Kajian DreamHost

DreamHost bermula pada tahun 1997 di bilik asrama kolej. Sekumpulan empat rakan yang gemar teknologi berkumpul untuk menghasilkan teknologi sumber terbuka yang akan membantu individu dan pemilik perniagaan berhubung dengan lebih baik di web.


Hari ini, DreamHost telah berpindah dari bilik asrama dan ke pejabat di San Diego. Kini membantu lebih daripada 400,000 pelanggan mengehos hampir 1.5 juta laman web. DreamHost adalah mengenai perisian sumber terbuka yang hebat, perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, dan penyelesaian yang fleksibel dan boleh dipercayai.

Apa yang ada dalam pakej? Pelan Hosting DreamHost

DreamHost menawarkan pelbagai rancangan hosting untuk melayani segala-galanya dari blog individu hingga laman web korporat yang kompleks dan mempunyai trafik tinggi.

Semua rancangan hosting dilengkapi dengan pemasang automatik khusus, alat pemantauan dan pemulihan malware automatik, integrasi CloudFlare, dan jaminan waktu operasi 100%. Ya – DreamHost menjamin 100% masa operasi dalam TOSnya. Kami akan membincangkannya kemudian tetapi pertama-tama mari kita lihat rancangan hosting DreamHost.

Hosting Berkongsi

Pelan Hosting Bersama DreamHost bermula pada $ 9,95 $ 7,87 sebulan (lihat diskaun istimewa kami). Dengan rancangan ini, laman web anda akan dihoskan pada pemacu keadaan pepejal (SSD). Pelan ini merangkumi satu nama domain percuma dan menawarkan storan dan lebar jalur tanpa had.

Pilihan ini sangat sesuai untuk laman web sederhana tanpa banyak lalu lintas, termasuk blog, portfolio, laman perniagaan kecil, laman web peribadi, dan laman web berdasarkan pangkalan data.

Hosting WordPress Terurus (Dream Press 2)

Dengan harga $ 19.95 sebulan, ini adalah pilihan yang ideal bagi mereka yang mencari hosting yang komprehensif dan dioptimumkan untuk WordPress.

Rancangan itu merangkumi hosting di pelayan peribadi maya dengan storan SSD 30 GB, PHP 5.5 dengan OpCache dan HHVM pilihan, pemasangan WordPress automatik, dan kemas kini teras. Salah satu kelebihan utama rancangan ini ialah anda akan mendapat sokongan berkaitan WordPress 24/7 dari pakar DreamHost melalui sembang langsung, Twitter, atau e-mel mengenai tema atau pemalam WordPress apa pun.

Pelayan Peribadi Maya

Mulai dari $ 15 sebulan, pilihan ini sangat sesuai untuk perniagaan, laman web e-dagang, pereka, dan pemaju yang mencari pilihan yang kuat, cepat, dan stabil untuk menjalankan laman web dan aplikasi web yang menerima sejumlah besar lalu lintas. Perkhidmatan hosting pelayan peribadi maya DreamHost terdapat dalam empat saiz yang berbeza. Semua menawarkan lebar jalur tidak terhad, domain tanpa had, IPv6, sokongan rangkaian 24/7, dan 100 peratus masa operasi rangkaian.

4 pilihan dalam DreamHost VPS - harga bermula dari $ 15 / bln dan meningkat hingga $ 120 / bln untuk RAM 8 GB dan penyimpanan SSD 240 GB.4 pilihan dalam DreamHost VPS – harga bermula dari $ 15 / bln hingga $ 120 / bln untuk RAM 8 GB dan penyimpanan SSD 240 GB.

Pelayan Dedicated

Semua pelayan khusus DreamHost mempunyai penyimpanan sehingga 1 TB untuk semua fail anda, CPU kelas pelayan, akses root penuh, pemproses berbilang teras, sandaran terurus automatik, lebar jalur tanpa had, dan sokongan 24/7 tanpa had. Dengan harga $ 169 sebulan, anda akan menerima 4 GB RAM; dengan harga $ 209 sebulan, anda akan menerima 8 GB RAM; dan dengan harga $ 249 sebulan, anda akan menerima 16 GB RAM. Semua rancangan hosting pelayan khusus dikenakan setiap bulan, jadi tidak ada komitmen berterusan.

