Топ 8 додатака за друштвено дељење Каи ВордПресс

Ако не желите да разговарате о друштвеним мрежама, можете их пронаћи на друштвеним мрежама. Желите ли си силу? Кини нагрепресентар са уса ка мааио кааио нга опортунидад аланг са бисан унанг ус ака ака ве ака негосио са онлине арон мапалапад анд пагкаб-от ниини. Пошаљите извештај о извештају са друштвених медија Маркетинг индустрија адунаи гиингон,


 • 92% се пријављује на друштвеним мрежама и непрестано се користи, а 86% се наплаћује.
 • 89% корисника друштвених медија и бесплатних услуга за гледање тактика није било таквих и сличних игара на мрежи, али и веб страница на друштвеним мрежама..
 • Да ли сте користили 97 и порсиенто на мрежи, али и на маркетиншким мрежама на друштвеним мрежама.

Можете погледати анкету о кориштењу друштвеног маркетинга на мрежи,

 • Дуганг и Пагкакита
 • Дуганг и Трапико
 • Маунонгон и Магбабаса
 • Пагтугкад са Тинуохан са Пасар
 • тингга Каливатан

Кунг дили ка макатуо бахин са каимпортанте са друштвеним медијима и папел ниини са имонг негосио, кинаханглан и хатаган нимо кини и мабаса. Нагхатаг кини и могу се наћи. Каро се користи са ВордПресс-ом, али можете платити путем Интернета и пријавите се са масажом путем интернета, и то са директним решењима и додавањем додатака, али и покретањем платформе са друштвеним медијима..

# 1 Монарх

Монарх Имате Елегантне теме, Монарх САД користи додатни додатак и користи додатак. Интуитивно додатак и додавање веб страница са додатком на следеће стране, бочне траке, коришћење / коришћење веб страница, фли-ин, поп-уп и медија. Махаимо ка усаб магтакда и о пагнган аланг са муници капилиан, а поп-уп уг фли-ин естило, паг-ацтибо нга капилиан са пагпакигбахин са хигаион анд а уса ка бисита моабут са катапусан са сулуд са имонг панид Кунг ан уса ка бисита маг-сцролл са УСА ка махинунгданонг бахин са панид.

Махимонг је активирао монарко и рекао да људи могу да напишу коментаре на веб страници са људским сајтовима, људским мапама и подацима о човеку, па чак и о људима у САД-у, па и о томе како се понашају као активни преводиоци. Монарко можете пријавити са капилијама и пребацити их на друштвену мрежу на 40 друштвених мрежа и пребацити их на прилагођавање и пребацити се на 8 капилијанских пласмана..

Уколико желите да додате додатке за додавање, нећете моћи да пратите да ли желите да прегледате да ли желите да користите овај софтвер или да га користите како бисте сазнали више о томе како да користите овај додатак..

Не можете да се обратите & преузимање | Гипресио садржи $ 14, али не добијате ознаке за превођење, већ их можете користити на капилијанској листи података..

# 3 Ултимате Социал Деук

УлтиматеСоциал

Кини САД имају вишејезични, респонзивни, кратке шифре и додатак за друштвено размењивање и додавање погрешака на капилијанском језику. Додатак је једноставан за дигитално преузимање, Аесоп Стори Енгине, ВооЦоммерце, ЈигоСхоп и Висуал Цомпосер.

Анг Ултимате Социал Деук нуди и додавање и пребацивање на дугме са дугметом и дугме са сопственом игром, али и кинима, али и додатним веб локацијама на њиховом веб сајту. Нагхатаг кини уса ката матахум, епизоду до солусион са миг пробисион аланг са друштвеном мрежом 10. 10. Колор, гидак-он, панагваи пагбутанг са мун бутон са пагпаамбит са сосиал махимонг ипасибо арон ипахиангаи са имонг пихо нхонг.

Не можете да се обратите & преузимање | Ако желите да добијете више од 10 долара у вези са ценама од $ 10; Ако желите да наставите да пратите саманг гикинаханглан или да поднесете подршку за касу.

# 5 Лебдећа друштвена трака

ФлоатингСхареБа

Можете користити друштвене мреже за дељење ВордПресс-а и веб страницу на веб локацији са ВПБегиннер-ом. Кини су плутајући удео бар који ће вам бити постављен на блогу, а можда ће вам бити потребан пост..

Можете употребљавати лагану и лагану кожу да бисте могли да направите макапекторе са другим локацијама на њиховој локацији. Можете да користите додатке за додавање, а скрипту можете да користите или учитајте како бисте могли да употребите курсоре и да користите курсоре са баром. Ако нам се више не свиђа, али и да нам је ака реплика или поделите бар или да поделите било шта са места на нашем сајту. Нађите на друштвеним мрежама, на друштвеној мрежи и Фацебоок: Пинтерест, ЛинкедИн, Твиттер и Гоогле+.

Користите интерфејс превлачења и испуштања да бисте користили капилијанску компанију са друштвеним уделом на њиховој веб локацији или у САД-у као мета оквир за активирање додатка за додавање и додавање панида. Кини и додатни додаци имају интерну и бесплатну употребу ВПБегиннер-а, Листа25 сати СтеадиСтренгтх.

Не можете да се обратите & преузимање | Можете да користите додатак који садржи додатке

# 7 Перо на друштвеним мрежама

СоциалМедиаФеатхер

На лаганом ВордПресс додатку можете наћи мапу и напунити капилијанску страницу како бисте је поставили на капилијанску веб страницу на њиховом веб сајту и написали свој нови сајт. Молимо додајте Јавасцрипт на вашем додатку, али не и да покренете следеће датотеке – и да користите следеће минималне странице.

Махимо нимонг и-рендеринг кини не може да се покрене и да се онемогући, ако не желите да додате лозинку и да унесете кратку шифру и да схватите. Ако желите да користите класично решење за употребу на друштвеним мрежама и амбициозно становиште на веб локацији.

Не можете да се обратите & преузимање | Гаваснон

Можете да користите 8 додатака, додајте пипију и додајте капилијану да бисте сазнали више!

 • Дигг Дигг
 • Схареахолиц
 • Цуњо
 • Идуганг кини
 • Паг-ула
 • Ипакигбахин Кини

проверите да ли сте детаљно упознали са ГетСоциал, САД можете да користите додатак за друштвено размењивање и да користите ВордПресс и да разговарате са ЦЕО-ом и Јоао Ромао-ом..

Анг Имонг Пинакамааио и Пагпили

Имате ли додатни додатак за магхинаи на веб локацији са веб-сајтовима и веб-сајтовима, али и са капилијанским програмима на ВордПресс-у, можете да нађете ову страницу на ВордПресс-у, а можете да надгледате контролну таблу са сличним арон макит-анги лаби ка макапаг можете наћи карте на мапи.

Пипиле су бесплатне за додавање и додатака који су доступни и статистика за статистику, па чак и ако не желите да промените податке о свом кинахунглану, али да бисте сазнали више о нашем сајту. Апан бисан кунг кинаханглан ка магдесисион нод моадто аланг са уса ка премиум плугин, дили сила лаби ка махал уг махимо нга кантидад матаг гамаи уг лаби па са кадугаион.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me