Hoe u $ 10.000 per jaar verdient als parttime moederblogger

Als een drukke moeder die 2 kinderen opvoedt met speciale behoeften, heb ik niet veel vrije tijd om het extra inkomen te verdienen dat mijn gezin nodig heeft. Dankzij mijn blog heb ik echter inkomsten kunnen verdienen rond de uren dat ik beschikbaar ben.


In 2015 verdiende ik met deze parttime inspanningen meer dan $ 10.000 aan contant geld. Ik verdiende ook bijna $ 500 aan cadeaubonnen en kreeg een paar honderd dollar aan producten, waaronder eten, keukengadgets, speelgoed en meer. Hier zijn mijn inside-tips over hoe ik dit heb gedaan.

1. Word lid van netwerken waarvan u denkt dat u niet gekwalificeerd bent F0211-Inkomsten-spreadsheetof

Vorig jaar moedigde een doorgewinterde blogger me aan om lid te worden van Social Fabric ondanks hun ‘vereiste’ van meer paginaweergaven dan ik. Ik heb me aangemeld en werd goedgekeurd. In zes maanden heb ik meer dan $ 1.000 van hen verdiend – en heb ik slechts ongeveer 10% van de kansen die ze bieden aangevraagd omdat mijn niche krap is.

Zelfs als de vereisten voor een bepaalde groep hoger zijn dan uw paginaweergaven, moet u ze toepassen, tenzij ze u expliciet vertellen dat niet te doen. Tegenwoordig zijn paginaweergaven voor merken minder relevant dan statistieken zoals betrokkenheid en bereik. Je specifieke talenten op gebieden als het maken van recepten, knutselprojecten of fotografie kunnen je ook waardevol maken voor een groep als Social Fabric.

Je kunt dit idee ook toepassen op blogger-groepen waarvan je denkt dat je te onervaren bent om lid te worden. Ik ben lid van een aantal exclusieve blogger-groepen en hun steun heeft me geholpen te groeien en kansen te bieden. Leer hoe u lid kunt worden van een promotiegroep om de interactie met sociale media te vergroten.

2. Ben op alles van toepassing dat op uw blog past

Naast Social Fabric ben ik lid van verschillende netwerken, waaronder:

 • Slimme meisjes
 • BlogHer-beïnvloeders
 • Influencer Central
 • Tomoson
 • Sverve
 • Massive Sway
 • En meer…

Ik heb me bij zo veel aangesloten, want als je een strakke niche hebt, is het moeilijk om projecten te krijgen die bij je merk passen. Ontdek meer influencer-programma’s om mee te doen.

Pas toe en solliciteer opnieuw op de gewenste projecten. Als gevolg van herhaaldelijk opnieuw aanvragen, werd ik dit najaar uiteindelijk geselecteerd voor een Water Wipes-project. Tag de merken die je leuk vindt op sociale media, kijk of ze hun eigen influencer-programma’s hebben en geef ze creatieve ideeën. Doe geen directe recensies, maar zoek uit hoe u dat product kunt laten schitteren in een bericht dat lezers waarderen. Ik schreef bijvoorbeeld mijn Water Wipes-post over hoe ze je ook kunnen helpen je huis veilig schoon te maken.

3. Onderhandel over hogere tarieven

Je zou beter betaald moeten worden voor waar je in uitblinkt. Als je nerveus bent om een ​​hoger tarief te vragen, onthoud dan dat het aangaan van een merk betekent:

 • Permanente reclame voor het merk op je blog / social media
 • Lagere kansen om voor een van hun concurrenten te werken
 • Werken aan het maken van een bericht dat viraal kan gaan en het kan delen
 • U volgt de doelstellingen, richtlijnen en het copyrightbeleid van de merken en die van uzelf
 • De mogelijkheid om lezers te verliezen die niet om gesponsorde berichten geven

Als dat u er niet van overtuigt om uw tarieven te verhogen, overweeg dan dit: u kunt niet echt veel inkomen verdienen aan blogopdrachten die $ 100-500 per bericht of project betalen, omdat u ervoor moet zorgen dat 50-80% van uw inhoud wordt niet gesponsord.

Als een merk contact met u opneemt en zegt: ‘We zijn dol op uw berichten over dit onderwerp’ of ‘Uw fotografie is verbluffend’, antwoord dan met tarieven die uw waarde weerspiegelen. Te hoog pitchen kan geen kwaad, maar te laag pitchen kan hen laten zien dat je je eigen werk niet op prijs stelt. Mogelijk moet u heen en weer testen totdat u genoegen neemt met een comfortabel tarief dat klanten bereid zijn te betalen. Lees meer diepgaand advies over het pitchen van gesponsorde berichten.

4. Do’s en don’ts voor kleine klussen

Meestal hebben kleine banen een sociaal aandeel, zoals tweets of Facebook-aandelen. U moet in gedachten houden hoe dit aandeel uw algehele merk zal beïnvloeden, dus nogmaals, accepteer alleen banen die bij uw merk passen.

