Beste persoonlijke websites die ik ooit heb gezien (en hoe u de uwe kunt maken)

Ze zeggen dat de ziel van een vreemde onbegrijpelijk is, maar we kunnen het niet helemaal eens zijn met de stelling.


Meestal willen we gewoon het voor de hand liggende niet opmerken, doen alsof het een te persoonlijke zaak is of iets dergelijks.

In feite is een menselijke ziel niet zo donker als het lijkt. Het staat altijd klaar en is zelfs bereid om zijn geheimen aan de vertrouwenspersoon te onthullen. Leden van de webgemeenschap met een eigen website staan ​​in de regel open voor communicatie, socialisatie en dergelijke. Bovendien dienen persoonlijke websites als een soort virtuele cv’s voor hun eigenaren. Meestal, als je zo scherp als een naald bent en de website van een persoon ziet, vertel je gemakkelijk nog meer over de site-eigenaar dan hij / zij wilde zeggen.

Website: narrowdesign.com

2. Jim Ramsden

Voorbeeld persoonlijke website (nieuw) - JB

Website: strajnic.net

4. Gary Le Masson

Voorbeeld van een persoonlijke website (nieuw) - Gary

Website: julia.na

6. Pascal van Gemert

Voorbeeld van persoonlijke website (nieuw) - Pascal

Website: madebydaryl.co.uk

8. Anthony Wiktor

Voorbeeld persoonlijke website (nieuw) - AW

Website: adamhartwig.co.uk

10. Het beest is terug

Voorbeeld van een persoonlijke website (nieuw) - TBIB

Website: tonydorio.com

12. Sean Halpin

Voorbeeld van een persoonlijke website (nieuw) - Sean

Website: toddhenry.com

14. Gary Sheng

Voorbeeld van een persoonlijke website (nieuw) - Gary Sheng

Website: anthonymychal.com

16. Joshua Mccartney

Voorbeeld van een persoonlijke website (nieuw) - JM

Website: lewishowes.com

18. Pharrell Williams

Voorbeeld persoonlijke website (nieuw) - PW

Website: aliwong.com

20. Albino Tonnina

Voorbeeld van persoonlijke website (nieuw) - Albino

Website: ellensriley.com

22. Simon Sinek

Voorbeeld van persoonlijke website (nieuw) - Simon

Aanbeveling

Tegenwoordig gebruik ik Name Cheap om al mijn domeinnamen te registreren en beheren. Voor persoonlijke website-hosting raad ik aan om Hostinger Single te gebruiken – vooral omdat ze de goedkoopste hosting voor één website hebben (begint bij $ 0,80 / maand) en een eenvoudig te gebruiken website-builder.

HostingerHostinger gedeeld hostingplan begint bij slechts $ 0,80 / mo – Perfect voor degenen die slechts één persoonlijke website hosten (bezoek Hostinger online).

2. Bouw helemaal opnieuw of gebruik een sitebouwer

Zodra u het websitedomein en de hosting gereed heeft, is de volgende stap om de website zelf te maken.

Er zijn veel overwegingen bij webontwerpen, maar als beginner is mijn advies om een ​​babystap te nemen.

WYSIWYG-editor

Probeer iets uit te voeren en zet het op internet. De verfijning en aanpassing kunnen later plaatsvinden nadat u uw vaardigheden heeft geleerd. Een eenvoudige manier om een ​​website te ontwerpen, is door een WYSIWYG-webeditor zoals Adobe Dreamweaver CC te gebruiken. Dergelijke editors werken net als een normale tekstverwerker en stellen u in staat uw site visueel te ontwerpen zonder al te veel technische details te behandelen.

Website-bouwers

Als HTML en CSS niet jouw ding zijn, of als je gewoon een eenvoudige persoonlijke website wilt voor je interview, dan is misschien een website builder met slepen en neerzetten de betere keuze.

