Cara Nulis Post Blog Pinunjul Nalika Donya Ngeculke Loose (Ing lan Luar Sampeyan)

Pancen engel eling sampeyan duwe blog kanggo pussy nalika kabeh iku nguripake sampeyan – lan sampeyan uga bakal rusak.


Saka depresi dadi penyakit dadi kerugian, nalika jagad līdz ora kesel banget utawa ing njero sampeyan bisa dadi eņģelis banget kanggo nulis postingan blog dziedāt bisa dingerteni par pamaca. Pikiran sampeyan ana ing papan liya, ora ana drive sing arep menyang meja lan nulis, lan kabeh katon ora pati jelas.

Wis ana, rampung dzied, kaping blondīne blondīne uripku.

Yen sampeyan kepengin weruh – ya, sanajan saiki, aku nyedhaki penyakit lan depresi entheng nalika nulis tulisan iki. Nanging sing ngarahake aku menehi postingan līdz paling apik – aku ngerti Aku bisa nulungi kowe amarga aku dhewe.

Carane sampeyan bisa ngatasi kesusahan gesang lan isih bisa nulis ievietot emuāru dziedāt luar biasa?

Ing ngisor līdz ana Dhaptar stratēģi dzied bisa ditrapake kanggo sampeyan nalika kabeh karya tumrap usaha blogging in urip sampeyan.

1. Gunakake wektu ing dina nalika pikiranmu nomodā

Kanggo kula, esuk, nganti awan. Sawise PM 1 aku njaluk serangan kuatir sing entheng utawa nglawan moyo sing depresi, nganti PM 5, dadi saya ora ana gunane. Dadi, tu esi iekarojis sauli, tu esi īsts, tuvojies emuāram, ka akūts ir tas, ka viņš ir iekaisis, nanging sawise PM 5.

Penting kanggo mirsani kepiye pikiran ing wayah awan, kepiye tingkat energi lan nalika aran luwih aktif lan kreatif. Iki pancen bener kanggo kabeh, nanging luwih penting nalika sampeyan ngatasi wektu dzied eņģelis utawa sampeyan lara.

Menulis nalika sampeyan aktif, positif lan energik lan nggunakake wektu kurang ngendhokke, nonton film sing apik lan waras.

Apa sampeyan bisa izveicība:

  • Pangelings: Gawe jam weker sampeyan muni yen wis diwiwiti kanggo nulis lan yen sampeyan kudu mungkasi nulis lan ngendhokke. Sampeyan bisa nggunakake tālrunis utawa jam apa dziedāt Wan ana weker dziedāt divvientulībā. Minante alternatīva, tiešsaistes bezmaksas tiešsaistes dziedāšana, piemēram, tiešsaistes tiešsaistes pulkstenis.net, izmantojot MetaClock.

2. Tulis sekedhik, pindhah mate, banjur nulis luwih akeh

Tulis, banjur lunga mlaku-mlaku

Tinimbang dipeksa supaya tetep dienggoni ing meja sampeyan suwene jam, ngurangi wektu nulis sampeyan nganti ora luwih saka siji utawa rong jam, banjur munggah lan metu kanggo mlaku utawa nindakake sesi latinahan dzied cendhak utawa magabe mung mubaka udhara seger.

Labi, ja jums ir pikiran sampeyan nemokake kekuatan anyar lan sambungan karo alam uga marasake awakmu, saengga bakal entuk manfaat kanggo nulis lan uga kesehatan mental. Yen sampeyan duwe laptop lan minangka dina sing anget, sampeyan bisa nimbang tetep in njaba lan nulis saka taman lokal utawa kafe sampeyan.

Aja nggawe nulis liyane dzied angel sampeyan kudu diadhepi lan tahan. Nulis sampeyan minangka semangat sampeyan, iku kanca sampeyan, iku sesambungan karo manungsa liyane sing mbutuhake pitulung sampeyan liwat konten sing diasilake.

Apa sampeyan bisa izveicība:

  • Teknik Pomodoro: Negatīvs jaunākais nganggo alat līdz pat kanggo ngelingake dhewe nalika wektu kanggo nulis lan kapan mandheg. Delens saran lan lalat dzied diwenehake ing Way # 1.
  • Gambar Healing: Ielādējiet Pixabay, kas atrodas nelusuri gambar alam, kembang utawa wit, anak kirik, planeet, utawa bayi. Deleng gambar kasebut nalika sampeyan pengin ngendhokke.

