9 Best Kaca badarat na Naon Tiasa Anjeun Diajar tina eta

Aya rarancang tunggal nu ngajadikeun kaca badarat sampurna, tapi aya sababaraha bahan konci nu bisa nulungan.


Urang parantos ngobrol ngeunaan seueur barang-barang ieu saatos sababaraha bulan kapengker di WHSR, sapertos:

  • Unsur Dursasana pamaké
  • Cara pikeun ngaronjatkeun ongkos konversi
  • Suksés Telepon kana Aksi (čta) Paréntah

Sababaraha unsur séjén anu dipikabutuh pikeun halaman badarat anu henteu ngan ukur narik kunjungan sémah situs anjeun tapi nungtun aranjeunna dimana anjeun badé lebetna sareng tetep di dinya:

  • nagłówek Alus
  • Podpozycje
  • Kuat tapi skondensowane eusi kaca badarat
  • Referencje
  • navigasi basajan
  • zadowalający wizualnie gambar anu nambahkeun nilai

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun neuleuman kumaha carana ngawangun hiji kaca badarat éndah tangka ngakibatkeun konwersji nyaéta pikeun diajar kaca badarat ti usaha lianna. Ku nempo kumaha maranéhna ngalakukeun katuhu, anjeun tiasa ngulang usaha maranéhanana jeung dipikaresep kasuksésan maranéhna.

Wishpond

Kaca Badarat Wishpond

[Ikon link] URL Loka: http://blog.wishpond.com/

Hal kahiji anu terjadi nalika anjeun nganjang kana situs mangrupikeun kotak oranyeu ngabagéakeun anjeun, naroskeun anjeun ngadaptarkeun blog sareng tetep terang. Navigasi basajan sareng pos blog anu ditampilkeun calik di luhureun kaca pikeun ngarujuk pangunjung ngiringan kontes. Naon anu sigana dianggo badé ngeunaan halaman badarat ieu mangrupikeun teu pati sesak. Anjeun tiasa sacara gampil milarian daérah anu anjeun hoyong napigasi sareng fokus dina eusi dina situs sareng ngalanggan. Czyli jen Wishpond hoyong parantos ngarobih sémah pikeun palanggan sareng ngagaduhan fokus anu tunggal.

Bear CSS

Biruang CSS
[Ikon link] URL Loka: http://bearcss.com/

Noś CSS niedźwiedź sit anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah hiji plik HTML dasar kana citakan CSS. Kaca badarat maranéhna ngajadikeun eta geulis jelas naon fokus nyaeta: Unggah dokumen HTML anjeun sarta ngarobah éta ayeuna. Bear CSS geus dugi item dina kaca supados sadayana nu difokuskeun téh tombol "Pépéling HTML". Malah biruang téh ngarah di tombol čta pikeun ngarojong anjeun pikeun ngamuat koropak anjeun. Zapamiętaj hiji gambar pilari arah atanapi ngarah di čta anjeun pohara efektif pikeun meunangkeun jalma keur neuteup ka item nu ogé. Kaca ieu ngagunakeun karakter kartun, tapi anjeun oge bisa make gambar jalma nyata.

Analizator PPC

analizator ppc badarat

[Ikon link] URL Loka: http://www.ppcanalyzer.com/

PPC Analzyer nganggo konsép encapulasi inpormasi. Situs kawas Unbounce nyarankeun metoda ieu pikeun ngagambar panon anu maca upami anjeun badé angkat. Salaku conto, perhatikeun kumaha kotak biru biru ngalawan latar biru poék langsung ngagambar panon anjeun? Tujuanana nyaoskeun pengunjung halaman kanggo ngadaptar pikeun biuletyn. Sakali anjeun parantos ngalakukeun éta, panon anjeun ditarik ka tilu kemungkinan:

  • kanaékan Konwersje
  • panurunan Koszt
  • Czas Simpen

apel

apel

[Ikon link] URL Loka: http://apple.com

Fokus Apple kanggo halaman badarat maranéhanana biasana puseur dina ngaleupaskeun produk anu pangahirna. Dina conto zrzut ekranu z luhur, éta écés Apple Watch. Gambar anu langkung alit kanggo nyalira kanggo jalma anu milarian inpormasi anu sanés, tapi inpormasi sapertos model MacBook énggal. Gambar anu éndah pikeun produk anjeun tiasa ngadorong pangunjung situs pikeun méréskeun poto éta sareng langkung seueur ngeunaan produkna. Perhatoskeun yén navigasi tetep sederhana. Pencét gambar sareng angkat ka halaman produktu atanapi klik tautan di luhur. Teu aya tombol CTA anu terang pikeun narik perhatian tina produkt pangénggalna.

