Geld verdienen met bloggen: productrecensent worden

Samenvatting (TL; DR)


Leer de componenten van een goede recensie en hoe u uw eerste paar optredens kunt organiseren voor gratis producten, reizen of diensten in ruil voor uw eerlijke recensies.

FTC-openbaarmaking: in dit artikel worden partnerlinks gebruikt. WHSR ontvangt verwijzingskosten van enkele van de bedrijven die op deze website worden vermeld.

Een van de grootste genoegens van het zijn van een blogger is het schrijven van productrecensies. De opwinding van het ontvangen van pakketten per post, de spanning van het vinden van een nieuw product dat mijn gezin helpt, en de vreugde om vanuit mijn luie stoel geld te verdienen, hebben geleid tot mijn carrière in professioneel bloggen.

Dus hoe kun je beginnen? Deze primer laat zien hoe u aan de slag kunt als productrecensent.

vakantie cadeau gidsGids voor vakantiegeschenken met recensies & affiliate links

Te selecteren items selecteren

Het eerste waar u rekening mee moet houden, is uw publiek. Is dit iets waar u alleen van profiteert, of zou u dit product natuurlijk aanbevelen aan een vriend die bij uw doelgroep past? U kunt elk product dat op uw pad komt zeker beoordelen, maar zorg ervoor dat uw producten aan alle drie deze punten voldoen:

 • Ze zijn iets dat je wilt en kunt gebruiken;
 • Interessant / nuttig zijn voor uw lezers of het gewenste publiek; en
 • Pas het thema van uw blog aan.

Zo niet, dan lijkt uw beoordeling te zelfingenomen.

Je bent een beïnvloeder

Zie jezelf als een beïnvloeder: je kunt het gedrag en de koopgewoonten van je publiek beïnvloeden.

Naarmate uw lezers u gaan vertrouwen, zult u natuurlijk dingen willen aanbevelen die nuttig voor hen zijn. Als er producten, services of zelfs bestemmingen zijn die je al leuk vond en die passen bij de focus van je blog, ga je gang en schrijf er een stuk over. Als je dat eenmaal doet, ben je een beïnvloeder – zo simpel is het.

In eerste instantie wordt u niet betaald of krijgt u gratis producten, maar u kunt gemakkelijk inkomsten genereren met uw recensies.

Maak een blogpost die producten aanbeveelt en plaats uw gelieerde links van programma’s zoals Amazon’s Affiliate Program, Commission Junction of Share a Sale. Ideeën zijn onder meer gidsen voor vakantiegeschenken, recepten met ingrediënten voor affiliate-links, reistochten, webpublicatietools, hosting, blog-plug-ins of “must have” -posts met zaken als toptechnologie, seizoensmode of terug naar schoolitems.

Een voorbeeld is de cadeaugids die ik afgelopen kerst voor mijn lezers heb gemaakt (zie afbeelding rechts). Cadeaugidsen zijn geweldig, want als je groeit, kun je bedrijven vragen om deel te nemen aan je gids.

Items zoeken en selecteren om te beoordelen

Een blog over algemeen ouderschap zal een brede selectie van producten hebben om uit te kiezen. Een blog over ‘groen leven met kinderen’ bevat echter een kleinere selectie van relevante producten en diensten – alleen milieuvriendelijke kinderartikelen. Een bericht over de nieuwste technische gadget daar zal niet met dat publiek vliegen.

Een ander bijzonder product dat redelijk goed te beoordelen en te promoten is, zijn webhostingservices. Waarom? Omdat het een ‘zacht’ product is waar veel vraag naar is, heeft elk individu dat een online aanwezigheid wil een webhost nodig. JIJ hebt het nodig en gebruik er een. Dus waarom zou u uw eigen webhost niet beoordelen??

Familieproducten beschikbaar om te promoten op ShareASale. I See Me, een gepersonaliseerde babyboekverkoper, betaalt 10% voor elke verkooppartner die verwijst. Er zijn momenteel 152 familiegerelateerde bedrijven vermeld op ShareASale (aanmelden).

De componenten van een geweldige recensie

Er zijn verschillende delen aan het schrijven van een recensie die zowel aantrekkelijk is voor uw publiek als nuttig voor potentiële klanten die op uw pad komen.

1. Een opvallende foto

Merken HOUDEN ervan wanneer u hun product er goed uit laat zien, dus neem voldoende foto’s en doe er alles aan om de afbeelding er goed uit te laten zien.