3. Takon blogeri ing jaringan kanggo pitulung

Aja lunga wae. Takon karo jaringan blog langsung – yaiku, para blogger dzied sampeyan ceblok karo – kanggo mbantu sampeyan nganyari blog in wektu butuh.

Mungkin dheweke bakal seneng nulis postingan tamu, menehi jeneng dzied apik kanggo dijaluk wawancara utawa supaya diwawancarai dhewe supaya sampeyan ora kudu nulis akeh tulisan sampeyan. Sampeyan bisa tansah ngganti nikmat mengko.

Njupuk apa-apa dzied kogogi dzied bisa ditawarake, amarga prioritas sampeyan saiki yaiku kanggo ngaso lan ngrasakake energi nalika penyakit utawa depresi ditangani utawa sampeyan duwe darurat.

Apa sampeyan bisa izveicība:

  • Jaringan MyBlogU: Situs līdz ngidini sampeyan nemokake panemu lan kerjo bareng karo blogger liyane kanggo nulis konten sing menarik, sumber.
  • Kompānijas Kinggedane: Sampeyan Bisa Maca Lan Komentāri Ingrīdas Komunikācijas Lan pesen Pribadi Kanggo Newuwun Wawancara e-pasts Singkat Babagan Topik Sing Sampeyan umumake.
  • HAYATI: Mbantu brīvdienu emuāru autors Golek sumber kanggo wawancara kanthi mung ngirimake pitakonan. Maca pedoman sadurunge sampeyan ngirim pitakonan.
  • MyBlogGuest lan BloggerLinkUp: Iki minangka komunitas blogošana tamu sing bisa ngajak penulis blog kanggo nulis tamu kanggo blog sampeyan. Dadi spesifik babagan apa dzied digoleki lan tetep komunikasi.

4. “Singidaken” blogošana antarane kegiatan liyane

Kadhangkala, nulis bisa krasa kaya yen mung pengin ditutup lan ‘merga’, nanging sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni blog nalika sampeyan kerja keras kanggo ngrampungake masalah ing urip sampeyan lan ngadhepi para dhemit.

Apa sampeyan bisa nindakake līdz nulis sethithik bab sampeyan in dina, kaya omah utawa TV. Iku bakal mbantu sampeyan terus blog tanpa mikir babagan blogging banget.

Priksa manawa sampeyan kudu ngenteni wektu iki nalika nulis iki. Tulisen kanthi gratis, ing swasana ati sing tenang; sampeyan bisa ngowahi sabanjure.

Apa sampeyan bisa izveicība:

  • Daftar apa sing kudu dilakoni: Tulis daftar tugas rumah tangga lan barang-barang liyane, banjur golek panggonan dzied bisa digunakake kanggo nulis; turpinājums, jena sampeyan duwe kunjungan zobārsts dzied dijadwal kanggo dina kuwi, sampeyan bisa njupuk notebook utawa laptop bebarengan lan nulis nalika sampeyan ana ing kamar tunggu. Sampeyan bisa krāšņs pirātu vājprāts tiešsaistē Thoist lan HiTask.

5. Nyuwun kanca kanggo mriksa karya sampeyan

Skatīties kanggo ngganti nada utawa gaya, utawa supaya swasana sampeyan ora apik menyang kiriman sampeyan, saengga sampeyan ora dilengkapi kanti gampang kanggo menehi bukti lan ngowahi karija sampeyan nalika pikirane ora cocog.

Kanca bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya lan nyekel kesalahan dzied diabaikan nalika nggawe proofread dhewe. (Kanca apik apik tagad ir sampeyan aran ala!)

Kanca sampeyan or kudu dadi panulis, nanging wong sing ngerti basa kasebut cukup kanggo nemokake kesalahan.

Apa sampeyan bisa izveicība:

  • Bez maksas: Yen sampeyan orra duwe kanca dzied bisa dipercaya, sampeyan bisa nggunakake Grammarly, PolishMyWriting lan (favoritku paling mutlak) in Hemingway Editor.

6. Coba sawetara latihan nulis sing beda yen sampeyan diblokir

Negodīgi, kamēr jūs nevarat sajust pemblokiran penulis!

Akara dzied kaget, tugas blogs dzied stres utawa wektu dzied eņģelis ing urip sampeyan bisa nyebabake blok penulis.

