10 популарних америчких компанија за развој додатака ВордПресс

ВордПресс је веома познат по својој флексибилности и лаком сучељу. ВордПресс управља преко 34% укупних веб локација у свету. Бројка говори сама за себе. Услуге за развој веб ВордПресс-а омогућују их и гласно расту.


Статистика употребе ЦМС-а и тржишних удела (извор: В3Тецх).

Основни разлог за побољшану функционалност ВордПресс веб странице су додатци. ВордПресс преузима сву снагу из својих додатака. Развој прилагођених ВордПресс додатака је још један принцип који доноси моћ вашој веб локацији.

У овом посту ћу вам дати ексклузивну листу десет америчких компанија за развој ВордПресс додатака који ће вам помоћи у развоју невероватно корисне пословне веб странице.

Хајде да почнемо,

Популарне компаније за развој ВордПресс додатака у САД-у

1. ВордСуццор Лтд.

ВордСуццор Лтд

ВордСуццор Лтд. је једна од водећих компанија за развој веб страница ВордПресс у САД. Након свог почетка 2011. године, огромно расте и након тога се никад није осврнуо. Са преко 45+ искусних програмера, ВордСуццор је испоручио преко 1.000 веб локација са задовољавајућом стопом од 98%.

ВордСуццор првенствено нуди ВордПресс услуге веб развоја од којих је стекао популарност у развоју прилагођених ВордПресс додатака. Имају довољно искуства да развију прилагођени додатак који вам може помоћи у развоју функционалности веб локације вашег предузећа. Њихови додаци су посебно дизајнирани како би се подударали са вашим пословним КПИ. Отуда и врло продуктиван.

Морате да размислите пре него што кренете за било коју компанију за развој плугова ВордПресс.

2. Варсхил

Варсхил Тецх

Варсхил Тецхнологи се налази на другом месту на мојој листи. Веома је популаран због својих прилагођених дизајна у ВордПресс темама и додацима. Оперирају из Милпитаса у Калифорнији – САД. И имају корење у Индији и Аустралији. Иако имају различита поља у којима поседују знање, ипак ВордПресс додатак је баш као и њихов УСП.

Њихове услуге се разликују у четири различита стуба,

  • Веб дизајн и развој
  • Прилагођено ЦМС решење
  • Развој мобилних апликација
  • Консултантско и пословно решење

Увек задржавају фокус на квалитету, оригиналности и уметничкој финоћи у свим прилагођеним додацима који су дизајнирани посебно за ваше пословне потребе.

3. Мацрософт Инц

Мацрософт

Мацрософт Инц је ИТ Гиантс са седиштем у Њу Џерсију. Они су били познати по својим услугама посебно на развоју ВордПресс-а. Тренутно имају преко 300 запослених, али то није број програмера. Међутим, они имају проширену листу клијената који се крећу од развоја веб локација до развоја ВордПресс додатка.

Компанија на тржишту сједи око 20 година. То им даје предност искуства над конкуренцијом. У својим ВордПресс развојним услугама, нуде услуге у разним принципима развоја ВордПресс-а. Ови принципи су израда веб страница за ВордПресс, развој тема за ВордПресс, услуге одржавања ВордПресс и развој ВордПресс додатка. С таквим искуством које имају у овој области, они су вероватан избор док тражите ВордПресс развојне услуге.

4. БаимедиаСофт

Баимедиасофт

Баимедиасофт је позната компанија за развој веба са седиштем у САД. Са испоруком од преко 1800 веб локација за 400+ задовољних клијената, ужива као највероватнији избор за развојне услуге ВордПресс-а. Познато је по стварању креативних прилагођених развојних решења за ВордПресс.

Њихове ВордПресс услуге варирају од прилагођавања теме ВордПресс-а, развоја ВордПресс додатка, ПСД до претворбе ВордПресс-а, надоградње ВордПресс-а и још много тога.

То су високо обучени професионалци који увек траже мрежу свестраности чак и у малим буџетима. Њихови квалификовани програмери нуде најиновативније услуге веб развоја са супер напредним приступом.

