9 geriausios „Kaca badarat naon Tiasa Anjeun Diajar tina eta“ varžybos

Aya rarancang volung nu ngajadikeun kaca badarat sampurna, tapi aya sababaraha bahan konci nu bisa nulungan.


„Urang parantos ngobrol“ populiarus populiarus pasirinkimas, pavyzdžiui, WHSR, sapertos:

  • Unsur Dursasana pamaké
  • Cara pikeun ngaronjatkeun ongkos konversi
  • „Suksés Telepon kana Aksi“ (čta) Paréntah

Sababaraha unsur séjén anu dipikabutuh pikeun halaman badarat anu henteu ngan ukur narik kunjungan sémah situs anjeun tapi nungtun aranjeunna dimana anjeun badé lebetna sareng tetep di dina:

  • antraštė Alus
  • Subpozicijos
  • Kuat tapi sutirštintas eusi kaca badarat
  • Atsiliepimai
  • navigasi basajan
  • pamakéan vizualiai malonus gambar anu nambahkeun nilai

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun neuleuman kumaha carana ngawangun hiji kaca badaratheada tangka ngakibatkeun konversijos nyaéta pikeun diajar kaca badarat ti usaha lianna. Ku nempo kumaha maranéhna ngalakukeun katuhu, anjeun tiasa ngulang usaha maranéhanana jeung dipikaresep kasuksésan maranéhna.

Palinkėjimas

„Kaca badarat“ pageidavimai

[„Ikon link“] URL „Loka“: http://blog.wishpond.com/

Hal kahiji anu terjadi nalika anjeun nganjang kana situs mangrupikeun kotak oranyeu ngabagéakeun anjeun, naroskeun anjeun ngadaptarkeun blog Dienoraštis sareng tetep terang. Navigasi basajan sareng pos blog anu ditampilkeun calik di luhureun kaca pikeun ngarujuk pangunjung ngiringan kontes. Naon anu sigana dianggo badé ngeunaan halaman badarat ieu mangrupikeun teu pati sesak. Anjeun tiasa sacara gampil mylarian daérah anu anjeun hoyong napigasi sareng fokus dina eusi dina situs sarenglogo. Ieu jelas yén Wishpond hoyong parantos ngarobih sémah pikeun palanggan sareng ngagaduhan fokus anu tunggal.

„Bear CSS“

CSS biruang
[„Ikon link“] URL „Loka“: http://bearcss.com/

„Bear CSS“ nyaéta situs anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah hiji file HTML dasar kana citakan CSS. „Kaca badarat maranéhna ngajadikeun eta geulis jelas naon fokus nyaeta“: Unggah dokumento HTML versija, sarta ngarobah éta ayeuna. „Bear CSS“ ges dugi prekė, kuri buvo suplanuota kaip „sadayana“ su difokuskeun téh tombol "Pépéling HTML". Malah biruang téh ngarah di tombol čta pikeun ngarojong anjeun pikeun ngamuat koropak anjeun. Pamakean hiji gambar pilari arah atanapi ngarah di čta anjeun pohara effektif pikeun meunangkeun jalma keur neuteup ka item nu ogé. Kaca ieu ngagunakeun karakteris kartun, tapi anjeun oge bisa make gambar jalma nyata.

PPC analizatorius

PPC analizatorius badaratas

[„Ikon“ nuoroda] URL „Loka“: http://www.ppcanalyzer.com/

PPC analizatorius, pateikiantis neperduodamas kapsules. Sitas kawas Neatsakykite nyarankeun metoda ieu pikeun ngagambar panon anu maca upami anjeun badé angkat. Salaku conto, perhatikeun kumaha kotak biru biru ngalawan latar biru poék langsung ngagambar panon anjeun? Tujuanana nyaoskeun pengunjung halaman kanggo ngadaptar pikeun buletin. „Sakali anjeun parantos ngalakukeun éta“, „ananun ditarik ka tilu kemungkinan“:

  • kanaékan konversijos
  • visos išlaidos
  • Palengvinti laiką

apelis

apelis

[„Ikon link“] URL „Loka“: http://apple.com

Fokus Apple kanggo halaman badarat maranéhanana biasana puseur dina ngaleupaskeun produk anu pangahirna. Dienoraščio ekrano kopija, „Apple Watch“ naujausia ekrano kopija. Gambar anu langkung alit canggo nyalira kanggo jalma anu mallarian inpormasi anu sanés, tapi inpormasi sapertos model MacBook énggal. „Gambar“ yra labai populiarus gaminys, išgaunamas kaip tiasa, kuris yra labai populiarus, kad jūsų gaminys yra visiškai lankstus. Perhatoskeun yén navigasi tetep sederhana. Pencét gambar salent angkat ka halaman produkcija atanapi click tautan di luhur. Teu aya tombol CTA anu terang pikeun narik perhatian tina produk pangénggalna.

Nesąmonė

neprisirišti

[„Ikon link“] URL „Loka“: http://unbounce.com

Ieu ukur ngajadikeun rasa nu Unbounce bakal boga hiji halaman badarat aplink, saprak aranjeunna dina bisnis ngawangun Kaca badarat. Fokus sawaktos Anjeun pertama anjog di lokasi anu dina set band biru ngalawan bodas sarta hiji jeruk čta vivid nanyakeun anjeun "Nebrangus puslapis Aukštosios amžiaus grupės „Kiwari“". Sanajanas kitas, Neišmeskite manteno, kol jis nebus patenkintas, ar ne, bet nenugalimas, nes jis nepatiko, ar nėra sambūrio, o manau, kad mangrupakeun atsiliepimai, kartu su poto maranéhanana matymo eupan baliku. Ieu nambihan hiji unsur validitas jeung atsiliepimai. Nganjang loka bisa ningali cutatan asalna ti jalma nyata.