Als het een kookproduct is, toon dan het product en het resulterende gerecht dat je hebt gemaakt. Als je geen goede foto kunt maken, vraag dan om een ​​afbeelding van de klant – het is beter om iets te hebben dat er goed uitziet dan helemaal niets, maar je moet leren om redelijk goede foto’s te maken. Reisrecensies lenen zich voor geweldige foto’s, maar je hebt misschien om creatief te worden voor een dienst.

Als u bijvoorbeeld een schoonmaakdienst aan het beoordelen bent, kunt u het logo op de vrachtwagen, het team en hun uitrusting schieten, en voor / na foto’s van de gebieden die ze schoonmaken.

Screenshot hieronder is een recensie voor boeken van “Frozen”. Merk op dat ik meerdere vast te zetten afbeeldingen heb, zodat ik van tijd tot tijd kan herhalen en het prikbord en het onderwerp elke keer dat ik dat doe, kan wijzigen.

Productbeoordeling - kinderboekenMaak pin -able afbeeldingen

Een ander voorbeeld – als je kijkt naar Jerry’s InMotion Hosting-recensie – hij gebruikt tonnen foto’s en grafieken met toegevoegde waarde als aanvulling op de beschrijving.

Animate GIF en afbeeldingen met hoge resolutie worden gebruikt om de details te beschrijven.afbeelding van zarbeeAfbeelding aangeleverd door klant (Zarbee)

2. De voordelen van dit item of deze service

Schrijf alles wat je leuk vindt aan dit product, maar let ook op wat het merk momenteel promoot.

Als het bijvoorbeeld een allergieproduct is en het lente is, kun je de inhoud plaatsen over hoe uitdagend deze tijd van het jaar is voor jou en andere mensen met allergieën.

Een woord van waarschuwing: wees eerlijk! Verzin geen spullen; benadruk de positieve dingen die u leuk vond en die passen bij de campagne van het merk, indien en wanneer mogelijk, of houd u gewoon aan de feiten. Zet zoveel mogelijk positieve dingen op een rij en benadruk alles waar je van hield.

In mijn seizoensgebonden advertentiecampagne van Zarbee’s – ik gebruikte hun foto omdat ik het product nog niet had ontvangen.

3. De gebreken

Op een conferentie van een jaar woonde ik een Q bij&A met een panel van merken. De kritische afhaalmaaltijd die ik van een merkvertegenwoordiger heb geleerd, was dat niets perfect is. Als u een 100% positieve recensie schrijft, gelooft niemand u en verliest u uw geloofwaardigheid.

Schrijf over de gebreken, maar wees voorzichtig.

Vergeet niet dat u mensen probeert te stimuleren dit product te kopen. Als het product echter een blindganger is of als de gebreken te groot zijn om het daadwerkelijk aan te bevelen en u het product tegen betaling hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met de leverancier en vraag hen wat ze moeten doen. Ze willen misschien dat u stopt met werken aan de beoordeling, ze kunnen de fout herstellen of ze kennen het probleem mogelijk niet en vragen u om de post uit te stellen. Met ze praten is altijd het antwoord en het geeft ze een positief perspectief op jou.

SiteGround beoordelingWees niet bang om te wijzen op de gebreken van een product / dienst – zelfs als u betaald wordt door het bedrijf. Hier is een screenshot van Jerry’s SiteGround-recensie – let op de nadelen die hij in de recensie opmerkte.

4. Uw algemene mening en productinfo

Nadat u de positieve punten en de gebreken heeft opgesomd, kunt u uw algemene mening geven – wees zo creatief als u wilt. Maak een beoordelingssysteem, geef een duim omhoog, laat een glimlachend kind zien – wat voor jou het beste werkt.

Geef ten slotte de details over het product, vooral een link waar u het kunt krijgen.

Silk Milk recensieVertel een boeiend verhaal met merken in je blog.

5. Een meeslepend verhaal om ze allemaal in te pakken

Tegenwoordig is verhalen vertellen de beste manier om goede teksten te schrijven. Dit is iets anders waar merken van houden.

Als het goed genoeg is, kunnen ze uw recensie zelfs met hun publiek delen – en dat is een geweldige bekendheid voor uw blog. Als je begint met een meeslepend persoonlijk verhaal en hoe het product heeft bijgedragen aan je leven, krijg je ook een betere respons van de lezer. Als het goed genoeg is, kunnen ze uw recensie zelfs met hun publiek delen – en dat is een geweldige bekendheid voor uw blog.

