15 Инспирирајуће теме за ВордПресс образовање

За многе од нас образовање је чиста потрага за знањем и средство је да се опремимо за бољу будућност.


Традиционални облици образовања постају скупи и недоступни многим уобичајеним људима. Факултети и факултетски факултети могу добро повратити родитеље и студенте. Будући да је Интернет постао место продаје већине ствари, не чуди што је овде стигло и образовање. Многе водеће образовне институције имају интернетско присуство да би привукле студенте из целог света.

Постоји низ ВордПресс тема дизајнираних посебно за подршку образовним установама попут школа, универзитета, колеџа, вртића, па чак и приватних наставника.

Већина ових тема реагира на мобилни уређај који има млађу циљну публику. Ове теме дизајниране су тако да буду веома функционалне и компатибилне са ВооЦоммерце додатком, тако да је уплата за курс унапред једноставна.

Прегледао сам неколико тема за ВордПресс едукацију и набројао 15 од њих ради детаљнијег прегледа.

Линцолн – ВордПресс Тема дизајна образовног материјала

Линцолн

Изглед Линцолна дизајнирали су стручњаци који добро познају област образовања. Курсеви се могу сврстати у категорије и поделити у класе. Можете да поставите цене и попусте, добијате прегледе, креирате догађаје и доделите звучника. Такође, компатибилан је с популарним додатком ЛеарнДасх, мада ћете можда морати да га купите одвојено.

Цена: 59 УСД

Тема образовања ВордПресс | Образовање ВП

Образовање ВП
Тема за едукацију ВордПресс долази с додатком ЛеарнПресс који вам доноси најбоље искуство учења. То такође значи да уштедите 250 долара, што је цена додатка за ЛеарнПресс. Ако желите да пређете на другу тему, овај додатак ће осигурати да сви ваши подаци остану сигурни. Могућа су три различита изгледа почетне странице, тако да можете да направите веб локацију која је поприлично јединствена.

Цена: 59 УСД

Главни град

Главни град
Капитал долази са видгетизед почетном страницом и интеграцијом календара догађаја. И почетници и стручњаци ће ову тему сматрати лаком за употребу. Грађен је на ЗООМ оквиру који чини језгру сваке теме из ВПЗООМ-а. Веома је прилагодљив, а Висуал Цустомизер вам даје контролу над изгледом ваше веб странице.

Цена: 69 долара

Језички курс ВордПресс тема

Курс језика
Језички курс је тема једноставна за инсталирање и потпуно прилагодљива тема. Долази са 80+ пречица и клизача за размјену слика. Доживотна бесплатна ажурирања заслађују куповину, а лењи ефекти оптерећења помоћи ће да се пажња читаоца задржи на страници.

Цена: 75 УСД

Мастерстуди – ВордПресс Тема едукативног центра

МастерСтуди
Мастерстуди је комбиновао добар дизајн са колекцијом премиум додатака како би на ефикасан начин представио своје курсеве. Образовне организације и појединци који нуде интернетске течајеве могу лако створити садржај помоћу Мастерстуди-ја. Курсеви се могу категорисати и могу се укључити детаљи о ценама и попустима за сваки час. Предлошци „Учитеља“ омогућавају приказ детаљних информација за сваког наставника и помажу ученицима да пронађу праве. Да бисте додали осећај хитности међу студентима да се пријаве на курсеве, обезбеђен је календар одбројавања.

Цена: 59 УСД

ВордПресс тема школског округа

Школски округ
Школски округ има упечатљиву страницу О нама која може да заинтересује читаоца. Помицање уз Параллак омогућава угодно искуство прегледавања. Аутоматски ажурирач аутоматски инсталира исправке. Тема је спремна за додатак и долази са пречицама, тако да лако можете уметати садржај.

Цена: 79 долара

Паметни курс – Тема система за управљање учењем

Паметна
Паметни курс је направљен за креирање и продају курсева путем интернета. Може одвојити страницу да садржи квизове који помажу да се оцени ученик. Предложак одредишне странице нуди могућност онемогућавања и заглавља и подножја, дозвољавајући целој страници да носи садржај. Веб локацију можете превести на више језика јер је вишејезично спремна.

Цена: 59 УСД

Гуру | ВордПресс тема за управљање учењем

Гуру
Гуру је врхунска ВордПресс едукативна тема која комбинује Сенсеи, БуддиПресс, ВооЦоммерце, Маилцхимп, Цалендар Евент и ВооЦоммерце. Додаци врхунске класе и добар, свестран дизајн олакшавају рад са њима. Подучавање и учење на ову тему постаје лагана вјежба за све.

Цена: 59 УСД

Вијести за образовање ВордПресс Тема

Новости о образовању
Едукативне вијести су тема која је у потпуности уређена и која је вишејезична спремна. Једноставно можете користити инсталацију у два корака или можете одабрати да оптимизирате тему помоћу алата за прилагођавање тема или 80+ пречица. Тема такође омогућава неограничену палету боја корисницима.

Цена: 75 УСД

Приватни наставници ВордПресс тема

Приватни наставници
И ученици и наставници лако ће користити веб странице изграђене са темом Приватни наставници. Потрага за туторима може се покренути директно са почетне странице. Прозирни блокови садржаја дају трендовски осећај веб локацијама.

Цена: 75 УСД

Мали људи, вртић ВордПресс тема

Мали људи
Тема Литтле Пеопле може се користити за вртић, вртић или центар за бригу о деци. Укључене су многе префабриковане странице погодне за вртић и негу деце што вам штеди време и труд на прављењу сопствених страница. Има одељак блога и бројеви за бројеве обезбеђени су за приказ броја срећне деце и срећних родитеља.

Цена: 49 долара

Баби Кидс – Основна школа за децу у образовању

Баби Кидс
Баби Кидс је тема која више одговара веб локацијама за основну школу. Компатибилан је с већином додатака, а неки су премиум додаци попут Паге Буилдер и Бест Слидер већ укључени. Уштеда добијањем ова два додатка готово покрива набавну цену теме. Странице догађаја су укључене и сваки догађај може имати своју страницу.

Цена: 49 долара

Образовни центар | Тема курсева ВордПресс тема

Образовни центар
Са бројним опцијама боја и упечатљивим дизајном, Едукативни центар је осмишљен за употребу школа, колеџа, универзитета, интернетских курсева и програма обуке. Компатибилан је са ЛеарнДасх-ом. Куповином ове теме добићете попуст од 30% на додатак ЛеарнДасх.

Цена: 59 УСД

Дривеме – ВордПресс тема возачке школе

Вози ме
Дривеме је добро урађена тема дизајнирана тако да имају у виду ауто-школе. Међутим, може се прилагодити и било којем другом институту за учење. Могућа је једна страница или више формата страница. Можете провјерити цијене различитих курсева и резервирати исте. ЦТА тастери су такође доступни као део теме. Ова тема је победник конкурса Најтраженији у Енвато категорији у категорији Образовање на теми ТхемеФорест.

Цена: 49 долара

То је преглед неких од боље дизајнираних тема ВордПресс образовања. Као што видите, постоји велики избор. Који ћете изабрати зависи од потреба вашег веб сајта за образовање.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me