan bij meer stammen in je niche en creëer er zelf een paar om anderen uit te nodigen.
  2. Maak uw posttitel onweerstaanbaar en uw inhoud ook om extra aandelen te overtuigen.
  3. Deel de inhoud van anderen en je hebt de kans om door hen gedeeld te worden voor Triberr’s Affinity Algorithm.

[Infographic] Hoe succesvol te zijn op Triberr

triberr expert overzicht infographic

Opmerking van Jerry Low: je kunt je hier aanmelden en je Triberr-stam starten. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me