Да ли би требало да добијете ваш домен од Намецхеап-а или ГоДадди-а?

Већина нас не размишља о томе ко је наш регистратор домена, јер га само пакујемо са оним којим веб хостом планирамо да кренемо.


Међутим, да ли сте знали да је већина веб хостова само препродавач наменских регистрара имена домена?

Сами регистратори имена домена су они акредитовани од стране Интернет Цорпоратион за додељена имена и бројеве (ИЦАНН). ИЦАНН је главно тело које управља целокупним глобалним системом имена домена. Ипак, куповина имена домена данас је брза и једноставна.

Дакле, да ли постоји разлика од кога купујете име вашег домена? Наравно! Када купујете аутомобил од заступника, трговац је слободан да обавља промоције, даје бесплатне услуге и преговара – у оквиру разлога. Имена домена пролазе сличан процес и постојаће тренуци када вам нека промоција или друга опција омогући да узмете један по 99 центи!

Такође, свако место за које размислите о куповини обрасца имена вашег домена такође има своје детаље. Назовимо их за и против. Проналажење одговарајуће понуде за вас у погледу цена и других карактеристика може бити једнако сложено као и избор ваше веб хостинг компаније (коју је ВХСР већ поједноставио за вас – погледајте нашу листу најбољих веб хостова).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me