Kajian SiteGround

SiteGround pertama kali berada di bawah radar WHSR pada akhir 2013.


Kami diberi slot masa untuk menemu ramah CEO SiteGround, Tenko Nikolov dan akaun hosting percuma untuk diuji.

Hari ini saya menganjurkan blog peribadi saya dan beberapa projek sampingan di hosting SiteGround.

Selama bertahun-tahun saya mengumpulkan banyak maklumat berguna mengenai SiteGround, termasuk catatan masa hosting bersama SiteGround, ujian latensi dari pelbagai negara (AS., UK, Brazil, Jepun, Australia, Jerman, Kanada, India, dan Singapura), maklum balas pengguna dari kumpulan media sosial dan forum, serta rakaman sembang dengan sokongan sembang langsung SiteGround.

Sekiranya anda mempertimbangkan hosting laman web SiteGround – semakan ini semestinya sesuai untuk anda baca.

Mengenai SiteGround, syarikat

 • Ditubuhkan pada tahun 2004 oleh sekumpulan rakan universiti.
 • Syarikat mendakwa menjadi tuan rumah lebih daripada 2,000,000 domain semasa penulisan.
 • Perkhidmatan: Shared, Managed WP, ​​Managed WooCommerce, hosting khusus, dan cloud
 • Pejabat di lima negara berbeza: Bulgaria, Itali, Sepanyol, United Kingdom, dan Amerika Syarikat.

PROS

  Sokongan KeutamaanSandaran SegeraDalam 30 hari pertama selepas pendaftaranLokasi PelayanAmerika Syarikat, Eropah, dan AsiaAmerika Syarikat sahajaHTTP / 2 dan NGINXJaminan Wang Dikembalikan30 hari45 HariHarga Pendaftaran (langganan 36 bulan)$ 5.95 / bln$ 5.95 / blnHarga Pembaharuan$ 14.95 / bln$ 9.95 / blnPesan / Ketahui Lebih LanjutLaman WebGround.comHostGator.com

  Soalan Lazim mengenai SiteGround

  Adakah SiteGround ada kebaikannya?

  SiteGround adalah salah satu nama yang paling dikenali dalam web hosting, dengan prestasi dan kebolehpercayaan pelayan yang mengagumkan (). Ia juga terkenal dengan rekod perkhidmatan pelanggannya yang sangat baik.

  Berapakah kos SiteGround?

  Pelan hosting bersama SiteGround bermula dari $ 3.95 / bln yang meningkat menjadi $ 11.95 / bln setelah pembaharuan; Pelan hosting VPS bermula dari $ 80 / bln dan meningkat sehingga $ 160 / bln.

  Mana yang lebih baik Bluehost atau SiteGround?

  SiteGround menawarkan prestasi yang lebih baik kepada pengguna berbanding Bluehost, walaupun yang terakhir ini menawarkan rancangan web hosting yang lebih murah.

  Adakah SiteGround mempunyai jaminan wang dikembalikan?

  Ya. SiteGround mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

  Anda boleh membatalkan perkhidmatan anda dalam 30 hari pertama dan anda akan mendapat bayaran balik sepenuhnya. Jaminan wang dikembalikan tidak merangkumi nama domain, cloud atau hosting pelayan khusus.

  Pelan SiteGround mana yang terbaik?

  SiteGround mendakwa rancangannya yang paling popular adalah GrowBig, yang menawarkan keseimbangan sumber dengan keberkesanan kos.

  Untuk pengguna GrowBig, anda boleh meminta penghijrahan laman web secara percuma sekiranya anda memindahkan dari hos web lain ke SiteGround.

  Di manakah SiteGround?

  SiteGround berpusat di Bulgaria dan mengendalikan pelayan di Amerika Utara, Eropah, dan Asia.

  Adakah SiteGround menawarkan CDN?

  SiteGround mempunyai sokongan terpadu untuk CDN Cloudflare dalam semua rancangan hosting. Di samping itu, ia juga menawarkan mekanisme cache sendiri untuk meningkatkan lagi prestasi laman web.

  Apa itu Pengimbas Laman SG?

  SG Site Scanner (sebelumnya disebut HackAlert) dikuasakan oleh Sucuri dan merupakan sistem pengesanan malware dan amaran awal untuk membantu melindungi laman web anda dan berharga $ 19.80 / tahun.

  Untuk menambah Pengimbas Laman SG, log masuk ke papan pemuka pengguna SiteGround > Tambah Perkhidmatan > Dapatkan Pengimbas Laman SG.

  Adakah Siteground mempunyai polisi penggunaan yang adil?

  Ya. Anda boleh menggunakan panel kawalan untuk memeriksa sama ada laman web anda menggunakan sumber pelayan yang berlebihan.

  Untuk memantau penggunaan sumber akaun anda, log masuk ke papan pemuka SiteGround > Sokongan > Status Penggunaan Sumber.

  Sekiranya anda melebihi lebar jalur, mereka akan menghadkan perkhidmatan anda dan akan mengenakan bayaran untuk penggunaan tambahan.

  TOS SiteGround

  Adakah SiteGround Disyorkan?

  Pendek kata – Ya. SiteGround adalah salah satu nama yang paling dikenali dalam industri web hosting dan menawarkan gabungan prestasi hebat dan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Walaupun harga pembaharuannya agak tinggi, mereka menawarkan harga masuk yang sangat baik kepada pengguna baru.

  Penawaran mereka merangkumi keseluruhan spektrum produk hosting web, yang bermaksud bahawa walaupun anda membeli dengan hosting yang dikongsi, terdapat jalan migrasi yang sangat jelas di host ini. Skalabiliti tentu tidak menjadi masalah.

  Siapa yang harus menjadi tuan rumah di SiteGround?

  SiteGround sesuai dengan anda adalah salah satu dari mereka yang mencari penyelesaian hosting tanpa bimbang, SiteGround sesuai dengan bil.

  Bila tidak menggunakan SiteGround?

  • Sekiranya anda memerlukan banyak ruang simpanan dan jalankan dengan anggaran kecil
  • Sekiranya anda tidak baik dengan bayaran pembaharuan hosting yang mahal (periksa Interserver)
  • Sekiranya anda mahukan penyelesaian hosting berasaskan Windows (periksa A2 Hosting atau TMD Hosting)

  Bagaimana SiteGround membandingkan dengan yang lain?

  • SiteGround vs BlueHost
  • SiteGround vs A2 Hosting
  • SiteGround vs TMD Hosting
  • SiteGround vs WP Engine
  • SiteGround vs Interserver

  Recap Pantas: Kajian SiteGround

  Untuk merakam, inilah yang kita suka dan tidak suka mengenai SiteGround.

  KEBURUKAN

   P / S: Adakah ulasan ini bermanfaat?

   WHSR dibiayai terutamanya oleh pendapatan gabungan – ini bermaksud kami hanya menjana wang jika anda membeli melalui pautan kami. Sekiranya anda menyukai karya kami, sila sokong kami dengan membeli melalui pautan afiliasi kami. Ini membantu kami memastikan kandungan laman web kami sentiasa berkualiti dan menghasilkan tinjauan hosting yang lebih bermanfaat seperti ini. Terima kasih!

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me