Pandangan Di Cloudways: PaaS Untuk Perniagaan Kecil

Cloudways – www.cloudways.com.


Catatan: Laman web yang anda baca kini dihoskan di Digital Ocean melalui Cloudways. Sila baca ulasan Jerry’s Cloudways untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat itu. 

Cloudways mungkin bukan nama rumah tangga yang orang fikirkan ketika datang ke penyedia hosting awan PaaS (Platform-as-a-Service). Tetapi gagasan Hospital Pere, Aaqib Gadit, dan Uzair Gadit membuat kemajuan dalam industri ini sebagai PaaS untuk perniagaan kecil hingga sederhana.

Kami merasa terhormat kerana diberi peluang untuk bercakap dengan orang-orang di Cloudways dan memahami sedikit tentang cara kerja dalaman mereka, bagaimana mereka muncul, dan apa yang sedang dilakukan untuk mengekalkan kedudukan mereka sebagai pemain utama dalam industri hosting awan.

Pengurus Produk Cloudways, Ali Ahmed dengan Neil Patel di AWASIA Conference Bangkok, Thailand.

Pejabat Hospital Cofounder Pere.

Visi (Sederhana) Untuk Cloudways

Semasa Cloudways ditubuhkan pada tahun 2011, ketiga-tiga pengasas bersama (Pere Hospital, Aaqib dan Uzair Gadit) mempunyai visi yang sederhana dan mudah untuk syarikat itu dan apa yang ingin mereka lakukan:

Ideanya adalah untuk memberikan pengalaman hosting cloud yang dikendalikan untuk semua pengguna tanpa mengira kemampuan teknikal mereka.

Dengan teguh dalam visi asal mereka, Cloudways akhirnya menjadi platform yang meletakkan kesederhanaan di barisan hadapan. Tetapi, mereka tahu bahawa hanya menawarkan platform yang mudah digunakan tidak mencukupi, di sepanjang jalan, mereka berjaya meningkatkan dan menyempurnakan pendekatan mereka terhadap perkhidmatan hosting awan.

“Dari masa ke masa, Cloudways telah berkembang menjadi platform yang menekankan pada kesederhanaan. Tetapi kami juga memberi penekanan pada pilihan dan memfasilitasi pengguna untuk mencapai kejayaan perniagaan, yang dapat kami lakukan terima kasih kepada rakan infrastruktur cloud peringkat teratas kami dan sokongan pakar sepanjang masa. “

Dengan visi yang jelas dan ringkas, mereka tahu bagaimana mendekati industri hosting awan dan menerapkan strategi yang tepat, membuka jalan bagi Cloudways untuk berkembang dan berjaya seperti yang ada sekarang.

Ujian prestasi CloudWays di Bitcatcha (sumber).

Mengetahui Penonton Anda Dan Memberi Manfaat Yang Tepat

Sebagai penyedia yang mengkhususkan diri dalam hosting cloud yang dikendalikan, penting sejak awal Cloudways mengenal pasti siapa khalayak sasaran mereka dan bagaimana mereka akan menembusi pasaran.

SMB [Perniagaan kecil hingga sederhana] dan Agensi adalah profil pelanggan sasaran utama kami, dan kami telah menyesuaikan platform Cloudways untuk memastikan bahawa pelanggan ini mengalami hosting awan terkawal terbaik untuk perniagaan mereka.

Mengetahui keperluan pengguna mereka, Cloudways dapat memberi tumpuan kepada ciri dan utiliti yang penting dan bermanfaat bagi pengguna mereka. Dan, mengenai ciri dan faedah, ini bermaksud perniagaan.

“Dengan Cloudways, kami mempunyai UI rakan pengguna yang menawarkan 50+ tindakan dalam satu klik, keselamatan ironclad (kami memberikan sijil Wildcard SSL PERCUMA), dan sokongan pakar 24/7. Selain itu, CloudwaysBot kami memberikan gambaran masa nyata mengenai kesihatan dan prestasi pelayan dan aplikasi pelanggan. “

Kekuatan Pilihan dan Kepelbagaian Nilai

Seperti yang ada sekarang, Cloudways membungkus semua keperluan untuk meletakkan mereka sebagai pemain utama dalam industri hosting awan.