Odznacz

rozpakuj

[Ikon link] URL Loka: http://unbounce.com

To znaczy, że jesteś teraz na Unbounce bakal boga hiji halaman badarat endah, saprak aranjeunna dina bisnis ngawangun Kaca badarat. Fokus sawaktos Anjeun pertama anjog di lokasi anu dina set band biru ngalawan bodas sarta hiji jeruk čta vivid nanyakeun anjeun "Bangun nu badarat Page High-jalan ngarobah Kiwari". Sanajan Kitu, Unbounce manten hal sejenna anu hade ogé ngayakinkeun pembaca anjeun sah sarta anu mangrupakeun pamakéan referencje, kaasup poto maranéhanana méré eupan balik teh. Ieu nambihan hiji unsur validitas jeung referencje. Nganjang loka bisa ningali cutatan asalna ti jalma nyata.

iCracked

mrożony

[Ikon link] URL Loka: http://icracked.com

iCracked nowa wersja telefonu iPhone i naprawa wszystkich urządzeń Apple. Badarat kaca dieu téh basajan. Aranjeunna nyoba ngalakukeun salah sahiji dua hal:

  • Ngajual maneh ka layanan naprawy alat Anjeun
  • Beuli alat Anjeun nu euweuh rék

Kaca badarat Ieu ogé migunakeun poto badag pikeun ngeset nada, tapi aya dina mute, kelir nétral nu rysuje panon kana dua pilihan enkapsulowany. The CTAs aya tombol vivid di biru caang jeung heéjo.

U-haul

badarat uhaul

[Ikon link] URL Loka: http://uhaul.com

U-haul manten sababaraha hal béda dina kaca badarat maranéhanana anu hade utamana ogé jeung nu bisa naśladować dina situs anjeun sorangan. Kahiji, aranjeunna ngagunakeun kapsułki pikeun misahkeun hal béda datang bisa jadi pilari, kayaning gudang atawa suplai pindah. Eta kabéh ogé maké stiker jualan keur nandaan na entice sémah loka pikeun kliknij link nawaran pangalusna maranéhanana. Poto anu kualitas profesional sarta dipaké pikeun ngagambar panon ka téks, sapertos nu awéwé kalayan kotak nyanghareupan Tumbu suplai pindah béda. Tungtungna, kaca nyokot pamaké persona kana tinimbangan. Sakali anjeun punch kaping tur lokasi nu peryogi di, U-haul tiasa mantuan Anjeun cagar a pindah treuk atawa wynajem przyczep. navigasi éta geus cukup gampang dla geus dewasa umur sagala mun gampang make eta.

badag Barker

Barker badag

[Ikon link] URL Loka: http://bigbarker.com

Nalika kuring munggaran dimimitian nulis ieu studi kasus kaca badarat migunakeun téhnik alus pikeun nyieun konwersji, abdi terang mah hayang kaasup kaca badarat nu disorot faktor amanat. Najan kitu, kuring kungsi waktos teuas nyungsi hiji yén ieu ngamangpaatkeun ulasan dina cara anu atra ka nganjang situs. Kuring tungtungna kapanggih hiji rujukan ka situs ieu dina WordStreamTapi recenzja maranéhanana desain ieu teu 100% pozytywny. Kuring satuju jeung aranjeunna nu aya sawatara hal anu bisa ningkat di dieu, kaasup cara leuwih atra kana tatanan ranjang jeung ngabogaan anjing nyanghareupan tek tinimbang jauh ti teks.

Sanajan kitu, naon kaca badarat ieu henteu bener éta nambahan faktor trust sababaraha nu maos bakal nyaritakeun. Heula, rata Amazon recenzja nyaeta 5 bent sarta aranjeunna nyorot nu katuhu handapeun gambar tina ranjang anjing maranéhanana. Éta ogé nambah "Google Dipercaya Store" banner mun ngantep anjeun terang yen aranjeunna geus digawé teuas dina kapuasan klient. Aranjeunna pogrubiony kecap "Terjamin" na luhur maranéhna nyieun jelas yén aya hiji jaminan 10-taun sarta eta mangrupakeun dijieun ranjang kualitas anu mangrupakeun produk dijieun AS. Ieu kabeh indikator trust nu datang loka bakal ngabales. Kalawan Sababaraha usprawnienia, situs ieu bisa ningali hiji nambahan badag di konwersji.

Sharelock

sharelock

[Ikon link] URL Loka: https://sharelock.io/

Halaman badarat Sharelock ngajantenkeun sababaraha hal anu jelas pikeun pamaca tanpa ngagunakeun sarébu kecap pikeun ngarengsekeun tugas éta. Mimiti, Sharelock tiasa dianggo sareng alat-alat sélulér, naon anu seueur produk anu sami henteu hasil. Fokusna aya dina poto perangkat lunak anu dimuat kana layar telepon. panon teras gerak ka katuhu sareng dua kalimat anu ngajelaskeun naon anu di lakukeun ku Sharelock. Éta nyéta inpormasi anu swasta. Tungtungna, anjeun tiasa milih dua kapsul sareng langkung jéntré atanapi ngadamel Sharelock anjeun sorangan pikeun ngamimitian. Aya ogé link undeuran leutik di sisi katuhu luhur sareng car pikeun ngabagi halaman na Twitterze. Tautan sanésna leutik, kulawu sareng di juru kénca handap bisi anjeun peryogi aranjeunna. Halaman jadi sederhana sahingga anjeun henteu kedah ngagulung ka handap pikeun ningali sadaya dina halaman badarat.

Tetep Tés and Learning

Kaca badarat sampel ieu bakal mere Anjeun hiji pamanggih sababaraha elemen bisa ngawengku dina kaca badarat sorangan mun entice datana kana hiji aksi, mésér produkt atawa malah mun percanten ka anjeun beuki. Sanajan Kitu, naon lumaku pikeun hiji loka bisa teu dianggo keur demografi nganjang Anjeun. Anjeun tambahkeun elemen anyar jeung cobaan desain anyar, neruskeun do A / B nguji tur tingal kumaha jalan pangalusna keur anjeun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map