5. Вебдев Студиос

Вебдев Студиос

Вебдев Студиос су крајњи крај пружаоца услуге веб развоја ВордПресс-а који ће вам помоћи у дизајнирању и развоју вашег пословног вебсајта. Њихове услуге варирају од консалтинга, прилагођеног дизајна, прилагођеног развоја, перформанси & сигурност, миграција садржаја и одржавање.

Обухватају сваки траг веб развоја ВордПресс-а. Међутим, њихове прилагођене услуге развоја ВордПресс додатака су феноменалне. Они су били познати по томе и њихов код је такође сигуран. Више не воле да покривају све ствари које желите. Они такође предлажу додатне функције које ће вам можда требати у будућности када се ваше пословање шири.

Њихов списак клијената је такође вредан погледати док су радили и развијали веб локације за разне корпоративне дивове попут Дисцовери Цоммуницатионс и Старбуцкс. Такође верују у едукацију својих клијената.

6. Еигхт25медиа

Еигхт25медиа

Као што име говори, Еигхт25медиа је корак напред. Сједиште јој је у Фремонту, у Калифорнији. Ради се о награђиваној фирми за веб дизајн силиконске долине. Међутим, такође имају знање у услугама развоја ВордПресс додатака. Својим квалитетним услугама прикупили су до 500 милиона долара финансирања.

Ово много говори о квалитетној услузи коју нуде својим клијентима. Прво стратегирају развојни план, а затим нуде своје консултантске услуге како би пружили најбоље решење за ваше пословање.

Овде се њихове услуге развоја додатака разликују од осталих. Они не развијају само додатак, већ га развијају у датом времену. Њихова решења су различита и ефикасна због тога.

7. Цодери вредности

Валуе Цодерс

Валуе Цодерс први пут су представљени 2004. године. Најбољи део ове компаније је што имају велики тим од 450+ високо квалификованих програмера који могу да рукују са више пројеката истовремено. То им даје предност ефикасности која их покреће да постигну висококвалитетне производе за своје клијенте.

Имају 1500+ задовољних клијената са стопом задржавања од 96%. То показује колико су добре услуге колико их клијенти бирају изнова и изнова.

Њихове прилагођене услуге развоја ВордПресс-а су такође врло приметне. Популарно је дизајнирати додатак који је специфичан за вашу ВордПресс веб локацију и природу посла. Можете се ослонити на њих како би вам пружили савршено решење за ваш прилагођени проблем или упит за ВордПресс.

8. Инфлекион Интерацтиве

Инфлекион Интерацтиве

Инфлекион Интерацтиве је компанија за развој веба која је са седиштем на Менхетну у Њујорку. Компанија пружа свеобухватне услуге дизајна и развоја које ће одговарати природи вашег пословања.

Они не само да стварају веб странице већ и развијају прилагођене додатке који су посебно дизајнирани да вам омогуће жељену функцију за вашу веб локацију.

9. Медији са плавим фонтанама

Медији плаве фонтане

Блуе Фоунтаин Медиа је невероватна агенција за дигитални маркетинг смештена на Манхаттану која нуди најбоље светске услуге за развој веба помоћу ВордПресс-а. Компанија је сарађивала са хиљадама популарних предузећа, укључујући забавне и технолошке услуге.

Они су експерти за претварање ПСД датотека у лепе, добро кодиране ВордПресс теме и прилагођене ВордПресс додатке. Уз њихову помоћ, можете да поставите ВордПресс веб локацију богату значајкама у кратком року.

10. МаркупБок

МаркупБок

МаркупБок је добро одржаван ВордПресс сервис за развој који својим клијентима нуди висококвалитетне услуге засноване на развоју програма ВордПресс..

Компанија нуди услуге претворбе дизајна као што су ПСД у ХТМЛ, ХТМЛ у респонзивне ВордПресс веб странице и прилагођене ВордПресс додатке по повољним цијенама. МаркупБок је препун ентузијастичних и високо квалификованих дизајнера и програмера који ће свој рад доставити у датом временском простору.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me