„iCracked“

apledėjęs

[„Ikon link“] URL „Loka“: http://icracked.com

„iCracked“ yra suderinamas, jei jūsų „iPhone“ programinė įranga yra remontuojama „Apple“. Badarat kaca dieu téh basajan. Aranjeunna nyoba ngalakukeun salah sahiji dua hal:

  • Nereikalingi taisymo būdai, kuriuos reikia padaryti
  • Beuli alat Anjeun nu euweuh rék

Kaca badarat Ieu ogé migunakeun poto badag pikeun ngeset nada, tapi aya dina nutildytas, kelir nétral nu atkreipia panon kana dua pilihan kapsulę. „CTAs“ yra ryškus tombolas, ryškus, birus caang jeung héjo.

U-nuotolis

badarat uhaul

[„Ikon link“] URL „Loka“: http://uhaul.com

U-manten sababaraha hal béda dina kaca badarat maranéhanana anu hade utamana ogé jeung nu bisa emuliate the dina situs anjeun sorangan. Kahiji, aranjeunna ngagunakeun kapsulės pikun misahkeun hal béda datang bisa jadi pilari, kayaning gudang atawa suplai pindah. Eta kabéh ogé maké stiker jualan keur nandaan na enante encege sémah loka pikeun click link nawaran pangalusna maranéhanana. Poto anu kualitas profesional sarta dipaké pikeun ngagambar panon ka téks, sapertos nu awéwé kalayan kotak nyanghareupan Tumbu suplai pindah béda. Tungtungna, kaca nyokot pagal persona kana kanalas. „Sakali anjeun punch caping tur lokasi nu“ peryogi di, U-haul tiasa mantuan Anjeun cagar a pindah treuk atawa trailer trailer rent. navigasi éta geus cukup gampang for geus dewasa umur sagala mun gampang make eta.

badagas Barkeris

Barkerio kepurė

[„Ikon link“] URL „Loka“: http://bigbarker.com

Nalika kuring munggaran dimulian nulis ieu studi kasus kaca badarat migunakeun téhnik alus alus pikny nieun konversijas, abdi terang mah hayang kaasup kaca badarat nu dezorot faktor amanat. Najanas kitas, kuring kungsi waktos teu nyungsi hiji yén ieu ngamangpaatkeun ulasan dina cara anu atra ka nganjang situs. „WordStreamTapi“ apžvalgos maranéhanana desain ieu teu 100% pozityvas pavyzdys. Kuring satuju jeung aranjeunna nu aya sawatara hal anu bisa ningkat di die, kaasup cara leuwih atra kana tatanan ranjang jeung ngabogaan anjing nyanghareupan téks tinimbang jauh ti téks.

Sanajanas kitu, nekaka badarat ieu henteu bener éta nambahan faktor pasitiki sababaraha nu maos bakal nyaritakeun. Heula, „Amazon“ peržiūra nyaeta 5 prieš tai, sarta aranjeunna nauja, kad katuhu handapeun gambar tina ranjang anjing maranéhanana. Eta ogé nambah "„Google dipercaya Store“" banner mun ngantep anjeun terang yen aranjeunna geus digawé teuas dina kapuasan klient. Aranjeunna paryškino kecapą "Terjaminas" na di luhur maranéhna nyieun jelas yén aya hiji jaminan 10-taun sarta eta mangrupakeun dijieun ranjang kualitas anu mangrupakeun produkcija dijieun AS. Ieu kabeh indikatorių pasitikėjimas, bet ne tas, kur jie yra. Kalawan sababaraha tweaks, sitas ieu bisa ningali hiji nambahan bada di di.

„Sharelock“

„sharelock“

[„Ikon link“] URL „Loka“: https://sharelock.io/

Halaman badarat Sharelock ngajantenkeun sababaraha hal anu jelas pikeun per tanpa ngagunakeun sarébu kecap pikeun ngarengsekeun tugas éta. Mimiti, „Sharelock“ sako, kad jau seniai, bet ir ne, o ne šiaip sau. Fokusna daina poto perangkat lunak anu dimuat kanalas telefone. panon teras gerak ka katuhu sauge dua kalimat anu ngajelaskeun naon anu di lakukeun ku Sharelock. Éta nyéta inpormasi anu swasta. Tungtungna, tiasa milih dua kapsul sareng langkung jéntré atanapi ngadamel Sharelock anjeun sorangan pikeun ngamimitian. Aya ogé link undeuran leutik di siisi katuhu saura cara pikeun ngabagi halaman di Twitter. Tautan sanésna leutik, kulawu sareng di juru kénca handap bisi anjeun peryogi aranjeunna. Halamanas jadi sederhana sahingga anjeun henteu kedah ngagulung ka handap pikeun ningali sadaya dina halaman badarat.

„Tetep Tés“ ir mokymasis

Kaca badarat sampel ieu bakal simple Anjeun hiji pamanggih sababaraha elements bisa ngawengku dina kaca badarat sorangan mun entance datang kana hiji aksi, mésér produkcija atawa malah mun percanten ka anjeun beuki. Sanajanas kitas, ne vienas lumaku pikeun hiji loka bisa teu dianggo keur demografi nganjang Anjeun. Anjeun tambahkeun element anyar jeung cobaan desain anyar, nervinkis daryk A / B nemėgstamus dalykus, kad turas kumaha jalan pangalusna keur anjeun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map