Waarom een ​​golfblog winstgevender kan zijn dan u denkt (en hoe u er een kunt starten)

Golf is een sport die door iedereen op elke leeftijd kan worden beoefend, waardoor het populair is bij zowel jong als oud, en alle leeftijden daartussenin. Volgens Statista waren er vanaf 2014 alleen al in de Verenigde Staten ongeveer 26,88 miljoen golfers. De World Golf Foundation schat dat er jaarlijks ongeveer $ 84,1 miljard via golf in de Amerikaanse economie wordt gepompt.


In een CNN-interview vertelde Steve Mona, CEO van World Golf Foundation, dat de golfindustrie groter is dan zowel toeschouwers als uitvoerende kunsten samen.

Golf is een van de meest populaire sporten in de buurt en is een krachtpatser die geld verdient. Als je van golf houdt en op zoek bent naar een onderwerp om over te bloggen, heeft deze niche een breed publiek met ietwat diepe zakken.

Case Studies van succesvolle golfbloggers

Verslaafd aan Golf Blog

verslaafd aan golf blog screenshot

URL: http://armchairgolfblog.blogspot.com/

Neil SagebielNeil Sagebiel – Blog over fauteuils

Neil Sagebiel, auteur en blogger bij Armchair Golf Blog, had ook enkele tips om met onze lezers te delen.

Via zijn blog begon Neil golfgrootheden als Jack Fleck te ontmoeten. Vervolgens sprak hij met vele golflegendes, zoals Errie Ball, Billy Casper en Doug Sanders. Hij vertelde deze verhalen in zijn boek ‘Draw in the Dunes: The 1969 Ryder Cup and the Finish that Shocked the World’.

Toen Neil in 2005 met zijn blog begon, had hij een eenvoudig doel. Hij wilde gewoon leren bloggen.

“Kiezen voor [bloggen] over golf was in die tijd secundair – een sport en een onderwerp dat ik van mijn jeugd kende. Dat het uitgroeide tot iets belangrijks was absoluut een verrassing. ”

De aanpak van Neil was om een ​​aantal redenen slim. Eerst concentreerde hij zich op het schrijven over wat hij wist en wat hij goed wist. Ten tweede richtte hij zich op het leren van zijn vak en op bloggen in het algemeen.

Het leren van je vak is absoluut essentieel als je een voorsprong op de concurrentie wilt krijgen. Een van de eerste dingen die u onder de knie wilt krijgen, is bijvoorbeeld hoe u de aandacht van uw lezers vasthoudt en vasthoudt.

Op de vraag waarom het vinden van een unieke invalshoek belangrijk is voor bloggen, deelde Neil dit advies:

Om te beginnen zijn er tegenwoordig veel meer blogs, dus je hebt een unieke niche of stem nodig om op te vallen. Mijn gevoel is dat het hebben van een bepaalde bloggende persoonlijkheid en aanpak helpt om een ​​lezerspubliek op te bouwen en waarom mensen blijven terugkomen. Ik denk dat lezers het gevoel hebben dat ze je leren kennen en genieten van wat je [op] je blog deelt.

Neil heeft gelijk. Dit is nog een reden waarom het belangrijk is om op de lange termijn te bloggen. Na verloop van tijd leren lezers je kennen. Ze begrijpen uw schrijfstijl, welke onderwerpen u zou kunnen behandelen en uw unieke gevoel voor humor. Net als bij mensen in het echte leven, kost het mensen tijd om elkaar te leren kennen.

Gewoon een blik op Neil’s blog, er zijn verschillende dingen waardoor het een blog is waar lezers naar terug willen keren. Zijn navigatie is overzichtelijk en eenvoudig. De lezer kan duidelijk zien welke boeken Neil heeft, meer over hem te weten komen of contact met hem opnemen.

Een ander slim ding dat Neil doet, is dat lezers zich kunnen aanmelden voor RSS-feedupdates en nieuws krijgen over wat hij plaatst. Dit is zo simpel als het typen van uw e-mailadres en het klikken op “Abonneren”. Ook heeft hij zijn Twitter-volglink vooraan en in het midden. Hij zegt ook dat het geheim van zijn succes is:

Gewoon doorgaan, om te beginnen. Ik bleef aan [de blog] toevoegen en over golf schrijven. Ik denk ook dat mijn stem en persoonlijkheid doorkomen, dat ik een gevoel van plezier en liefde voor het spel heb.

Uw niche vinden

Er zijn talloze golfblogs, dus als je er een wilt, moet je:

 • Zoek een unieke niche die niet of niet goed wordt gedekt.
 • Vind je stem. Hoe schrijf je anders dan iemand anders? Meen je dat? Grappig? Sarcastisch?
 • Bestudeer uw concurrentie. Als je van plan bent om over golfen voor kinderen te schrijven, kijk dan wat er op de blogs wordt gedaan. Wat is niet gedekt en hoe kun je het beter dekken?

Zodra u de focus van uw blog heeft bepaald, zou al het andere op zijn plaats moeten vallen. Je zult ook je missie willen bepalen met de blog. Wil je er geld mee verdienen? Lezers bereiken? Wat is je algemene doel.

Ideeën om geld te verdienen met uw golfblog

Er zijn veel manieren om geld te verdienen met je golfblog (of eigenlijk een blog). Je kunt er een paar of allemaal gebruiken, maar het is een goed idee om slechts één nieuw ding tegelijk toe te voegen. Kijk hoeveel van je tijd dat ding in beslag neemt en wat de terugverdientijd voor je tijd is en besluit het dan te bewaren en meer toe te voegen of het te gooien en iets anders te proberen.

 • Schrijf een boek en verkoop het. Je kunt het op je blog verkopen en ook verkopen op sites zoals Amazon met hun zelfuitgevende platforms.
 • Videobandlessen en verkoop ze als een pakket.
 • Creëer een ledengedeelte met de echt unieke inhoud. Om toegang te krijgen tot deze items, moeten lezers een kleine lidmaatschapsbijdrage betalen.
 • Voeg affiliate links toe. Aangezien u het over golf heeft, wilt u zoeken naar partnerprogramma’s die betalen om golfartikelen te verkopen. Wees hier echter voorzichtig. Zorg ervoor dat je het product hebt geprobeerd en leuk vindt, anders verlies je het vertrouwen van je lezers.
 • Accepteer privé-advertenties. Is er een plaatselijke golfbaan die misschien op uw site wil adverteren??

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u inkomsten kunt genereren met uw blog. Er zijn ook de typische AdSense-advertenties en Amazon-links.

Is een golfblog voor u?

Hoewel het een volledig veld is, is er altijd ruimte voor een andere geweldige golfblogger als je echt van het golfspel houdt. Zoals Neil Sagebiel zei: ‘Wees jezelf en heb plezier. Het is tenslotte uw blog. Schrijf en deel over onderwerpen en verhalen die uw eigen interesse en passie opwekken. Dit zal voor anderen duidelijk zijn en hopelijk een publiek trekken. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map