Ulasan Hosting A2

* Kemas kini: Harga dan ciri hos diedit untuk mencerminkan perubahan terbaru pada tahun 2020.


Telah wujud sejak tahun 2001 dan awalnya dikenal sebagai Iniquinet, syarikat “A2 Hosting” dilahirkan semula pada tahun 2003 dengan nama baru sebagai pengakuan Ann Arbor, Michigan. Bagi mereka yang berminat dengan sebab mengapa, Ann Arbor adalah kampung halaman pengasas A2 Hosting.

Pusat data syarikat terletak secara strategik di Amsterdam, Singapura dan, tentu saja, Michigan. Ini memberi mereka penyebaran global yang baik yang merangkumi semua segmen dunia yang sama.

Pengalaman saya dengan A2 Hosting

Saya mula-mula memulakan A2 Hosting pada tahun 2013 dengan apa yang kemudian dikenali sebagai Pelan Perdana A2. Ini akan setara dengan apa yang ditawarkan di bawah Pelan Swift hari ini.

Dengan ulasan ini, saya akan berkongsi dengan anda pengalaman saya dengan mereka sebagai pelanggan serta data yang saya kumpulkan (dari laman web ujian ini) mengenai prestasi pelayan mereka selama ini.

Mengenai A2 Hosting

 • HQ Syarikat: Ann Arbor, Michigan.
 • Ditubuhkan: 2001 (sebelumnya dikenali sebagai Iniquinet)
 • Perkhidmatan: Shared, VPS, cloud, dedicated, dan hosting reseller

PROS

  Keputusan 

  Pelayan turbo (pemuatan halaman 20 kali lebih pantas)CloudFlare BasicHTTP / 2 (menyampaikan fail 20-30% lebih cepat) Petua: Tidak kira rancangan mana yang anda pilih, anda boleh memilih Joomla, Drupal, atau WordPress sebagai platform anda. Pilihan ini membolehkan anda menggabungkan aplikasi keranjang belanja asas dengan mudah, jadi anda boleh membuat kedai dalam talian jika itu yang anda perlukan.

  Perkhidmatan Hosting VPS Terurus A2

  Ciri / PelanPowerPrestigePinnacle
  Ram4 GB6 GB8 GB
  Storan SSD75 GB100 GB150 GB
  Teras CPU468
  Panel Kawalan cPanel Petua: VPS pada A2 Hosting terdapat dalam tiga pakej berbeza – Core VPS, VPS Terkelola, dan VPS Tidak Teratur – Untuk dua pakej pertama (Core dan Managed), syarikat memberi anda bantuan dalam menyediakan dan mengurus pelayan VPS anda. Sekiranya anda sudah berpengalaman dalam hal ini, ini adalah bonus kerana rancangan hosting VPS A2 Unmanaged sangat murah. Pada tahap terendah, mereka mulai dengan hanya $ 5 sebulan dan dilengkapi dengan penyimpanan SSD 20 GB, 1 teras CPU, dan RAM 512 MB.

  PROS

   P / S: Adakah ulasan ini membantu anda?

   Pautan yang menunjuk ke laman web A2 Hosting adalah pautan afiliasi. Sekiranya anda membeli melalui pautan ini, ia akan memberi kredit kepada saya sebagai perujuk anda. Ini adalah bagaimana saya mengekalkan laman web saya selama 12+ tahun dan terus menambahkan lebih banyak ulasan hosting percuma berdasarkan akaun ujian sebenar – sokongan anda sangat dihargai. Membeli melalui pautan saya tidak memerlukan anda lebih banyak – sebenarnya, saya dapat menjamin bahawa anda akan mendapat harga serendah mungkin untuk Hosting A2.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me

    Back to Top

    Adblock
    detector