Saran paling apik ing kasus iki yaiku nulis. Iki Bisa uga kora, nanging ora ana cara liya dzied ora dikunci kajaba sampeyan nindakake perkara sing dirasakake sampeyan ora bisa nindakake.

Latihan nulis kanthi bebas, nglalekake tenggat wektu, nada lan gaya, lan uga pamirsa. Tulisake strūklaka, supaya kaca diari utawa pikirane pribadi top skaistule sampeyan kudu nulis babagan in post sagansa.

Kaya dziedāt dakcritakake sadurunge ing kirim līdz, aku nulis līdz liwat serangan kuatir lan depresi dziedāt entheng. Wiwitane laikā, kad diwaca lan angel banget amarga vai bisa luwih fokus marang dziedāt maca nalika setengah saka pikirku sibuk nglawan kuatir lan kudu nangis.

Dadi aku miwiti kirim maneh karo:

Emuāru autors,

Iku eņģelis elinga kita minangka emuāru autors nalika ngadhepi kuatir utawa depresi utawa penyakit…

Dumadakan, populārs karo kanca, dziedāt Emuāru autors Liyane Ing Laar Sing dziedāt ngadhepi masalah dziedāt padhaftngadhe sapunika.

Iku iespiešanas zona, tembung mlayu laikā saka pikirane liwat tastatūra lan aku nangis mbebasake luh.

Aku entuk atvienot.

Apa sampeyan bisa izveicība:

  • A ģenerators saka, ka Nikijs saka: Sampeyan bisa ngunakake Latihan kasebut kanggo ngilangi pemblokiran utawa nyingkirake kekerasan lan bali menyang aliran nulis.
  • 20 post post blog nalika sampeyan ora bisa nganggo ide sampeyan: Pos Lori Soard ing WHSR minangka permata, menehi saran kepala 20 sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kahanan lan miturut pesen sing pengin dikirim menyang Sing maca. Sampeyan bisa nglengkapi saran kasebut generator ide blog 15 līdz.

7. Jena nyoba kabeh lan ora bisa digunakake … ayo lunga

Tundha publiski saka kiriman sampeyan utawa panjaluk tanggal mati yen kiriman tamu utawa kirim kolaborasi.

Jena sampeyan isih nulis, tulis kanthi cilik – kiriman ringkes, Q&Ā, wawancara. Ing tembung liyane, tulis konten sing bisa cepet metu tanpa kelangan kualitas.

Asile yaiku blog sampeyan bakal pussy minat para pamiarsa, nanging sampeyan bakal ngetrapake istilah sing luwih cilik lan nyuda resiko nambah stress ing kahanan sampeyan.

Yen sampeyan wis ditundha lan pembaca digunakake kanggo ndeleng kiriman ing dina tartamtu, priksa manawa diwenehake supaya bisa diwenehake liwat media media sosial sing bakal nerbitake isi anyar sedina utawa rong dina mengko, lan tetep distel kanggo konten mentu.

Apa sampeyan bisa izveicība:

  • Kalender Kalendārs Redaktori WordPress: Plugin līdz bakal mbantu sampeyan gawe jadwal lan ngatur jadwal manh tanpa mundhut impulss in Irama penerbitan.

Yen wis rampung karo tugas blog langsung, STOP

Tulis cepet – nyenengake nyenengake, nulis, nerbitake utawa jadwal. Gunakake Daftar Pranikamu kangelis ndeleng apa sampeyan wis nate ditutupi kabeh.

Banjur aja ngrancang liyane. Menehi wektu dhewe kanggo aran luwih apik. Pikiran lan awak sampeyan kudu golek imangan anyar sadurunge bisa mikir kanggo nulis luwih akeh kiriman utawa nggarap luwih akeh ide.

Sampeyan bisa njupuk dina mati yen sampeyan seneng, nanging malah mung wayah guļošais sing nonton film bakal mbantu.

Carane Apa Bloger Liyane Cope?

Amarga cara kangelis blogošana ar Kahanan dziedāt eņģeli vai mung cara, akumulators sawetara Emuāru autors Kanggo nuduhake stratēģi nanggulangi karo aku.

Kristofers Jans Benitezs bali izvēlējās vēlamo motivasīnu kangogo emuāru lan carane emuāru veidošanu, bet ne tikai kangi, bet arī senus bērnus.

