Kajian FastComet

FastComet adalah syarikat hosting yang agak baru yang menawarkan pelbagai perkhidmatan hosting.


Catatan rasmi mengatakan bahawa syarikat itu memulakan perniagaan mereka sebagai penyedia perkhidmatan pentadbiran sistem dan berkembang menjadi perniagaan web hosting pada tahun 2013.

Kami mula menjejaki FastComet (pelan asas – FastCloud) pada bulan Oktober 2017. Malangnya, walaupun merupakan pendatang baru, syarikat itu tidak ragu-ragu membatalkan jaminan kunci harga kepada pelanggan mereka akhir-akhir ini, yang mengakibatkan perasaan keras dan dompet terbakar di sekitar.

Sekiranya anda mencari rancangan hosting kunci harga, InterServer dapat berfungsi sebagai alternatif.

Ulasan ini berdasarkan data yang kami kumpulkan dari laman web ujian kami yang dihoskan di FastComet dan maklum balas pengguna awam dari Internet.

Mengenai FastComet, Syarikat

 • Ibu pejabat: San Francisco, California
 • Ditubuhkan: 2013 (berdasarkan rekod WhoIs)
 • Perkhidmatan: Dikongsi, VPS, hosting khusus

PROS

  Pelbagai Lokasi Pelayan Semua harga diperiksa dengan tepat semasa kemas kini Januari 2020. Untuk ketepatan terbaik, sila periksa senarai harga rasmi di https://www.fastcomet.com/

  Ringkasnya: Hosting FastComet – Ya?

  Ringkasan cepat:

  KEBURUKAN

   FastComet adalah kekuatan yang harus diperhitungkan dalam dunia hosting, menawarkan rancangan hosting yang murah dan berpatutan dengan ciri dan sumber daya yang hebat.

   Ia juga mempunyai jenis rancangan yang luas yang memenuhi hampir semua keperluan. Sama ada anda ingin membina laman web kecil atau laman web yang akan menerima berjuta-juta pengunjung sebulan, anda mempunyai pilihan yang akan memberi anda kekuatan pengkomputeran yang anda perlukan. Yang paling penting, harga sangat maju dan melebihi harga. Sokongan dan ketersediaan aplikasinya hanya terdapat pada kek yang sangat manis.

   Tetapi saya katakan bahawa akhirnya, cara terbaik untuk mengalami perkhidmatan adalah dengan mengujinya dan FastComet menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari untuk anda memutuskan apakah itu pasangan yang tepat yang anda perlukan. Tidak ada salahnya mereka mencuba.

   FastComet disyorkan untuk…

   Pemilik laman web yang mahukan hos web yang boleh dipercayai yang menawarkan banyak ciri berguna.

   Alternatif dan Perbandingan

   Sekiranya anda mencari alternatif untuk FastComet, berikut adalah senarai 10 hos web terbaik yang kami cadangkan. Anda bahkan boleh menggunakan alat perbandingan host kami untuk membandingkan FastComet dengan syarikat hosting lain. Mari lihat beberapa perbandingan pantas:

   • FastComet vs SiteGround
   • Hosting FastComet vs A2
   • FastComet vs Hostinger
   • FastComet vs InMotion Hosting
   • FastComet vs GreenGeeks
   • FastComet vs Arvixe
   • FastComet vs InterServer
   • FastComet vs GoDaddy

   Untuk maklumat lebih lanjut atau untuk memesan FastComet, kunjungi (pautan dibuka di tetingkap baru): https://www.fastcomet.com

   (P / S: Pautan di halaman ini di atas adalah pautan afiliasi – jika anda membeli melalui pautan ini, ia akan memberi kredit kepada WHSR sebagai perujuk anda. Inilah cara pasukan kami mengekalkan laman web ini selama 8 tahun dan menambahkan lebih banyak ulasan hosting percuma berdasarkan sebenar akaun percubaan – sokongan anda sangat dihargai. Membeli melalui pautan saya tidak memerlukan kos yang lebih tinggi.)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me