Kajian Skala Hosting

Penting untuk Tahu

Pengaktifan Akaun

Syarikat ini menawarkan pengaktifan akaun segera untuk rancangan hosting web yang dikongsi dan dijual semula. Anda hanya membeli akaun anda dan rancangan anda diaktifkan dengan segera. Ini adalah berita baik bagi pengguna mendesak yang tidak sabar menunggu pengaktifan.


Pengaktifan akaun segera tidak tersedia untuk hosting pelayan awan SSD. Pengehosan pelayan awan SSD akan mengambil masa 60 saat lebih lama untuk akaun diaktifkan.

Jaminan Wang Dikembalikan

Jaminan wang dikembalikan hanya untuk pelanggan baru. Walaupun pelanggan baru yang mendaftar untuk menjual semula atau berkongsi akaun web hosting ditawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari, mereka yang menggunakan hosting pelayan awan SSD diperpanjang jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.

Apa yang Saya Suka Tentang Scala Hosting

Scala Hosting mempunyai beberapa kelebihan:

Pengaktifan Akaun Segera

Pertama, pengaktifan segera adalah bonus besar. Anda tidak perlu menunggu beberapa hari sehingga akaun anda diaktifkan setelah anda mendaftar. Sebagai gantinya, anda boleh langsung menggunakan akaun hosting baru anda.

Teknologi Sandaran

Sandaran adalah titik tinggi lain. Syarikat ini menggunakan sandaran R1soft di semua pelayan, dengan sistem sandaran disatukan ke dalam cPanel. Mereka juga memberikan 7 titik sandaran selama 7 hari terakhir.

Spesifikasi Perkakasan Terkini

Scala Hosting sentiasa meningkatkan pelayannya untuk memenuhi keperluan pasaran semasa. Dengan berbuat demikian, mereka sebenarnya terus berada di depan. Sebagai contoh, Scala Hosting baru-baru ini meningkatkan rangkaian hosting awannya dari 1Gbps menjadi 40Gbps. Peningkatan itu membolehkan pelanggan pelayan awan SSD mendapatkan lebih banyak kelajuan dan prestasi tanpa membayar lebih banyak wang.

Rekod Uptime Hosting Scala

Rekod Uptime Hosting Scala (Ogos 2018): 100%.Rekod Waktu Penggunaan Hosting Scala (Julai / Ogos 2017): Waktu operasi 30 hari yang lalu 100% (hasil yang sangat baik!); Laman web ujian kami yang dihoskan di Scala Hosting baru sahaja hilang sejak April 2017.

Kesimpulannya

Scala Hosting mempunyai setiap penyelesaian hosting, dari pilihan ramah anggaran untuk perniagaan kecil hingga rancangan untuk syarikat besar. Kerana anda dapat memilih spesifikasi hosting terbaik untuk keperluan anda, anda tidak perlu membayar untuk apa yang anda tidak perlukan. Untuk menjadikan keseluruhan pengalaman lebih menyenangkan bagi semua orang, penting untuk bersikap sopan dan bercakap dengan hormat.

Bandingkan Scala Hosting dengan Yang Lain

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perbandingan antara Scala Hosting dan perkhidmatan hosting lain yang serupa, lihat yang berikut:

  • Scala Hosting vs InterServer
  • Scala Hosting vs Hostgator
  • Scala Hosting vs FastComet
  • Scala Hosting vs BlueHost
  • Scala Hosting vs A2 Hosting
  • Scala Hosting vs InMotion Hosting
  • Scala Hosting vs GreenGeeks
  • Scala Hosting vs DreamHost

Lawati Scala Hosting dalam talian

Untuk melawat atau memesan Scala Hosting: https://www.scalahosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me