Kajian DTS-NET

DTS-NET menyenaraikan matlamatnya sebagai “penyedia perkhidmatan Internet terbaik di rantau ini.” Dengan tujuan itu, mereka telah melakukan beberapa perkara yang membuatnya menonjol, termasuk menggunakan pelayan canggih dan infrastruktur sokongan yang membolehkan mereka melihat masalah pelanggan dan menyelesaikannya dengan cepat. Dengan ini, mereka menawarkan sokongan pelanggan 24/7 dan juga mempunyai jaminan harga yang sepadan.


Syarikat ini kini beribu pejabat di Richlands, North Carolina dan mengendalikan 2 pusat data proprietari di Dallas, Texas dan Las Vegas, Nevada.

Catatan: Ini adalah ulasan yang tidak diuji, ini bermaksud kami tidak memiliki akaun DTS-NET pada masa semakan. Walau bagaimanapun, kami berusaha keras untuk membuat penyelidikan dan berusaha sebaik mungkin untuk memahami syarikat sebanyak mungkin sebelum menerbitkan ulasan ini. Untuk maklumat lebih lanjut, anda juga boleh membaca Q saya&Sesi bersama pengasas DTS-NET, Craig Gendrolas, di sini.

Apa Yang Ada Dalam Rancangan Hosting DTS-NET?

DTS-NET menawarkan sejumlah pilihan mengenai solusi hosting, termasuk hosting web bersama, hosting reseller, pelayan peribadi maya dan pelayan khusus.

Web Hosting

Sekiranya anda hanya ingin memulakan laman web anda sendiri, ini adalah rancangan untuk anda. Ia bermula dengan hanya $ 1.95 / bulan untuk penyimpanan 10 GB dan kemampuan untuk menggunakan pembina laman web percuma. Sekiranya anda memerlukan sedikit lebih banyak ruang, anda boleh menggunakan pelan 50 GB dengan harga $ 5,95 / bulan atau pelan tanpa had dengan harga $ 8,95 / bulan.

Hosting Penjual Semula

DTS-NET melakukan hosting reseller mereka dengan cara yang menarik. Daripada membatasi ruang atau bilangan laman web yang boleh anda miliki, mereka menawarkan tiga pakej berdasarkan sistem operasi yang berbeza. Sistem Linux hanya berjalan $ 9,95 / bulan untuk dimulakan dan mempunyai cPanel. Mereka juga menawarkan Windows Server dengan kawalan Plesk dengan harga $ 29.95 / bulan atau Apple OS X Server dengan harga $ 99.95 / bulan.

VPS & Pelayan Dedicated

Harga untuk VPS bermula pada harga $ 9,95 sebulan yang sangat berpatutan, tetapi rancangan bermula dari 1GB dan naik dari sana pada RAM dan mulai 50GB dan naik ruang. Untuk kadar yang tepat, anda harus berjumpa dengan pakar di DTS-NET kerana mereka akan memastikan keperluan anda dan memberi anda pakej yang paling sesuai dengan keperluan tersebut. Setiap pelayan dilengkapi dengan beratus-ratus IP yang tersedia. Pelayan yang berdedikasi berjalan lebih banyak, tetapi kos akhir sekali lagi bergantung pada keperluan individu anda.

Ciri / Rancangan Hosting 10 GB50 GB Tidak terhad
Pemasangan WordPress1050Tanpa had
Akaun FTPTanpa hadTanpa hadTanpa had
Pelayan Web Awan CDNYaYaYa
cPanelYaYaYa
Akaun POP3Tanpa hadTanpa hadTanpa had
Pangkalan Data MYSQL1050Tanpa had
Sub DomainTanpa hadTanpa hadTanpa had

Potongan Eksklusif DTS-NET – Kod Promosi: WHSR

Eksklusif: Potongan 50% untuk semua Rancangan Hosting DTS-NET
DTS telah menawarkan diskaun 50% eksklusif kepada pelanggan WHSR untuk sebarang pakej atau perkhidmatan. Cukup gunakan kod promo: WHSR.

Apa yang Saya Suka Tentang DTS-NET

Satu perkara yang sangat saya sukai mengenai DTS-NET ialah anda dapat menjimatkan banyak wang, terutamanya jika anda mempunyai satu nama domain yang ingin anda hoskan.

Sebagai contoh, katakan anda menggunakan rancangan hosting web 10 GB. Kadar permulaan ialah $ 1.95 / bulan. Walau bagaimanapun, jika anda membayar sepanjang tahun, kosnya akan turun menjadi $ 1,50 / bulan; dua tahun, ia turun menjadi $ 1,25 / bulan; dan tiga tahun, ia jatuh hanya $ 1.00 / bulan.

Gunakan kod diskaun eksklusif kami (WHSR) dan anda akan menjimatkan lebih banyak lagi. Sekiranya anda baru bermula, tidak perlu membayar beratus-ratus dolar setahun dalam hosting laman web boleh menjadi sangat penting untuk kejayaan anda secara keseluruhan.

Skalabiliti – Meningkatkan ke Perkhidmatan Pro Business pada $ 59.95 / thn

pakej dts-netTidak ada tuan rumah yang menjual dengan harga $ 18 / setahun; naikkan dan tingkatkan ke Business Pro Service pada harga $ 59.95 / tahun.

Saya juga menyukai ciri tambahan yang terdapat di DTS-NET yang akan berguna seiring perniagaan anda berkembang. Sebagai contoh, dengan harga $ 59.95 / tahun, anda boleh melonjak ke Business Pro Service. Ini akan memberi anda:

  • Kelajuan lebih pantas pada muat naik dan muat turun
  • Hosting di pelayan pro perniagaan
  • CPU tambahan
  • Ingatan tambahan
  • Penstriman multimedia (Shoutcast)
  • Meningkatkan keselamatan
  • Alamat IP khas
  • Sijil SSL
  • Sokongan telefon keutamaan jika anda menghadapi masalah

Ia hanya menjadi $ 4.99 / bulan tambahan untuk beberapa sokongan dan hosting satu-satu yang setara dengan pakej premium banyak syarikat hosting.

 

Catatan: DTS telah menawarkan diskaun 50% eksklusif kepada pelanggan WHSR untuk sebarang pakej atau perkhidmatan. Cukup gunakan kod promo: WHSR.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me