In een betaalde reviewcampagne die ik voor Silk heb gedaan – mijn schrijven was geïnspireerd door mijn frustratie over wat te doen met te veel bananen in mijn huis!

6. Volledige openbaarmaking en juiste koppeling

De FTC-voorschriften vereisen dat u bekendmaakt wanneer u blogt met enige vorm van terugbetaling, inclusief contant geld, gratis of afgeprijsde producten, kortingsbonnen, cadeaubonnen, toegang tot conferenties / evenementen of elke vorm van betaling.

Doe dit bovenaan uw bericht of voor links. Als u het product niet gratis hebt gekregen, maar uw eigen gelieerde links gebruikt, MOET u dit ook bekendmaken.

Gebruik de juiste hashtags om te onthullen op sociale media. Ik gebruik ‘#ad’ voor berichten en sociale media omdat het kort en gemakkelijk is aan te sluiten op elk stopcontact. U kunt uw bericht plaatsen: “Ik heb dit product ontvangen voor een beoordeling, maar alle meningen zijn van mijzelf”, voor producten die u zonder betaling hebt ontvangen.

Vergeet niet te onthullen of je een gratis product hebt ontvangen, zelfs als je er gewoon een andere keer enthousiast over bent. Het is verwarrend, maar het beste advies dat ik ooit heb gehoord, is: ‘Bij twijfel, onthullen.’

Kies ten slotte altijd “niet volgen” voor uw links, partner of anderszins. Als het merk weigert die richtlijn te accepteren, loop dan weg.

Dit is slechts een deel van de lijst met wat u moet doen om te voorkomen dat uw blog wordt aangeklaagd.

Voor producten die je al bezit en waarvoor je geen compensatie hebt ontvangen, kun je dit overslaan – tenzij je wilt onthullen dat je niets hebt ontvangen in ruil voor de post.

Gesponsorde post-woorden voor bovenaan de postVoorbeeld van sponsoring genoemd voor en nabij productlink. Bevat “#ad” in de titel voor automatische promotie van sociale media.

Waar kunt u producten vinden die u leuk vindt?

1. Pitching-merken

Het is volkomen acceptabel om merken te pitchen om producten te beoordelen die je leuk vindt. Hoe kleiner het bedrijf, hoe groter de kans dat u een aantal beoordelingsproducten zult scoren.

Mogelijk krijgt u kortingsbonnen aangeboden in plaats van het product om te starten. Plaats uw pitch met waarom uw publiek goed bij hen past, hoe zij op het product zullen reageren en wat u voor hen zult doen. Stel je voor dat je een omslag schrijft voor een sollicitatie!

Vergeet niet je statistieken en mediakit mee te sturen.

2. Affiliate netwerken

Affiliate marketing is een ontwikkelde industrie en is een belangrijke bron van online inkomen geworden voor veel (onder andere) moederbloggers. Een affiliate marketeer promoot een product of dienst die kan worden gevolgd via links, codes, telefoonnummers, etc. die uniek is voor jou. U verdient dan een deel van de opbrengst wanneer een verkoop plaatsvindt via uw unieke link.

Een affiliate-netwerk is vaak het platform dat fungeert als tussenpersoon tussen een affiliate en de merken (ook bekend als verkopers). Het maakt deel uit van de affiliate-marketingvergelijking die vaak wordt weggelaten, aangezien de meeste partners rechtstreeks met de producten / diensten omgaan, maar het is nog steeds een belangrijke informatie om te weten.

Over het algemeen wordt een affiliate-netwerk vaak gebruikt door verkopers om hun affiliate-programma te beheren en fungeert het ook als een database voor hun producten. Uitgevers kunnen vervolgens het product kiezen dat ze willen promoten, afhankelijk van hun markt.

Commission Junction en Share a Sale zijn twee van de meest populaire affiliate netwerken.

3. Sites voor productbeoordeling

Voor nieuwkomers raad ik Tomoson aan, die veel campagnes heeft voor bloggers met een klein publiek. Persoonlijk ben ik begonnen met BlogPRWire en SheSpeaks. Je kunt ook MomSelect, MomItForward en Bloggy Moms proberen.

Zodra u een publiek begint op te bouwen, kunt u zich aanmelden voor plaatsen waarvoor paginaweergaven op een hoger niveau nodig zijn, zoals MomCentral, Clever Girls of Social Fabric.

Tomoson - betaalde beoordelingsmogelijkhedenBetaalde kansen bij Tomoson.