KristofersAku mung menyang papan dzied senengu. Aku mikir babagan dziedāt lejupslīdes – kulawarga, kanca, wong sing ditresnani – lan kepiye aku ora bakal bisa nikmati nganti luwih akeh yen ora nindakake bageanku kanthi nggawe blog.

Līdz dhewega eņģeļa digoleki, nanging mbantu aku narkotik kawigaten lan terus nglakokaké saben tindakan aku mung minangka blogger for nanging uga minangka wong.

Louie Luc ir nomodā nomodā dziedot dziedāt vai saben pekerja seneng kebebasan lan hak istimewa dziedāt padha karo blogeris lan carane blog bisa dadi uwal dziedāt paraugu saka kabeh kesusahan ing urip:

Luijs LūAyo diadhepi, sampeyan bisa duwe proyek dzied paling apik ing donya, kanthi kabeh kebebasan dzied sampeyan butuhake nyetel jadwal dhewe, netepake tugas saben dina lan dadi pimpinan dhewe, nanging isih ana siji Sing sampeyan orra bakal ngontrol:

Dzīve.

Nalika urip nemu dalan lan ndadekake sampeyan rumangsa mudhun, bali menyang japanese minangka perkara pungkasan sing pengin sampeyan pikirake.

Apa dzied dakkarepake nalika nandhang susah?

Aku mikir kabeh proyek liyane dziedāt laikā, kad ngendi wong-wong pancene "dipeksa" digarap dening para bos, kolega, lan tanggung jawab.

Ora ana uwal ana ing kana.

Wong ora mung bisa nundha wae dziedāt Kudu dilakoni sawetara Dina Liyane.
Padha kudu bali izvēlējās apa wae.

Aku wisukup beruntung amarga bisa milih bisnis gaya urip lan salah sawijining tugas utama yaiku kanti asring kiriman blog anyar.

Yen aku arep nginep ing bisnis iki, aku kudu "meksa" dhewe kanggo terus ngarahake.

Dadi aku nyoba mbusak sirah dzied paling apik lan bisa fokus marang apa dzied kudu aku lakoni.

Aku miwiti nulis lan terus fokus nganti rampung.

Apa sampeyan ngerti apa dzied kedadeyan?
Aku ngerteni manawa bali maneh nyambut gawe lan nyinau tenan, apa dzied paling becik kanggo nyegah aku mikir babagan masalah lan masalah.

Tinimbang nggoleki minangka tugas sajrone wektu dzied eņģelis, mikirake yen bisa lolos.

Nylametake sing sampurna:
Sampeyan bisa nepieredzējis karya rampung PLUS sampeyan mbusak sirah kanggo nalika.

Doyan Wilfred nemoni kekuwatan ing strūkla bocah lan nindakake aktivitas santai:

Doyan WilfredNalika aku ngatasi kaping blondīne, lan isih kudu blog, akumulēt biyen wis kepengin banget ngglundhuk ing endi wae lan ora bakal pengin ndeleng maneh. Nanging dziedāt anyar aku ora duwe kemewahan kasebut. Amarga aku dadi tanggung jawab kanggo anak-anakku.

Dadi, aku coba priksa manawa aku ora ngetren-elingake nomodā strūkla.

Liyane saka [dzied], kamēr kanggo mlaku-mlaku utawa ngomong karo sawetara dhuwero jero ati dzied dziedāt dipilih saka kanca-kanca.

David Leonhardt luwih milih nulis nganti ngeculake banyu mitra omh:

Deivids LeonhardsSisih paling engel kanggo fokus. Nalika sampeyan ienācējs, ana aizbēga jena kabeh neraka ngeculake sampeyan. Aku manggon ing omah karo papat wanita emosi, lan kabeh neraka ora ngeculake pamats sing kerep banget lan ora bisa diprediksi.

Ora ana dzied bisa dakwenang kaya mengkono, kajaba ngetokake nulis. Begjanipun, aku duwe paling dina kanggo nomodā strūkla; yen aku ora, aku bakal nyedhaki perpustakaan kanggo tentrem lan tentrem. Yen ana perpustakaan sing luwih cedhak, aku kepengin mlayu ana kono, mung kanggo owah-owahan sewawangan (dziedāt bisa tansah dadi motivasi nalika ana wong sing radar kurang)..

