Побољшајте свој уреднички тијек рада у више-ауторским ВордПресс блоговима

Објављивање садржаја на више-ауторском блогу није у најмању руку лако. Прво је власник веб странице који понекад такође ради као уредник (последња особа која је одобрила пост пре објављивања). Затим, на већим веб локацијама постоје уредници, а понекад и више уредника. Коначно, ту су и писци.


Како се ваша веб локација повећава и привлачи више публике, морат ћете запослити писце и уреднике да наставе стварати сјајан садржај. Постоји ограничење колико можете самостално писати на блогу.

Можда сте видели многе писце да свакодневно објављују 50 сјајних чланака и питате се зашто то не могу учинити? Немојте се заваравати, велике су шансе да ће многи користити да им помогну у стварању садржаја.

Унајмити писце је прилично тежак задатак, теже је пронаћи праве људе који производе прави садржај по правој цени. Једном када пронађете праве писце за своју веб локацију, потребан вам је механизам који ће вам помоћи у управљању њима. Како питаш? За веб локације ВордПресс постоји неколико додатака који могу помоћи у обради више аутора.

Видео сам већину, ако не и све, ВордПресс додатке који управљају уређивачким процесима рада. Чини се да је већина њих усмерена на решавање специфичних проблема који покрећу ВордПресс веб локације с више аутора као што је Редакцијски календар који помаже у заказивању више него било шта друго или Цо Сцхедуле који помаже у друштвеном маркетингу сајта за више аутора..

Уређивање тока

С друге стране, Уређивање тока решава све проблеме повезане са производњом и објављивањем садржаја на ВордПресс блогу са више аутора. Не помаже у друштвеном маркетингу, али, осим тога, он решава проблеме који су обично повезани са сарадњом људи на блоковима са више аутора и ефикасно се бави заказивањем..

Погледајмо шта додатак нуди на више дубина. Једном када инсталирате и активирате додатак, приметићете „Едит Флов“ у вашем ВордПресс менију цртица. Ниже можете видети снимак шта додатак може да понуди.

Уређивање Флов Сц1

На свом вебсајту можете заказивати постове само након што су креирани. Направити чланак на веб локацији са више аутора није тако једноставно као што би то било са веб локацијама са једним ауторима.

У једном ауторском блогу само једна особа мора смислити идеје, изабрати најбоље међу различитим изборима, креирати чланак и објавити га. Али на веб локацији са ауторима аутор мора да представи идеје, одобри их / додели, креира нацрт и достави га, а затим чека одобрење за објављивање чека на преглед.

ЦС

Уређивање Флов увелике поједностављује целокупни процес од претварања идеја, па све до објављивања.

ЕдМета

Уређивачки мета подаци који се могу лако евидентирати омогућавају уреднику да лако прати рад различитих писаца. Додатак такође омогућава уређивачу да додаје коментаре, што омогућава једноставно писање повратних информација писцима који захтевају измене и измене у свом раду.

Уређивање тока чини неколико видгета на вашем ВП табли за надгледање чланака и лако праћење уређивачког рада. Ако желите да будете у току са свим изменама на вашој веб локацији, можете се укључити у обавештења путем е-поште која ће вас упозоравати када и када су промене извршене.

Календар је сигурно један од најважнијих алата који ћете пронаћи у овом додатку или било којем другом добром уређивачком току рада. Календар омогућава уреднику да преузме контролу над бројем постова / страница / образаца који су објављени. Лако можете да превучете и испустите коментаре да бисте променили датуме објављивања.

Календар

Сва ова функционалност је предивна, али како разликујемо уређивача, писца, администратора и можда чак и подректора? Радни ток се лако искомпликује. За рјешавање додатних компликација, имате Корисничке групе које се могу користити за другачији рад с људима на основу њихових одговорности.

УГ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me