Kajian WebHostingHub

Berpusat di Virginia Beach, WebHostingHub telah lama wujud (pemeriksaan di WhoIs menunjukkan bahawa domain tersebut didaftarkan pada Januari 2005) tetapi syarikat itu keluar dari radar aliran utama sehingga baru-baru ini.


Pada masa penulisan ini, WebHostingHub berada di bawah pengurusan InMotion Hosting – salah satu syarikat hosting kegemaran saya yang mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman industri.

Apa yang ada dalam rancangan hosting WebHostingHub?

Web Hosting Hub mula menawarkan lebih banyak pilihan pada awal tahun 2014 dan mengemas semula “All-In-One Hosting Plan” sebelumnya ke dalam tiga pakej yang berbeza, iaitu Spark, Nirto, dan Dynamo.

Secara peribadi saya mendapati bahawa pakej Spark WebHostingHub adalah salah satu perkhidmatan hosting murah terbaik untuk pemula / pemula. Tetapi sebelum kita menggali perinciannya, mari kita perhatikan ciri dan harga asas ketiga-tiga pakej tersebut.

Ciri-ciriSparkNitroDynamo
Domain percuma
Potongan reka bentuk laman web = Ya;  Yang Baik Mengenai WebHostingHub

Sorotan ringkas mengenai perkara yang paling saya sukai mengenai WebHostingHub Hosting mengikut pengalaman saya.

 • Sangat berpatutan Untuk pelanggan kali pertama, anda hanya membayar $ 3.99 / bln untuk langganan 24 bulan.
 • Sokongan pelanggan yang sangat baik Dalam banyak kes, perkhidmatan purna jual di syarikat hosting anggaran adalah menyedihkan; tetapi, itu tidak berlaku di WebHostingHub. Hub mewarisi amalan baik dari InMotion Hosting dan memberikan sokongan pelanggan yang luar biasa dari segi penjualan dan teknikal.
 • Mesra pengguna + Tiada penghijrahan laman web yang tidak beroperasi Sangat mudah untuk menyediakan laman web baru di WebHostingHub. Plus, WebHostingHub dilengkapi dengan ciri hebat – No Down-time Transfer. Pengguna yang beralih dari hos web lain akan mendapat ‘platform’ sementara untuk menyiapkan dan menguji laman web mereka sebelum membuat pergerakan sebenarnya (seperti Staging Area di WP Engine).
 • Maju keselamatan dengan w / suPHP w / suPHP adalah langkah keselamatan laman web yang tidak sering anda lihat dalam tawaran hosting anggaran – titik tambah besar bagi mereka yang mahukan perlindungan laman web tambahan.
 • Potongan harga untuk perkhidmatan tambahan Pengguna Nitro dan Dynamo mendapat diskaun 20% dan 30% masing-masing pada perkhidmatan reka bentuk web Hub.
 • Jaminan pulangan penuh 90 Hari (Terpanjang) Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan di WebHostingHub, anda hanya boleh membatalkan akaun anda dalam 90 hari pertama dan meminta wang pengembalian wang penuh (tidak termasuk yuran pendaftaran domain dan yuran sijil SSL jika ada).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Back to Top

  Adblock
  detector