Tetapi tentu saja, itu tidak mencukupi untuk mereka. Mereka mahu Cloudways menjadi platform yang dapat berfungsi dengan aplikasi lain, menunjukkan komitmen mereka untuk memberikan sebanyak mungkin pilihan untuk pengguna.

“Platform kami dioptimumkan untuk semua aplikasi bertenaga PHP. Untuk SMB dan agensi, ini diterjemahkan menjadi sokongan yang sangat luas untuk setiap projek kustom yang mereka perlukan untuk dikembangkan dan digunakan tanpa perlu khawatir akan masalah keserasian.”

Beberapa aplikasi yang disokong oleh Cloudways termasuk WordPress, WooCommerce, Magento, Laravel, Symfony dan bahkan projek PHP tersuai.

Tetapi keserasian dengan aplikasi lain bukanlah satu-satunya perkara yang unggul di Cloudways. Untuk menjadi PaaS yang dapat melayani pengguna mereka dengan berkesan, mereka harus menyertakan pelbagai ciri tambahan yang akan meningkatkan Cloudways sebagai PaaS pilihan untuk UKM dan agensi.

Cloudways CDN, Penyimpanan Blok, Persekitaran Pementasan, ciri pengurusan ahli pasukan yang kuat, ciri pelayan (permulaan / hentian / pemindahan pelayan), Tambahan Sokongan Cloudways Premium adalah beberapa penambahan nilai yang pelbagai yang dapat dimanfaatkan oleh pelanggan kami untuk kemudahan penggunaan dan pengalaman hosting tanpa gangguan.

Berdiri Di Atas (Dan Menjelang) Pertandingan

Walaupun Cloudways terus menikmati kejayaan besar dalam industri hosting awan dan sebagai penyedia PaaS, trend pengurangan harga untuk rancangan PaaS telah menyaksikan banyak syarikat berjaya mencapai tahap terendah.

Rancangan Hosting Terurus Cloudways: Mulakan hosting di cloud dengan harga serendah $ 10 / bln. Tangkapan skrin diambil pada 5 September 2018.

Orang-orang di Cloudways mengetahui perkara ini dengan baik dan menyedari bagaimana ia boleh mempengaruhi syarikat untuk terus maju.

“Kami berpendapat bahawa undang-undang Moore berlaku untuk semua bidang teknologi, termasuk cloud hosting. Kami meramalkan bahawa harga akan terus turun apabila lebih banyak pemain memasuki pasaran dan kos keseluruhan pengurusan infrastruktur akan menjadi lebih mudah dicapai oleh vendor peringkat kedua dan ketiga. Oleh itu, kami percaya bahawa kualiti dan ketekalan perkhidmatan memberi impak besar terhadap pendapatan perniagaan. “

Bagi pasukan di Cloudways, terus mendahului persaingan dan mempertahankan kedudukan mereka sebagai penyedia PaaS yang terkemuka bermaksud memberikan pengalaman yang diharapkan pengguna dan membuat perubahan yang diperlukan untuk meningkatkan platform dan laman web mereka.

Sekiranya penawaran perkhidmatan anda sesuai (atau melebihi) harapan pengguna, mereka akan terus mempercayai platform anda. Idea ini tercermin dalam laman web dan platform Cloudways yang baru direka semula yang disesuaikan untuk menyampaikan semua maklumat yang relevan kepada pelawat dan memastikan tahap perkhidmatan yang tinggi secara konsisten diberikan kepada pelanggan kami.

Platform Cloudways

Teknologi adalah industri yang berkembang. Walaupun di pasaran khusus seperti industri PaaS, teknologi yang lebih baru akan terus menjadikan penghalang masuk untuk pesaing lain lebih mudah.

Walaupun begitu, Cloudways tahu bahawa mematuhi visi asal dan terus memberikan perkhidmatan yang diinginkan pengguna akan menjadi kunci kejayaan berterusan mereka.

Manfaat paling penting menggunakan Cloudways sebagai penyedia PaaS adalah kebebasan memilih, kesederhanaan dan kemudahan penggunaan dan inovasi dalam perkhidmatan dan ciri.

