Kickassd: Lebih dari sekadar Prestasi Host Web Cepat

Anda mungkin pernah mendengar syarikat hosting web membual tentang kelajuan yang cepat dan prestasi yang hebat sebelumnya.


Adakah anda pernah tertanya-tanya apa yang membuat syarikat hosting web cepat, boleh dipercayai dan berpatutan? Nasib baik, kami dapat memilih otak Chuck Charleston dari Kickassd Inc. dan mendapatkan beberapa petua dalaman yang tidak akan anda temui di tempat lain.

Otak Di Sebalik Kejayaan Kickassd

Walaupun Chuck Charlestown adalah pemilik Kickassd, syarikat itu sebenarnya tidak dimulakan olehnya.

“Saya mengambil Kickassd tidak lama selepas ia dimulakan. Dasarnya, dan ideanya sudah cukup bagus dan tidak memerlukan banyak perubahan dari pihak saya untuk mendapatkannya sesuai dengan apa yang saya bayangkan. “

Kira-kira empat tahun sebelum mengambil Kickassd, Chuck melakukan beberapa kerja dan perundingan pentadbir sistem bebas. Dia juga berada di ladang minyak dan industri pembinaan. “Saya selalu memikirkan sesuatu seperti Kickassd,” katanya. “Sememangnya, ketika kesempatan itu muncul, saya langsung memanfaatkannya.”

Ketika peluang untuk membeli Kickassd muncul, Chuck melompat pada kesempatan untuk memenuhi impiannya.

Syarikat ini masih agak baru, jadi jangka masa dari konsep hingga selesai tidak lama. Pada bulan Ogos 2016, Chuck diberi peluang untuk mengambil alih syarikat itu. Dia tidak ragu-ragu, tetapi segera diterima. “Pertumbuhan syarikat sebelum saya mengambil alih agak perlahan.”

Pertumbuhan Permulaan

Chuck tahu ada beberapa perkara yang sangat spesifik yang harus dia lakukan untuk melihat pertumbuhan syarikatnya yang baru diambil alih.

“Kami telah memulakan kempen periklanan yang teratur dan tertumpu yang telah meningkatkan pertumbuhan kami dengan ketara.”

Chuck berkongsi bahawa pertumbuhan semasa Kickassd adalah tepat untuk apa yang mereka mahukan.

“Berkembang terlalu cepat boleh menjadi perkara buruk, dan kita akan menghindarinya.”

Perkhidmatan Pelanggan adalah Kunci

Satu perkara yang membuat Kickassd menonjol dari orang ramai adalah kualiti unik dan perkhidmatan pelanggan. Chuck menunjukkan persekitaran kerja syarikat sebagai salah satu sebab kejayaan mereka.

Dia memberitahu kami bahawa pasukan itu berusaha sedaya upaya untuk memberikan sokongan berkualiti tinggi.

“Sepintas lalu, Kickassd mungkin kelihatan seperti host web lain. Tidak sampai anda melihat di bawah tudung, dan mengambilnya sebagai drive test, anda menyedari perkara berbeza. “

Falsafah perkhidmatan pelanggan mereka pasti menjadikan mereka menonjol di pasar web hosting yang ramai. Sesiapa yang pernah mempunyai syarikat hosting dengan masa tindak balas yang lambat, atau sikap tidak peduli, akan menghargai apa yang dikatakan Chuck mengenai pelanggannya.

“Pelanggan adalah # 1!”

“Pelanggan adalah # 1! Saya tidak peduli jika kita perlu mengeluarkan komputer riba di tengah ribut salji 20 batu dari mana-mana untuk menyelesaikannya, ia akan selesai. “

Di WHSR, kami yakin bahawa anda boleh memberitahu banyak perkara mengenai syarikat berdasarkan cara mereka melayan keadaan yang paling sukar.

Saya mengemukakan soalan kepada Chuck, seperti apa keadaan yang sukar dengan pelanggan dan bagaimana dia menyelesaikannya? Sudah tentu, saya tidak meminta nama tertentu kerana tujuannya hanyalah untuk menggali kemahiran menyelesaikan masalah di belakang pasukan perkhidmatan pelanggan Kickassd.

