Hoe u gratis telefonische conferenties kunt gebruiken om uw online lezerspubliek op te bouwen

Teleconferenties bestaan ​​al vele jaren. Sinds er meer dan één persoon aan de lijn kon zijn, hebben mensen telefoons gebruikt om met elkaar te vergaderen. Om een ​​online lezerspubliek op te bouwen, kunnen teleconferenties worden gebruikt om luisteraars aan te trekken, experts te markeren en uw merk onder de aandacht te brengen van mensen die anders misschien niet van uw bedrijf hebben gehoord.


We hebben in het verleden veel gepraat over verschillende manieren om lezers naar uw website te trekken, inclusief het gebruik van Twitter-chats en promotiegroepen. Teleconferenties zijn iets anders dan webinars, omdat u niet de visuele elementen heeft die u zou hebben bij een webinar, wat meer een videoconferentie is.

Een telefonische vergadering kan op verschillende manieren worden gebruikt om uw lezers te bereiken:

 • Chat met kleine groepen met experts in uw niche-gebied. Neem het gesprek op en bied het aan bezoekers van de site aan wanneer ze zich aanmelden voor uw nieuwsbrief.
 • Beloon topverwijzers met een groepschat waarin u al hun vragen op uw vakgebied beantwoordt.
 • Voer interviews uit en plaats ze online. Ik doe dit heel af en toe op Coffee with Authors, met Blog Talk Radio. In het verleden heb ik telefonische vergaderingen gebruikt, de sessies opgenomen en interviews met verschillende auteurs samengevoegd.
 • Eén-op-één coachinggesprekken.

Te gebruiken diensten

Gratis telefonische vergadering

FreeConferenceCall.com is een service die ik vaak heb gebruikt. Ze bieden 100% gratis bellen. U kunt die oproepen opnemen en later downloaden. Andere kenmerken zijn onder meer:

 • Aangepaste begroeting die u kunt opnemen om mensen te verwelkomen op uw conferentie
 • Selecteer muziek waar mensen naar kunnen luisteren terwijl ze in de wacht staan
 • Als u screensharing-services nodig heeft, biedt dit bedrijf dat ook voor maximaal 25 personen gratis en meer tegen betaling.
 • U kunt een conferentie live streamen, vergelijkbaar met een radio-uitzending.

Persoonlijk heb ik gemerkt dat deze service zeer betrouwbaar en vrij van statische elektriciteit is, zelfs als ik gedwongen ben een mobiele telefoon te gebruiken, wat wordt beschouwd als een groot nee-nee voor de moderator.

Doe mee

Join.me is een andere optie voor teleconferenties. U kunt met dit systeem onbeperkt audioconferenties krijgen. Ze bellen gewoon het nummer dat u hen geeft en voeren een 9-cijferige ID in. Dit is ook een geweldige manier om het aantal mensen dat aan uw conferentie kan deelnemen te beperken. U geeft de ID alleen aan degenen die u wilt deelnemen.

 • Geen softwaredownloads
 • U kunt online uitnodigingen verzenden en het gesprek starten vanaf uw planningsdashboard.
 • U kunt ook een smartphone of iPad gebruiken om mobiele conferenties te houden.

Zoals de meeste van deze conference call-systemen, is de prijsstructuur op een schaal die omhoog glijdt naarmate er meer deelnemers bij betrokken zijn. Voor audioconferenties heeft u een Pro-account nodig, dat begint bij $ 20 / maand en vanaf daar omhoog gaat.

UberConference

UberConference biedt een aantal heel handige functies waarmee u eruitziet als de professional die u bent. Door uw computer en uw telefoon te gebruiken, kunt u eenvoudig luidruchtige bellers dempen (u weet wel, degene met de hond die op de achtergrond piept) of een andere persoon toevoegen, zoals een gast.

U kunt er een webinar van maken door ook uw scherm te delen, als u dat wilt. UberConference biedt ook de mogelijkheid om te zien wie er spreekt, in plaats van individuele pincodes te moeten vragen of erop te staan.

Als u uw oproepen beperkt tot 10, kunt u gratis gebruik maken van deze dienst. Anders is het $ 10 / maand voor maximaal 100 deelnemers tegelijk.

Volledig gratis conferentiegesprekken

Totally Free Conference Calls heeft enkele interessante functies. De telefonische vergaderingen zijn gratis voor maximaal 250 deelnemers, wat het meeste is van alle beldiensten. U kunt met één gesprek tot 10.000 betalen, maar het is waarschijnlijk het beste om het aantal te beperken en een paar dollar te besparen (zie hieronder). Je krijgt ook:

 • Een telefoonnummer en pincode die voor elk conferentiegesprek kunnen worden gebruikt. Dit is prettig als je dezelfde deelnemers hebt en ook gemakkelijk te onthouden.
 • Er zijn gedetailleerde rapporten over de oproepen, zodat u kunt zien waar verbeteringen kunnen worden aangebracht aan toekomstige conferenties.
 • Start en stop de opname vanuit het moderator-dashboard.