Diskaun Istimewa DreamHost: WHSR25

Potongan DreamHost – $ 7.87 / bln untuk kontrak pertama
Gunakan kod promo: WHSR25 untuk mengaktifkan potongan $ 25 dari bil pertama anda.

Untuk mengaktifkan diskaun istimewa ini, .

(Anda perlu mengklik butang ini untuk mengaktifkan diskaun istimewa kami.)

DreamHost vs Syarikat Hosting Lain

Bagaimana DreamHost bersaing dengan yang lain –

Perkhidmatan Hosting
DreamHost
Jeruk Kecil
Hosting InMotion
Hosting A2
Tapak Tapak
Rancangan Dalam KajianHosting BerkongsiPelan KecilProTurboTumbuhBesar
Pemacu Keadaan Pepejal (SSD)?YaTidakYaYaYa
Pengimbasan Perisian Kerosakan AutoYaTidakYaTidakTidak
Domain AddonTanpa hadTanpa hadTanpa hadTanpa hadTanpa had
CDNPercuma, Cloud FlareTidakTidakPercuma, Cloud FlarePercuma, Cloud Flare
Percubaan Bayaran Balik Penuh97 hari90 hari90 hari30 hari45 hari
Harga Pendaftaran *$ 7.87 / bln$ 8.80 / bln$ 13.99 / bln$ 9.31 / bln$ 5.95 / bln
Ketahui Lebih LanjutKajian ASOKajian InMotionKajian A2HostingKajian SiteGround

Perbandingan Berdampingan dengan Orang Lain

  • DreamHost vs A Orange Kecil
  • DreamHost vs InMotion Hosting
  • Hosting DreamHost vs A2
  • DreamHost vs SiteGround
  • DreamHost vs BlueHost
  • DreamHost vs HostGator

Kelebihan: Harga Sederhana, Berpatutan, Sokongan Hebat

Saya membeli pakej termurah yang mereka tawarkan ($ 15 dolar sebulan), melalui pemasangan hosting yang mudah untuk WordPress hanya dalam beberapa klik, dan lima bulan kemudian saya masih merasa cukup puas dengan pilihan tersebut. Apa yang paling saya suka mengenai DreamHost? Ringkas dalam tiga perkataan – ringkas, harga dan bermanfaat.

Sebagai seorang penulis dan bukan orang teknikal, saya memerlukan sesuatu yang tidak terlalu rumit. Saya mahu dapat mengatur dengan cepat dan mengetahui sendiri sekiranya ada perubahan pada akaun saya yang perlu dibuat. DH memenuhi semua syarat ini (dan sejak hari pertama menggunakan perkhidmatan mereka).

Setelah memeriksa secara dalam talian, saya menyedari dengan cepat bahawa harga DreamHost adalah yang paling berpatutan untuk apa yang ditawarkan. Walaupun pembekal lain mengenakan bayaran $ 20 ke atas untuk pakej hosting yang paling asas, DH menawarkan satu dengan harga sekitar $ 15 sebulan – bagus untuk orang yang tidak memerlukan sesuatu yang terlalu mewah dan mempunyai anggaran.

Akhirnya, saya mahukan perkhidmatan pelanggan yang bermanfaat! Tidak ada yang lebih buruk daripada menghadapi masalah dan kemudian menunggu selama-lamanya sehingga seseorang dapat menghubungi anda tentang cara memperbaikinya. Setiap kali saya menghadapi masalah dan memerlukan pertolongan, pasukan khidmat pelanggan DreamHost menghubungi saya dengan penyelesaian hanya dalam beberapa jam. Selain itu, ahli pasukan yang saya telah bercakap dengan sopan dalam semua surat-menyurat e-mel mereka dan jelas dalam penjelasan mereka. Menang!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me