Ulasan StableBox

Yang Baik

Terdapat banyak “peningkatan” untuk perkhidmatan hosting StableBox, termasuk tanda semak di beberapa perkhidmatan hosting penting.


Perjanjian Tahap Perkhidmatan 99.9%

Kelebihan terbesar, pada pendapat saya, adalah bahawa StableBox menyokong perkhidmatannya dengan SLA 99.9% uptime – jika kualiti perkhidmatan anda turun di bawah tanda itu, anda berhak untuk menghentikan langganan anda dan anda akan menerima bayaran balik sepenuhnya (seperti TOS 10.10 ).

Tiada Hosting yang terlalu banyak

Salah satu kelebihannya adalah bahawa StableBox tidak membebani ruangnya yang (seperti yang disebutkan, StableBox tidak membenarkan mesin melewati penggunaan 80%), dengan sendirinya, menghilangkan sebahagian besar masalah yang dialami sebagai akibat dari pelayan yang tergesa-gesa. Selain itu, kerana hosting bersama StableBox disokong oleh sistem operasi CloudLinux, aktiviti dan penggunaan jiran hosting anda tidak akan mempengaruhi prestasi laman web anda.

Berpatutan

Faktor lain yang baik adalah bahawa StableBox mempunyai hosting RAID berkuasa cache yang paling berpatutan. Ia tidak membanjiri pengguna dengan banyak ciri yang tidak berguna (siapa yang benar-benar memerlukan 1,000 kapasiti pangkalan data MySQL?) Yang bermaksud bahawa anda tidak membayar untuk ciri yang tidak berguna dan secara keseluruhan, sistem ini jauh lebih mudah difahami dan menavigasi.

15 Tahun Pengalaman dalam Industri Hosting

Akhirnya, walaupun StableBox sendiri adalah pendatang baru di ruang hosting, ia dikendalikan oleh Hypernia, sebuah syarikat yang terkenal dan terbukti dengan pengalaman industri selama hampir 15 tahun. Bahagian pelayan permainan Hypernia adalah kejayaan besar dan mempunyai banyak maklum balas pelanggan positif – dengan menganggap ini sebagai petunjuk dari apa yang dapat kita harapkan dari StableBox, saya tidak sabar untuk melihat perkara-perkara hebat. Pelan Asas StableBox adalah harga $ 29.95 untuk tahun ini dan pilihan yang bagus untuk orang yang mula mencari tuan rumah yang berpatutan dan boleh dipercayai.

Jenama di bawah pengurusan Hypernia - Hypernia Game and Voice Servers, StableBox, dan SuperPod.Jenama di bawah pengurusan Hypernia – Hypernia Game and Voice Servers, StableBox, dan SuperPod.

Pesan StableBox sekarang: http://www.stablebox.com

Keputusan: Host Web Sepertinya hos yang baik

Secara keseluruhan, walaupun tidak ada tuan rumah yang sempurna, StableBox nampaknya hampir sedekat itu – ada janji yang bagus dan saya harap syarikat ini terus menuju ke arah hebat yang telah ditetapkan. Harganya betul, ciri-cirinya adil, dan jaminan tidak laku dan habis masa mempunyai kekuatan bintang. Sama ada anda seorang juruweb yang berpengalaman atau baru bermula, StableBox semestinya perlu dipertimbangkan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me