“Saya menjadikan mereka video langsung saya memasang plugin yang sama dan kemudian mencetuskan peraturan Mod Security dengan jam tangan langsung…”

“Saya baru-baru ini berurusan dengan pelanggan yang selalu mencetuskan keselamatan pelayan kami dan melarang IP. Pelanggan itu yakin bahawa perkhidmatan kami di luar talian dan agak kesal. Walaupun saya berjaya mengecilkannya ke plugin penyemak imbas tertentu yang mereka pasang, mereka masih tidak mempercayai saya. Saya menjadikan mereka video langsung saya memasang plugin yang sama dan kemudian mencetuskan peraturan Mod Security dengan jam tangan log langsung di SSH pada skrin yang sama, sehingga mereka benar-benar dapat melihat IP sistem melarang saya dan merujuk plugin penyemak imbas. “

“Mereka menerimanya dan membuang pemalamnya. Di pihak kami, kami mengubah peraturan tersebut agar tidak terlalu ketat. “

Jawapan Chuck sangat mengagumkan kerana beberapa sebab.

Pertama, tidak ada syarikat hosting web yang akan membiarkan anda meneruskan aktiviti yang menyebabkan IP dilarang. Namun, Chuck bersabar dengan pelanggan. Dia berusaha untuk menunjukkan kepada pelanggan apa masalahnya dengan pemalam. Kemudian, dia mencari jalan keluar walaupun pelanggan melepaskan pemalamnya agar tidak berulang pada masa akan datang. Ini menunjukkan komitmen syarikatnya terhadap perkhidmatan pelanggan dan memperbaikinya dari hari ke hari interaksi dengan pelanggan.

Tanggapannya sangat menghormati pelanggannya dan tidak menyalahkan tempat lain selain tetapan dan pemalam yang saling berinteraksi.

Kegembiraan Bekerja dengan Pemilik Laman Web

Oleh kerana saya mengemukakan soalan sukar bagaimana dia menangani situasi yang sukar, saya fikir saya akan bertanya kepadanya apa bahagian pekerjaannya yang paling bermanfaat.

“Tidak lama dahulu saya memindahkan laman web perniagaan ke pelayan kami. Ia adalah untuk perniagaan berprofil tinggi yang sangat sensitif terhadap waktu henti, sayangnya skrip mereka sangat ketinggalan zaman dan sukar untuk ditangani. Ia memerlukan sedikit kerja PHP dan Mysql untuk berfungsi di pelayan kami. Semua berjalan lancar dan kami mempunyai pelanggan yang sangat gembira. Itu cukup memberangsangkan kerana sukarnya penghijrahan. “

Sekali lagi, fokusnya adalah pada pengalaman pelanggan dan memastikan pelanggan mendapat perkhidmatan yang dia perlukan dan bahawa dia telah melampaui batas. Ini menjadi pertanda baik untuk syarikat baru ini. Pelanggan akan banyak memaafkan jika anda melayannya dengan baik.

Aspek unik lain dari sokongan pelanggan Kickassd terletak pada sokongan teknikal mereka. Chuck berkongsi bahawa penyumberan luar menjadi sangat biasa dan secara amnya menyebabkan pengurangan kualiti sokongan. “Kami enggan melakukan ini dan sebaliknya terus memberi sokongan di rumah.”

Chuck percaya bahawa pasukan sokongan yang kecil dan sangat berkesan jauh lebih berkesan daripada pasukan yang lebih besar yang kurang cekap. Mereka enggan memberikan respons yang tepat kepada pelanggan.

Mengapa Pelayan Cepat Vital?

Kelajuan memuatkan laman web boleh memberi kesan besar pada seberapa berjaya laman web anda akhirnya. Sebenarnya, masa memuat adalah salah satu faktor utama yang mempengaruhi sama ada seseorang akan meninggalkan halaman atau tidak. Rata-rata pengguna hanya akan menunggu 6-10 saat untuk memuatkan halaman dan kemudian mereka akan bangkit.

Kickassd mempunyai ciri Litespeed. Chuck berkongsi bahawa Litespeed sangat pantas dan bahkan terbukti jauh lebih pantas daripada Apache, Nginx untuk HTTP dan HTTPS.

“Kami juga menjalankan Litespeeds Lscache di semua pelayan kami yang menawarkan peningkatan prestasi yang besar,” kata Chuck.

Apa maksudnya bagi mereka yang mencari pakej melalui Kickassd? Sekiranya anda menjalankan laman web dengan trafik tinggi, anda boleh meletakkannya di rancangan hosting bersama. Ini mungkin mustahil bagi banyak penyedia lain. Sebagai contoh, banyak penyedia akan memaksa laman web yang mempunyai lalu lintas tinggi untuk menaik taraf ke VPS, yang boleh menjadi jauh lebih mahal. Chuck menunjukkan Litespeed sebagai salah satu sebab utama mereka dapat memberikan persembahan yang mereka lakukan dengan harga yang rendah.

