Kajian Arvixe

Arvixe adalah syarikat hosting milik persendirian yang terletak di San Luis Obispo, CA dengan lebih dari 10 tahun di bawah tali pusatnya. Ditubuhkan pada tahun 2003 oleh Arvand Sabetian, penyedia hosting ini menjadikan senarai Inc. 500 sebagai salah satu Syarikat Swasta yang Berkembang dengan Cepat di Amerika pada tahun 2011 dan 2012.


Sedikit lebih banyak mengenai Arvand Sabetian

Sebelum kita menggali rancangan hosting Arvixe, saya fikir akan menarik untuk melihat lebih dekat mengenai Arvand Sabetian dan bagaimana perkara-perkara berfungsi di syarikat.

Arvand Sabetian mendarat 30 tahun ke bawah 30 tahun selama dua tahun berturut-turut pada tahun 2002 dan 2003. Dia mula-mula memulakan Arvixe setelah tahun sekolah menengahnya. Menurut sebuah artikel di Inc, Sabetian tidak mahu melepaskan syarikatnya ketika memulakan kuliah; jadi apa dia meyakinkan beberapa rakan untuk membantunya terus berjalan semasa mereka mendapat ijazah. Pada tahun 2008, pengusaha muda itu akan lulus dengan ijazah dalam bidang kejuruteraan awam dan pada masa yang sama, syarikatnya Arvixe membawa keuntungan sekitar $ 150,000 setiap tahun. Dia memutuskan untuk memberikan Arvixe satu tahun lagi … dan selebihnya adalah sejarah.

Arvixe berkembang dari operasi satu orang menjadi syarikat yang menghasilkan berjuta-juta hari ini. Yang paling menarik bagi saya Arvixe ialah walaupun syarikat ini mempunyai lebih daripada 80 pekerja, ia tidak mempunyai pejabat HQ. Video berikut menceritakan lebih lanjut mengenai bagaimana Sabetian bekerjasama dengan pasukannya.

Ulasan Editor

Arvixe menawarkan banyak pilihan hosting, masing-masing dengan pilihan mensetkan tambahan.

Apa yang Saya Suka Tentang Arvixe Hosting

 • Terbukti Business Record – Arvixe adalah penyedia hosting yang sangat popular dengan terbukti umur panjang; telah beroperasi lebih dari satu dekad dengan masa depan yang positif di hadapannya.
 • Pilihan Peningkatan – Syarikat menawarkan pelbagai pilihan hosting untuk melayani hampir semua keperluan organisasi. Dalam tahap perkhidmatan yang dikongsi, VPS, dan khusus, ia menyediakan hosting Linux dan Windows.
 • Peruntukan kuasa CPU yang murah hati – Hosting tanpa had sebenarnya tidak terhad. Tetapi demikian, saya perhatikan bahawa Arvixe sangat murah hati dalam penggunaan kuasa pelayan. Host web membenarkan penggunaan sehingga 700 saat CPU, RAM 2000MB, dan 500 proses fizikal – yang saya rasa sama sekali tidak buruk untuk host web $ 4 / bln.
 • Jaminan pulangan wang penuh 60 hari – Arvixe berdiri di belakang perkhidmatannya dengan jaminan pulangan wang penuh 60 hari; ini melebihi jaminan 30 hari standard industri.

Yang Tidak Baik

 • Rekod waktu operasi yang mengerikan – Laman web ujian kami kerap turun.
 • Pilihan hosting bersama kelas peribadi sedikit lebih mahal daripada beberapa pesaing Arvixe (kerana anda hanya boleh menambahkan 6 nama domain dalam satu akaun).
 • Pengehosan tanpa had sebenarnya tidak terhad; hanya terhad sehingga anda menggunakan CPU Arvixe secara berlebihan (yang merupakan kebiasaan untuk semua perkhidmatan hosting tanpa had, ketahui lebih lanjut).

Soalan Lazim mengenai Arvixe Hosting

Siapa Arvixe?

Arvixe adalah syarikat hosting web yang berpusat di AS yang telah menjalankan perniagaan selama lebih dari satu dekad sekarang.

Adakah Arvixe Hosting masih dalam perniagaan?

Ya, Arvixe masih aktif, menawarkan pengguna pelbagai pilihan hosting web.

Apakah beberapa alternatif Arvixe Hosting yang baik?

Alternatif yang baik untuk Arvixe termasuk InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, TMD Hosting, dan InMotion Hosting.

Keputusan: Begitu juga Arvixe Hosting?

Perhatian saya adalah bahawa Arvixe adalah tuan rumah yang baik untuk laman web bersaiz kecil hingga sederhana; tetapi kemungkinan BUKAN pilihan terbaik untuk perniagaan atau laman web besar. Terdapat banyak sejarah aduan pengguna mengenai kebolehpercayaan pelayan, walaupun melihat pertumbuhan syarikat yang pesat, kami mempersoalkan sama ada aduan tersebut adalah hasil daripada pelayan yang tergesa-gesa.

Alternatif

Host web serupa yang ditinjau di WHSR (jenama bukan EIG): InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, Hostinger, TMD Hosting, dan InMotion Hosting. Anda juga boleh melihat senarai hosting perniagaan terbaik kami untuk perbandingan yang mudah.

Diskaun khas tersedia untuk InterServer, InMotion Hosting, dan Hostinger.

Dan bagi mereka yang mencari hosting VPS – lihat panduan hosting VPS yang baru dikemas kini ini.

Bandingkan Arvixe Hosting dengan Host Web Lain

 • Arvixe vs InterServer
 • Arvixe vs DreamHost
 • Arvixe vs A2 Hosting
 • Arvixe vs Hostinger
 • Arvixe vs TMD Hosting
 • Arvixe vs SiteGround
 • Arvixe vs BlueHost
 • Arvixe vs GoDaddy

Maklumat Lanjut / Untuk Memesan

Untuk maklumat tambahan mengenai pilihan dan harga hosting Arvixe atau untuk membuat pesanan, sila lawati laman web Arvixe di https://www.arvixe.com/.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me