Dit is er een die de moeite van het bekijken waard is.

Maak de conferentie succesvol

In een artikel over CIO door Esther Schindler, stelde webontwikkelingsmanager Gerry Mann voor om vooraf te plannen voor technologische problemen die u en uw bellers kunnen tegenkomen tijdens telefonische vergaderingen of virtuele vergaderingen.

‘Stuur items ruim van tevoren om te beoordelen.’

Als u tijd gaat steken in het plannen, promoten en hosten van een telefonische vergadering, wilt u er het maximale uit halen. Naast het hebben van informatie die van tevoren moet worden beoordeeld, moet u een paar voorzorgsmaatregelen nemen.

 • Heb een co-moderator die kan ingrijpen en de vergadering kan voortzetten voor het geval je van de lijn wordt geslagen. De co-moderator moet beschikken over uw script en aantekeningen en volledige toegang tot uw vergadersoftware, zodat ze luidruchtige bellers kan dempen en het werk kan doen dat u zou doen als u daar was. Dit moet natuurlijk iemand zijn die u volledig vertrouwt.
 • Als u van een script afwijkt, krijgt u direct een transcript van de conferentie. Gebruik stukjes en beetjes om het op sociale media te promoten. Als je een vraag hebt gesteld, stel dan dezelfde vraag op Twitter en volg vervolgens op en vertel je volgers dat ze het antwoord kunnen krijgen door de gratis opname van je teleconferentie te downloaden.
 • Volg de aanwezigen op uw evenement en vraag of er vragen waren waarvan ze niet het gevoel hadden dat ze volledig beantwoord waren. Beantwoord die vragen in een blogpost of een tweede teleconferentie.
 • Verzamel informatie van de aanwezigen, zodat u ze kunt omzetten in vaste klanten. Moedig hen aan om zich aan te melden voor uw nieuwsbrief voor meer informatie over toekomstige telefonische vergaderingen.

Een paar beveiligingen

U moet een paar voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de conferentie geen nachtmerrie voor u wordt.

 • Demp opmerkingen of neem slechts zoveel mensen aan als je in staat bent om tegelijkertijd te praten. Als meerdere vragen u bang maken, moet u ze van tevoren opsturen en ze vervolgens zelf lezen.
 • Zorg ervoor dat deelnemers begrijpen dat zij verantwoordelijk zijn voor de interlokale kosten. Wijs erop dat het nummer geen 1-800-nummer is. Als het een 1-800-nummer is, wees dan heel voorzichtig, want er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor elke persoon die belt.
 • Laat mensen weten dat u uw best zult doen om de conferentie op te nemen, maar er zijn geen garanties. Opnames kunnen defect zijn. Of omdat u nieuw bent bij telefonische vergaderingen, kunt u per ongeluk de eerste opname of twee verknoeien.
 • Oefen van tevoren. Verzamel je co-moderator en doorloop samen het script.
 • Zorg ervoor dat gastsprekers de lijn kunnen passeren. Stel een tijd in om ook met hen te oefenen en zorg ervoor dat ze het algehele proces volledig begrijpen.
 • Zorg voor een back-upplan voor het geval uw telefoonlijnen en / of internet uitvallen. Ik moest ooit mijn mobiele telefoon gebruiken, weet je nog? Dat komt omdat mijn stroom uitvalde. Ik heb gedaan wat ik moest doen. Het was niet ideaal, maar het werkte.

Persoonlijk zou ik elk plan waarbij ik moest betalen voor elke beller en de minuten die ze gebruikten volledig vermijden.

Elke beller moet verantwoordelijk zijn voor haar eigen interlokale kosten. Dit is echt het beste in een tijdperk waarin de meeste mensen op zijn minst een lange afstand hebben die ze op hun mobiele telefoons kunnen gebruiken. Anders, als u betaalt voor een 800-service, kunt u betalen voor elke persoon die belt en dat kan uw algehele promotiebudget echt opeten.

Another Avenue for Promotion

Sommige mensen hebben niet het gevoel dat telefonische vergaderingen zeer succesvol zijn.

Zoals bij de meeste soorten promotie, werken sommige dingen voor sommige goed en niet voor andere. Mijn doel is om u verschillende, kosteneffectieve ideeën te presenteren die u kunt proberen. Velen van hen heb ik mezelf getest en had op zijn minst enig succes en positieve feedback. Anders kunnen er anderen zijn die het met succes hebben geprobeerd. Het is slim om geldinvesteringen te beperken totdat u ziet hoe goed een bepaalde promotie voor u en uw merk werkt. Als u echter een conferentie aanbiedt wanneer uw concurrentie dat niet is, kunt u ze er met sprongen voor laten lopen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me