Wat Pop Sensation Taylor Swift je kan leren over het runnen van een succesvolle blog

Van haar houden of haar haten, één ding is zeker, je hebt waarschijnlijk wel eens van Taylor Swift gehoord en weet dat ze een countryzangeres is.


Er zijn veel redenen voor de snelle opkomst van Swift, waaronder liedjes die de jeugd aanspreken en enkele krachtige muzikanten die haar op weg hebben geholpen.

Swift was de jongste songwriter ooit ingehuurd door Sony en de jongste zanger om een ​​nummer te schrijven en uit te voeren dat nummer één bereikte in de Hot Country Songs-hitlijst.

Forbes rangschikte haar als een van de 100 meest krachtige vrouwen in 2015 (# 64) en 2017 (# 85). Hoe heeft ze op zo’n jonge leeftijd zoveel succes behaald??

Swift is absoluut de koningin van sociale media. Ze heeft 109 miljoen Instagram-volgers en 85,6 miljoen Twitter-volgers vanaf juni 2018. Dat aantal blijft groeien naarmate ze contact opneemt met fans, ze bereiken terug en haar tweets worden gedeeld rond Twittersphere.

Er zijn enkele belangrijke manieren waarop Swift succes vindt.

Je kunt deze elementen zeker herhalen met je eigen blog, of het nu om muziek gaat of om het even welk ander onderwerp dat je maar kunt bedenken.

Repu-repetities ????

Een post gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op 12 februari 2018 om 9:24 uur PST

1. Ken uw niche

Taylor Swift kent muziek. Ze kan gitaar spelen, ze schrijft haar eigen liedjes en ze zingt. Je wint geen 7 Grammy’s, 11 American Music- en 6 Country Music Association-awards zonder iets van muziek af te weten.

Net als Swift moet je alles weten over je niche en over bloggen. Als je van plan bent een blog te beginnen over vintage desserts, dan kun je maar beter weten hoe je een Ierse appeltaart en ouderwetse bananenpudding maakt.

Lessen

Hoe kunt u dit gebruiken in uw eigen outreach-campagnes op sociale media?

  • Varieer uw berichten. Probeer niet constant iets aan je volgers te verkopen. Deel in plaats daarvan een interessante quote, vertel ze een grappig verhaal over hoe je product van pas kwam, of retweet ze.
  • Onthoud dat sociale-mediarelaties tweerichtingsverkeer moeten zijn. Ze retweeten je, je bedankt ze of retweet ze.
  • Start een hashtag en favoriet wanneer klanten deze gebruiken.
  • Sluit nieuwe vriendschappen en wees toegankelijker.

3- Neem contact op met fans

In een wereld waar beroemdheden vaak ontoegankelijk zijn (en ik neem het ze niet kwalijk, ze moeten zichzelf beschermen tegen gekke fans), reikt Taylor haar fans de hand.

Fans zijn enthousiast als ze doet wat ze Taylurking noemt. Dit is in wezen haar zoektocht naar vermeldingen van haar op sociale media en vervolgens commentaar op haar eigen sociale media. Kun je je voorstellen dat je 14 bent en dat je favoriete countryzanger je foto retweet en enkele songteksten citeert?

Omdat de meeste beroemdheden op deze manier geen interactie hebben met niet-beroemdheden, is het spannend en krijgt het veel aandacht.

Swift doet ook iets dat vrij uniek is. Ze stuurt willekeurige zorgpakketten naar haar fans (bekijk video).

Niet lang nadat 1989 werd uitgebracht, begonnen enkele van haar fans van sociale media willekeurige pakketten te krijgen. Dit waren niet alleen promotiepakketten, maar gepersonaliseerde geschenken die speciaal op die persoon waren afgestemd. Het was meer een geschenk van de ene vriend aan de andere dan van wat dan ook. Sociale media lichtten op met video’s en berichten over het geven van geschenken. Fans noemden het “Swiftmas” zoals het rond de feestdagen gebeurde.

Lessen

  • Kijk elk jaar naar je relaties met andere bloggers. Welke zijn voordelig voor jullie beiden? Welke moeten voorbij partnerschappen zijn omdat het tijd is om verder te gaan?
  • Kijk elk jaar naar uw webhostingbedrijf. Voldoet het pakket dat u gebruikt nog steeds aan uw behoeften als blogger? Biedt die host een beter pakket aan? Misschien wilt u zelfs korting vragen als u al een aantal jaren bij hen bent. Als u denkt dat het tijd is om over te stappen naar een nieuw hostingbedrijf, bekijk dan onze hostingrecensies voor enkele ideeën.
  • Kijk naar de services waarvoor u betaalt. Gebruik je ze allemaal? Is er een betere service? Ik heb bijvoorbeeld onlangs een sociale-mediaservice die ik gebruikte vervangen door een andere en de resultaten waren redelijk goed. De nieuwe dienst is goedkoper en biedt meer interacties per dag voor die lagere prijs.

5- Wees een superster

Vanaf het moment dat Taylor Swift op 14-jarige leeftijd dat contract tekende, stapte ze in haar rol als de superster waarvan ze wist dat ze het was. Ze is niet bang om zichzelf te zijn en is vaak erg bot over haar motivaties. Ze heeft de media bijvoorbeeld verteld dat ze vaak gekke gezichten maakt, zodat haar fans memes kunnen maken die bij de foto passen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me