Pelan Hosting

Sumber: Rancangan Hosting KickassdSumber: Rancangan Hosting Kickassd

Pada masa ini, fokus utama Kickassd adalah pada perkhidmatan hosting bersama mereka. Akhirnya, mereka merancang untuk menawarkan Docker sebagai perkhidmatan nilai tambah untuk hosting bersama mereka. Mereka tidak menawarkan hosting VPS melainkan pelanggan yang ada memerlukannya atau secara khusus memintanya.

“Litespeed sekarang mempunyai Plugin Cache WordPress yang menawarkan prestasi yang sangat menakjubkan.”

“Kami melayani hosting WordPress dan telah membuat beberapa perubahan pada pelayan kami khusus untuk WordPress,” kata Chuck. “Litespeed kini mempunyai WordPress Cache Plugin yang menawarkan beberapa prestasi yang sungguh menakjubkan. Tetapi untuk menggunakan plugin ini memerlukan konfigurasi tambahan di peringkat pelayan yang telah kami lakukan di pelayan kami. “

Penanda Aras Awal Plugin WordPress Litespeeds VS WP Super-Cache. WP Super-Cache pantas tetapi Litespeeds Cache WOW pic.twitter.com/eJZxWBsqqm

– ChuckC (@KickassdInc) 21 Mac 2016

“Kami melayani hosting WordPress.” Chuck menunjukkan bahawa hanya ada segelintir penyedia di luar sana yang menyokong pemalam pada masa ini, tetapi dia menjangkakan ia akan berubah kerana pemalam tersebut mengatasi setiap pemalam cache WordPress di luar sana yang dia tahu.

Mengelakkan Penggodam

Laman web diretas setiap hari. Laman web WordPress nampaknya menjadi sasaran tertentu. Saya secara peribadi mempunyai pengalaman di masa lalu di mana laman web saya terus diretas walaupun ada firewall, kunci keselamatan, dan lain-lain. Pelayan saya pada masa itu tidak dapat mengetahui mengapa, tetapi saya cukup yakin bahawa serangan itu datang melalui rancangan hosting bersama kerana saya akan mengesan dari mana lalu lintas berasal dan sering dari root server semasa serangan ini.

Kerana kekecohan dari masa lalu saya, saya selalu ingin bertanya kepada pemilik syarikat hosting bagaimana mereka menangani masalah keselamatan. Saya bertanya kepada Chuck mengenai masalah penggodaman di luar sana dan bagaimana Kickassd melindungi pelanggan.

“[Peretasan] adalah masalah yang nyata dan sesuatu yang kami cukup baik dalam mengurangkan melalui sekumpulan peraturan Mod Keselamatan yang selalu kami tambahkan dan ubah. Peraturan ini bersama dengan Firewall kami menyekat sebahagian besar serangan di laman web termasuk WordPress. Serangan brute force misalnya ke halaman log masuk dan xmlrpc.php dikesan dan disekat seperti banyak serangan lain seperti serangan skrip silang laman, suntikan dan banyak lagi. Kami memantau log pelayan, dan melihat serangan baru sehingga kami dapat mengubah peraturan kami dengan sewajarnya. “

Mata ke Masa Depan

Laman web Kickassd menyoroti seberapa pantas web berubah. Kerana sifat Internet yang berubah dengan pesat, Kickassd menyedari betapa pentingnya mengawasi nadi perkembangan masa depan.

Seperti yang dinyatakan oleh Chuck Charleston, teknologi yang terlibat dalam web hosting kedua-dua perisian dan perkakasan sentiasa berkembang dan berubah.

“Untuk menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami melihat dengan teliti apa yang berlaku dengan teknologi dalam industri.”

Sebagai contoh, Chuck menunjukkan kenyataan bahawa terdapat kemajuan dalam industri ke arah teknologi kontena seperti Docker.

“Kami sedang bereksperimen dengan integrasi Docker, yang membolehkan pelanggan melancarkan dan menguruskan kontena Docker terus dari akaun cPanel mereka. Kami sentiasa mencari cara baru untuk menawarkan teknologi baru sebagai perkhidmatan nilai tambah. “

Chuck Charleston berkongsi bahawa matlamat mereka untuk tahun 2017 adalah untuk terus seperti yang telah mereka capai. Tumpuannya bukan pada pertumbuhan yang cepat dan itu adalah perkara yang baik. Syarikat hosting web yang berkembang perlahan sering mempunyai masa untuk menyediakan proses untuk mengendalikan senarai pelanggan yang lebih besar dan lebih banyak permintaan pada pelayan. Ini bererti bahawa perkhidmatan yang anda dapat hari ini adalah perkhidmatan yang mungkin anda harapkan pada masa akan datang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me