Dan untuk menjadikan diri mereka sebagai platform yang benar-benar unik dari pesaing, Cloudways telah melampaui batas dalam menyediakan penggunanya dengan pelbagai ciri dan faedah yang menjadi tonggak utama kepada perkhidmatan mereka.

Menampilkan sorotan

Platform Cloudways menawarkan pelbagai faedah lain yang benar-benar membezakannya daripada persaingan, dengan ciri-ciri seperti:

 • CloudwaysBot [untuk pelaporan statistik prestasi aplikasi dan aplikasi masa nyata],
 • Cloudways CDN [penyelesaian CDN yang menjimatkan untuk pengguna],
 • Persekitaran Pementasan Khusus,
 • Sijil SSL percuma [Wildcard, SANS dan lain-lain],
 • Sokongan penuh untuk PHP 7.x,
 • Penyimpanan Sekatan,
 • Integrasi Git,
 • Pengurusan ahli pasukan,
 • Pengurusan pelayan,
 • CloudwaysAPI [untuk pelaksanaan penyelesaian khusus berdasarkan Cloudways Platform], dan
 • Cloudways Breeze [pemalam cache WordPress buatan sendiri].

Ciri-ciri itu sahaja sudah cukup untuk menjadikannya penyedia PaaS peringkat teratas tetapi inovasi selalu menjadi sebahagian daripada identiti mereka dan mereka berjaya mencari cara untuk meningkatkan lagi kemampuan hosting mereka.

“Tumpuan hosting kami,” Thunderstack “dioptimumkan sepenuhnya untuk menangani sebarang projek PHP. Ini bermakna bahawa tidak seperti beberapa pesaing, kami menyokong pelbagai CMS dan rangka kerja termasuk WordPress, WooCommerce, Laravel, Symfony dan projek PHP tersuai. Aplikasi ini disokong oleh pilihan pengguna cache (Varnish, Memcached atau Redis) dan pangkalan data (MariaDB dan MySQL). “

Puji di platform Cloudways (Petikan dari Twitter)

Tertanya-tanya mengapa https://t.co/eKruIH0yJ7 berjalan pantas. Kami menjadi hos di Cloudways Platform. Sekiranya anda mempertimbangkan untuk memulakan blog atau meningkatkan laman web atau hos projek anda yang ada dengan #Clouways and parch #cPanel https://t.co/ltU0LDjL6x pic.twitter.com/MZg03OiDx5

– Michael Glock Ph.D. (@DrMichaelGlock) 1 September 2018

Saya telah memindahkan banyak laman web ke @Cloudways dan sejauh ini saya sangat gembira menggunakan antara muka mereka + AWS, Digital Ocean, dan Google

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 November 2016

Meletakkan Sentuhan Manusia

Untuk semua prestasi dan pencapaian teknologi mereka dalam industri, Cloudways tahu bahawa ini disebabkan oleh orang-orang dan dedikasi mereka terhadap visi asal yang telah membawa mereka begitu banyak kejayaan.

Semua orang di Cloudways berdedikasi untuk memberikan pengalaman terbaik bagi pengguna yang hanya mahukan penyelesaian hosting terurus yang mudah. Dedikasi ini terbukti ketika datang ke pasukan sokongan mereka.

Maklum balas pengguna mengenai sokongan dan harga pelanggan Cloudways.

“Semua ciri di Cloudways disokong oleh pasukan sokongan yang kompeten yang tersedia 24/7, dilengkapi dengan pangkalan pengetahuan yang komprehensif dan juga Live Chat untuk sokongan segera.”

Sekiranya itu tidak mencukupi, mereka bahkan menyediakan Tambahan Sokongan Premium bagi mereka yang mahukan sokongan keutamaan dalam mengendalikan pelayan mereka.

Visi Cloudways

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pasukan di Cloudways kerana meluangkan masa untuk bercakap dengan kami. Sudah jelas bahawa mereka adalah pasukan bersemangat yang ingin membuat platform yang membawa penyelesaian hosting sebenar untuk perniagaan kecil / sederhana.

Dengan Cloudways, kunci kejayaan mereka adalah visi mereka yang teguh. Kami berharap ia terus menjadikan mereka syarikat yang ramping dan inovatif, menjadikan mereka lebih berjaya pada masa hadapan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map