De meeste webhostingbedrijven bieden gratis een sitebouwer met slepen en neerzetten. Als je niet veel geeft om de vooruitzichten of de UX van de site, kun je binnen een half uur een functionerende persoonlijke website maken met behulp van die gratis tools. Als alternatief kunt u het webontwerpproces overslaan door een betaalde alles-in-één websitebouwer zoals Wix en Weebly te gebruiken. Het beste van deze betaalde tools is gemaakt voor niet-techneuten. Ze zijn meestal gemakkelijk te gebruiken en worden geleverd met honderden vooraf ontworpen sjablonen. U kunt eenvoudig een pre-designthema kiezen en met een paar klikken op uw website toepassen.

Hier zijn enkele voorbeelden van websites die met Wix zijn gebouwd. Misschien wilt u hier ook de ingebouwde sjablonen van Wix bekijken.

Wix website voorbeeldPersoonlijke site gemaakt met Wix: Natalie Latinsky.Wix website voorbeeldPersoonlijke site gemaakt met Wix: Lera Mishurov.Wix website voorbeeldPersoonlijke site gemaakt met Wix: Rachel Fraser.

Voor degenen die niet bekend zijn met website builder, raad ik aan deze tutorials te lezen op onze zustersites:

 • Hoe u uw eerste website bouwt met Wix
 • Hoe u uw eerste website bouwt met Weebly

3. Voeg persoonlijke inhoud toe

Ik kan u niet echt leren wat voor soort inhoud aan uw persoonlijke website moet worden toegevoegd, maar om u te helpen bij het brainstormen – stel deze vragen aan uzelf –

 • Wat is het doel van uw persoonlijke website? Definieer en bouw je persoonlijke merk.
 • Wie is je doelgroep? Studenten, potentiële klanten, shoppers, etc. Leer ze kennen.
 • Wat is de onmisbare informatie op de site? Werkvoorbeelden, contactgegevens, productspecificaties, enz.
 • Hoe presenteer je die info? Galerijstijlen, puntvormen, animaties, etc. Of nog beter, vertel een verhaal.

Onthoud altijd dat u voor persoonlijke websites het merk bent. Zorg ervoor dat je dit serieus neemt en een consistente boodschap in je branding stuurt. Dit kan de vorm aannemen van uw sitelogo, visitekaartjes of zelfs iets dat zo eenvoudig lijkt als uw e-mailhandtekening.

Maak je echter geen zorgen, want dit zijn dingen die gemakkelijk (en snel) kunnen worden afgehandeld met behulp van een van de goede tools voor merkopbouw op de markt.

Veel Gestelde Vragen

Hoe bouw ik mijn website gratis?

Er zijn veel opties waaruit u kunt kiezen om gratis een persoonlijke website te bouwen. Wix heeft een gratis account waarmee u hun websitebouwer kunt gebruiken, terwijl 000Webhost gratis webhosting beschikbaar heeft.

Heeft u een persoonlijke website nodig??

Persoonlijke websites zijn niet echt een noodzaak, maar aangezien ze een geweldige plek zijn om meer te vertellen over je passies en voorkeuren, is het mogelijk dat ze worden gecommercialiseerd en wat geld verdienen.

Wat moet ik op mijn persoonlijke website zetten?

Het beste aan het maken van een website voor persoonlijk gebruik is dat ze van jou zijn om te doen wat je wilt. Enkele ideeën over wat u wilt delen zijn een persoonlijke blog, enkele voorbeelden van uw werk, informatie over dingen waar u een passie voor heeft, of zelfs uw persoonlijke branding.

Heeft het hebben van een persoonlijke website een baan??

Met een goed uitgevoerd, professioneel profiel kunt u zich onderscheiden van concurrenten op wervingsforums. Afgezien van de vrijheid om het volledig aan te passen, toon je ook initiatief en eenvoudige HTML-vaardigheden bij het bouwen van de site.

Moet je je cv op je website zetten?

Dit hangt af van waar u uw website voor wilt gebruiken. Als wervingshulp is er geen sprake van een cv, maar details die te persoonlijk zijn, zoals adressen en contactnummers, moeten worden geredigeerd.

Afronden: wat is je favoriet?

Dus, vind je mijn collectie leuk? Welke leek jou het meest creatief? Wat is volgens jou het belangrijkste op persoonlijke sites?

Deel dit bericht en je mening op Twitter (tag me op @WebHostingJerry). Ik hoop dat deze compilatie je zal helpen om je eigen persoonlijke website te maken volgens alle moderne tendensen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map