Kajian WebHostFace

Ditubuhkan oleh Valentin Sharlanov beberapa tahun yang lalu, WebHostFace telah berjaya membina reputasi yang baik dalam dunia hosting.


“Sebelum WebHostFace, saya bekerja di banyak laman web saya sendiri,” kata Sharlanov. Selain karya reka bentuk webnya, dia juga memiliki pengalaman dalam projek e-commerce. Dia memperoleh pengalaman dalam hosting web dengan bekerja sebagai sebahagian daripada pasukan untuk syarikat hosting web yang besar.

“Kedua pekerjaan ini sangat menentukan karier saya kerana saya memperoleh pengalaman di kedua-dua belah pihak. Itu sangat membantu saya dalam mengembangkan kemahiran dan memperdalam pengetahuan saya, ”tambahnya.

Pengalaman saya dengan WebHostFace Hosting

Sekiranya anda tidak menyedari – kami menemu ramah bos WebHostFace, Valentin Sharlanov, dua kali di Blog WHSR (di sini dan di sini) dan telah mengesan perkhidmatan hostingnya (di bawah Pelan Ekstra Wajah) sejak April 2016.

Hari ini WebHostFace mempunyai pusat data di 4 lokasi yang berbeza dan banyak tawaran pada masa penulisan ini.

Dalam tinjauan ini, kami akan menyelidiki apakah WebHostFace memenuhi apa yang dikatakannya.

Mengenai WebHostFace Hosting

 • Ibu pejabat: Delaware, AS
 • Ditubuhkan: 2013
 • Perkhidmatan: Hosting WordPress yang dikongsi, VPS, khusus, dikendalikan

PROS

  Akses SSHPembina Laman RVSokongan Premium PROS

   Untuk maklumat lebih lanjut atau untuk memesan WebHostFace, lawati: WebHostFace.com

   (P / S: Pautan yang menunjuk ke WebHostFace di halaman ini adalah pautan afiliasi. Sekiranya anda membeli melalui pautan ini, ia akan memberi kredit kepada saya sebagai perujuk anda. Ini adalah bagaimana saya mengekalkan laman web ini selama hampir 8 tahun dan dapat menambahkan lebih banyak lagi percuma , ulasan hosting yang bermanfaat. Membeli melalui pautan saya tidak memerlukan kos yang lebih tinggi – sebenarnya, anda akan mendapat diskaun tambahan dari pautan kami. Sokongan anda sangat dihargai, terima kasih!)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me