Упоредите Топ 5 ВордПресс јКуери клизних додатака

Једна од најбољих ствари у вези са ВордПрессом је могућност употребе фантастичних визуелних елемената без писања једне линије кода. Користећи само снагу додаци, можете уградити уредне функције попут интерактивних календара за резервацију и образаца за контакт за неколико минута.


У овом конкретном водичу покренућемо топ 5 јКуери клизача који ће зачинити дизајн ваше веб локације:

1. Огроман ИТ клизач

огромно

Прво и најважније, сви додаци на овој листи су једноставни за употребу; а један од најједноставнијих и најнепосреднијих избора је Клизач од Хуге-ИТ. Помоћу једноставног сучеља можете брзо отпремити своје слике и дати кратки опис за сваку. Сваку слику можете кликнути и тако побољшати општи доживљај.

Остале поставке клизача као што су висина, ефекти и опције навигације су директно доступни на истој страници. Након што сте задовољни својим клизачем, можете их налепити на било коју страницу или објавити путем кратког кода. Када је реч о прилагођавању, можете да откључате пуну верзију како бисте прилагодили сваки појединачни елемент вашег клизача – од боје фонта до тастера за навигацију.

Преузмите и више информација: вордпресс.орг/плугинс/слидер-вд/

3. Клизач за презентацију слајдова

презентација

Слидер Слидесхов Плугин је једноставан алат који вам може помоћи да креирате клизаче ни у којем тренутку. Његова највећа карактеристика је флуидни интерфејс који вам омогућава да прелазите напред и назад између општих поставки и посебне конфигурације клизача.

Имајте на уму да бесплатна верзија додатка Слидер Слидесхов даје приступ само 15 опција за прилагођавање, али то не значи да не можете креирати различите клизаче без плаћања верзије за верзију. Плаћање за професионалну лиценцу, међутим, омогућиће вам приступ сјајним функцијама као што су видео слојеви, анимације слојева, напредна подршка за скрипте (ХТМЛ5, Вимео, ЈВ, итд.) И додатне анимације.

Преузмите и више информација: вордпресс.орг/плугинс/апарг-слидер/

5. Главни клизач

мастер-клизач

Коначно, Мастер Слидер је популарни додатак за креирање клизача који одлично функционирају за уређаје који омогућавају додир. Запамтите да треба да задржите корисничко искуство доследно и за радну површину и за мобилну публику. Подржавајући чисте покрете прстом, загарантовано вам је да пружите најбоље искуство гледања за таблете и паметне телефоне.

Мастер Слидер такође нуди врхунски кориснички интерфејс који поједностављује поступак израде клизача. Након креирања новог клизача можете одмах изабрати неку од унапред конфигурисаних шаблона или почети испочетка. Наравно, имате слободу да мењате специфичне елементе дизајна, као што су прилагођени ЦСС, анимације, димензије и „кожа“. Што се тиче карактеристика, рецимо само да Мастер Слидер има све што можете тражити у клизачу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me