Упоредите Топ 5 ВордПресс резервних додатака

Колико је невероватан систем за управљање садржајем ВордПресс, он није имун на претње безбедношћу што може угрозити континуитет наше веб странице. Имајте на уму да цибер-напади не угрожавају само ваше мрежне податке, већ могу и омести вашу репутацију, посебно ако кршење утиче на податке ваших купаца.


Осим цибер напада, одређене погрешне конфигурације у вашем бацкдену такође угрожавају безбедност ваше веб локације.

У сваком случају, требате бити спремни на најгоре тако што ћете имати прављење резервних копија за брзо враћање пуне функционалности ваше веб локације.

Без додатног дивљања, у наставку се налази пет најбољих ВордПресс резервних додатака које можете користити:

1. БацкУпВордПресс

БацкУпВордПресс је додатак који желите ако желите да направите аутоматске резервне копије једноставно и поуздано. Након инсталирања и активирања додатка, он одмах обавља свој посао користећи подразумевана подешавања аутоматизације. Ако је потребно, можете одредити свој резервни распоред тако да одете на Алати > Сигурносне копије, а затим кликните “Подешавања” у оквиру заданог распореда.

Алтернативно, нови распоред можете једноставно додати са другачијим сетом правила, кликом на „+ Додај распоред“.

прављење резервних копија

Иако је основни додатак бесплатан, можете и платити екстензије који додају функционалност. Тренутно доступне екстензије повезују БацкУпВордПресс са услугама у облаку као што су Гоогле Дриве, Дропбок и Виндовс Азуре.

Преузмите и више информација: вордпресс.орг/плугинс/дуплицатор/

3. ВаултПресс

Ако вам треба нешто више од резервног додатка, требало би да идете са ВаултПресс. Поред могућности креирања аутоматизованих резервних копија, овај додатак такође редовно скенира вашу базу података због било каквих злонамјерних софтвера, вируса и других безбедносних рањивости. Такође долази са уграђеном заштитом од нежељене поште за одржавање репутације и СЕО ваше веб странице.

ваултпресс

Сјетите се само да морате користити мјесечну лиценцу за употребу ВаултПресс-а и његових сигурносних функција. Иако би све већи трошак могао бити превелик за нове блогере, савршен је за оне који су спремни да улажу у сигурност ВордПресс-а.

Преузмите и више информација: вордпресс.орг/плугинс/упдрафтплус/

5. БлогВаулт

Једино што је боље од дневног копирања је реалном времену прављење резервних копија – главна карактеристика БлогВаулта. Дјелује тако што ствара инстант резервне копије кад год сачувате промјене на својој веб локацији. Ово осигурава да никада не изгубите напредак у току интензивног садржаја или општег развоја веб локације.

блогваулт

БлогВаулт такође долази са алаткама за надгледање, историју и тестирање сигурносних копија како би се осигурао интегритет ваших података. Једина мана је да је то премија додатак који долази са годишњом накнадом пре него што будете могли да користите његове функције.

Интеграција у облакуСамо ДропбокРезервне копије / обавијести путем е-поште

Закључак

Израда сигурносних копија важан је аспект одржавања веб локације који гарантује континуитет. Сјетите се само да одаберете додатак који најбоље одговара вашим мрежним циљевима. Било да вам треба једноставан резервни додатак или свеобухватнији безбедносни пакет, горе наведена листа може вам помоћи да донесете најбољу одлуку.

Ако имате и других проблема са ВордПрессом, препоручујемо да се позовете на овај пост за најбоље брзе поправке.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me