4. Uitnodigingen voor evenementen

Dit is waar bloggerrelaties en steungroepen van pas komen.

Dit voorjaar woonde ik Time to Play Magazine’s blogger speelgoedevenement bij in New York City, waar bedrijven nieuwe speelgoedreleases en demo’s presenteren terwijl ze visitekaartjes van bloggers verzamelen. Dit soort evenementen is meestal alleen op uitnodiging, daarom loont het om je aan te melden bij een lokale blogger-groep, vergelijkbaar met jouw niche. Twee groepen waartoe ik behoor, zijn Philly Social Media Moms en Green Sisterhood. We delen evenementen, promotie, kansen, professioneel advies en promoten elkaars sites.

Onderscheid, overweergave en bescherm uzelf

Zodra een merk u heeft ingeschakeld, volgt u de richtlijnen van het beoordelingsverzoek.

Als ze iets onethisch vragen, zet het dan af voordat je begint. Gerenommeerde, blogger-onderlegde merken sturen u links naar hun site in plaats van spamachtige tekstlinks. Beloof de basis – bijvoorbeeld 500 woorden plaatsen, delen op Facebook & Twitter – en vervolgens extra’s leveren, zoals extra delen of vastzetten. Tag altijd het merk wanneer u uw beoordelingen promoot.

Houd ten slotte de dollarwaarde bij van alle producten en de terugbetaling die u ontvangt. Dat moet u aangeven als inkomen over uw belastingen.

Veel Gestelde Vragen

Verdienen bloggers geld??

Dit hangt ervan af omdat er een groot aantal blogs bestaat en ze niet allemaal inkomsten genereren. De sleutel tot commercialisering is verkeer en sites met weinig verkeer kunnen doorgaans geen geld verdienen. Hier zijn enkele bruikbare tips om meer blogverkeer te genereren.

Hoeveel geld kunt u verdienen aan blogverkeer?

Als vuistregel geldt dat inkomsten onderhevig zijn aan de conversieregel, wat betekent dat er gewoonlijk een geschat percentage van uw verkeer is dat een product zal kopen. Het bedrag dat u per conversie verdient, is afhankelijk van het product / de producten die u promoot.

Voorbeeld: bij een conversieratio van 2,5% en een verdiende waarde van $ 100 per conversie, verdien je $ 2.500 voor elke 1.000 bezoekers.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn blog wordt opgemerkt?

Bloggers hebben toegang tot een groot aantal kanalen voor blogpromotie. Een van de meest populaire middelen is via sociale media, waar geweldige inhoud kan profiteren van sociaal delen. Als uitgangspunt kun je verwijzen naar deze 5 basisstrategie om het aantal lezers van je blog te laten groeien.

Wie verdient er meer – Blogger of Youtuber?

YouTube werkt voornamelijk op een advertentiesysteem dat gebruikers vraagt ​​om veel views te hebben om commercieel levensvatbaar te zijn. Bloggers die aan een affiliate-systeem werken, kunnen mogelijk aanzienlijk meer verdienen met een lager verkeersvolume.

Als u op zoek bent naar alternatieve manieren om meer online te verdienen, hebben we 50 online zakelijke ideeën die u kunt volgen.

Hoe verdienen blogs voor beginners geld?

Toewijding en doorzettingsvermogen zijn de sleutelwoorden van de dag voor beginners. Het kost tijd om vanaf het begin websiteverkeer te genereren en in de beginperiode genereren veel blogs niet veel inkomsten. Het bouwen van een sterke s zal uw verkeer in de loop van de tijd helpen vergroten – en dan begint het geld te stromen.

Ik raad je ten zeerste aan om onze gedetailleerde gids te lezen om een ​​blog te starten waarin we alles van A tot Z hebben behandeld.

Wat is het volgende?

Nu is het tijd om erin te springen en aan de slag te gaan. Oefen op je favoriete items en gebruik sociale media om je berichten te promoten, waarbij je het merk tagt waar je enthousiast over bent. Stop niet alleen bij een of twee berichten – doorzettingsvermogen is de sleutel. Blijf je blog verbeteren, als je nieuw bent – deel je blog met vrienden en familieleden om goede SEO te starten, te leren en te implementeren en goede inhoud te blijven publiceren.

Je kan dit doen. Jerry Low, de eigenaar van deze site, startte WHSR alleen als een hostingreviewblog. Kijk hoe ver hij en zijn team vandaag zijn gekomen – WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) is een van de beste sites voor hostinggidsen geworden die er zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map