1. Doe geen ‘Small Job’-blogberichten

Vermijd “kleine” blogposts. U kunt beter gratis schrijven voor een merk waar u om geeft dan een lage vergoeding te vragen voor een post of recensie.

2. Blijf bij sociale aandelen

Tweets, Instagrams, Pins en Facebook-shares duren slechts enkele ogenblikken en kunnen eenvoudig worden ingesteld of gepland.

3. Stel regels in

Ik zal geen merkafbeeldingen delen op mijn Instagram, omdat ik denk dat dit mijn merk vervuilt, maar dat vind ik prima op Twitter. Denk na over wat uw streams voor u als merk betekenen en stel dienovereenkomstig regels op voordat u kleine klussen gaat aannemen.

4. Ken je waarde

$ 1 of minder is te laag voor een aandeel. $ 4 per aandeel zou een minimum moeten zijn, maar aandelen kunnen worden aangeboden in het bereik van $ 5-10 of zelfs hoger, afhankelijk van uw aantal volgers, het platform en wat er wordt gevraagd.

5. Word lid van Izea of ​​SocialPubli.com

Met Izea heb ik op tweets geboden en verdiende ik vorig jaar meer dan $ 200. SocialPubli is een nieuw netwerk dat vergelijkbare services biedt en een tegoed van $ 50 geeft aan nieuwe influencers.

5. Integreer strategisch gelieerde advertenties

Het is notoir moeilijk om aan gelieerde advertenties inkomsten te genereren. Er zijn twee methodes:

Methode # 1: banneradvertenties

Banneradvertenties werken beter als u hogere paginaweergaven heeft. Wanneer u banneradvertenties plaatst, moet u deze integreren waar lezers er waarschijnlijk op klikken, bijvoorbeeld boven de koptekst. Ik heb niet veel geluk gehad met het gebruik van banneradvertenties, behalve onderaan elke post, die naar mijn mening opdringerig is.

Methode # 2: affiliate links in een artikel

Als uw paginaweergaven lager zijn, plaatst u relevante gelieerde links in artikelen op uw blog of nieuwsbrief. Deze vloeien van nature in uw inhoud, zoals een top 10 boekgids met links of affiliate links voor receptingrediënten.

Lees meer over hoe u als affiliate geld kunt verdienen.

6. Start freelancen

Als je nog nooit de sprong hebt gemaakt om freelance werk te doen, is dit het juiste moment. Dit is het grootste deel van mijn inkomen. De truc is om te werken waar je goed in bent, dus kijk naar positieve feedback over je werk en freelance op dat gebied.

Mogelijk kunt u voor sommige van deze banen freelancen om buiten te betalen, als u deze vaardigheden al regelmatig voor uw blog doet:

 • Freelance schrijver
 • Fotograaf
 • Afbeelding ontwerper
 • Editor / proeflezer
 • Feitencontrole
 • Zoekmachine optimalisatie professional
 • Beheer van sociale media
 • Blog ontwerp / beheer

Vind een aantal geweldige netwerken voor freelance bloggers.

7. Werk slimmer

Om succesvol te zijn in het genereren van extra inkomsten, moet u ook deze richtlijnen volgen:

Richtlijn # 1: Beheers uw ambacht

Beheers één ding waarin u uitblinkt. Dit zal u helpen gezag te ontwikkelen en uw vaardigheden op de markt te brengen, zowel op uw blog als daarbuiten.

Richtlijn # 2: Netwerken is belangrijk

Continu netwerk. Relaties in uw niche helpen u kansen en partners te vinden en uw merk een boost te geven.

Richtlijn # 3: Word goed in tijdbeheer

Geef prioriteit aan uw tijd. Als u niet veel tijd heeft om inkomen te verdienen, geeft u eerst prioriteit aan uw werkopdrachten op volgorde van hoeveel ze betalen (van groot naar laag) en vervolgens op deadline.

Richtlijn # 4: Houd u aan een werkschema

Houd je werkuren heilig. Stel werktijden in en houd ze vrij van kinderen, tijd met het gezin en andere verplichtingen. Voor mij begrijpt mijn man dat een gesloten deur betekent dat er betaald werk wordt gedaan en hij respecteert dat zorgvuldig.

Richtlijn # 5: maakt u wat u waard bent?

Bekijk uw investeringsrendement. Wat wordt u betaald in ruil voor de moeite die u in een project steekt? Social Fabric-projecten draaien bijvoorbeeld rond winkelen die worden vergoed, maar u moet mogelijk rekening houden met reizen als u niet gemakkelijk bij de gevraagde winkel kunt komen.

Deelnemen aan geavanceerdere netwerken, solliciteren en pitchen, onderhandelen, verstandig kleine banen kiezen, freelancen en slimmer werken, kan u helpen uw blogervaring te gebruiken voor deeltijdinkomen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map