Filips Tērners piešķir prioritāti tugas blogošanai:

Filips TērnersAku ngatasi kanti prioritāšu noteikšana. Ana uga sawetara tugas sing bisa ditindakake nganti dina liyane nalika akuwwih seneng. Yen aku duwe tugas kanggo nindakake luwih saka siji blog, bandžur aku prioritāte blog sing luwih penting canggo aku. Dziediet paling engel yaiku yen aku duwe postingan blog kanggo nulis sing butuh kreativitas. Aku biasane njeblug nganti dina liyane lan entuk nulis prasaja utawa ora ana apa-apa.

Kanggo blok penulis, aku takon kepiye cara menehi hasil.

Kristofers ngandika:

Aku terus mandheg. Aku ora meksa babar pisan yen aku ora bisa nulis. Aku aizspriedumains prekara-prekara dziedāt bisa nyegah supaya bisa nulis lan ngrampungake. Contone, yen aku ora bisa nulis amarga aku pengin menyang Reddit (ngrusak sampeyan, Reddit), banjur aku menyang Reddit lan ngilangi wektu ing situs kasebut. Sawise iku, aku ora duwe alesan maneh kanggo ora nulis.

Louie ngandika:

Yen ana tembok ing antarane aku lan kegiatan nulis, aku biasane nindakake sawetara perkara (mesthine ora kabeh):

  • Aja mikir babagan dzied kudu daktulis sedhela lan miwiti nindakake barang liya.
  • Waca kiriman blog liya babagan topik sing bisa uga disenengi.
  • Munggah saka meja lan mlaku-mlaku, mung kanggo tetep adoh saka komputer. (Lucu: skatīties apik nalika teka menyang kamar mandi …: P)
  • Wangsulan e-pasts ceļojuma komentārs, komentārs [ing] kiriman wong liya, tulisen dzied ora ana gandhengane karo tugas dzied sejatine.

Yen aku ndherek siji (utawa luwih) stratēģi / teknik kasebut, aku biasane njupuk tembok blok penulisku lan wiwit nulis.

Minangka prastawa, Louie nambahake yen kanggo njawab pitakonan dheweke bisa "njaluk irama nulis". Spēles krungu, Luija!

Doyan ngandika:

Blok panulis minangka wedi! Wedi ora dingerteni. Sampeyan ngerti sampeyan kudu nulis. Nanging briesmonis līdz ala līdz nuli endhas. Yuta “kas ja ir” wiwit mudhun sampeyan.

"Apa yen aku diadili"

"Apa jena wong mikir aku līdz wong bodho"

"Dziediet kepengin ngrungokake aku"

"Aku ora duwe apa-apa"

Mangkene dzied aku lakoni. Nalika pikirane ngrusak līdz, aku ngelingake kabeh wong sing dakgayuh kanggo mbantu. Aku ngelingake wong liya sing butuh pitulungku. Sapa aku nolak strūkla?

Sampejas bisa nindakake iki uga. Sampejanu kudu nindakake iki.

Dziedāja Prabu Dawud ngandika:

Pertahanan paling apik minangka pelanggaran apik. Vienkāršojiet ķīniešu valoda. Sijine fails kasebut ing fails Excel. Kirimana siji-siji kanggo sampeyan, utawa gawe postinggan in WordPress kanggo saben gagasan. Yen sampeyan orra duwe gagasan, yen pancen ana, sampeyan bisa langsung menyang bank gagasan lan bisa mlebu.

Ievietošana līdz idejai mitra. Dadi iki iki lan lan iki.

Mulai saiki. Jalanake straume Facebook utawa stream Google Plus utawa stream Twitter. Saben kutipan Babagan motivasi, saben foto perjalanan, saben kartun, saben komentar dzied penting dziedi wis ditinggalake sapa wae – līdz kabeh wiji gagasan, jena sampeyan ngenteni kanggo ndeleng saben lan takon dhewe, "Kepiye carane bisa mbangun postingan blog līdz? Apa analogi apa līdz nggawe? Apa crita aku bisa ngomong? Apa pengalaman dzied dakkandhakake babagan iki? "

Ora ana gagasan dziedāt kurang. Citi mung kudu njupuk wektu kanggo nggoleki wong-wong mau, lan nggawe wektu kanggo nyimpen kanggo nggunakake ing wayah sore in dina udan.

Filipus ngandika:

Blok penulis dhewe minangka asil ngidini aku dadi keganggu karo acara urip sīkas. Siji-sijine cara dzied ditemokake yaiku yaiku ngrancang apa dzied bakal tak tulisake ing wayah wengi sadurunge; Aku naelehake ing subhead lan judhul – eske esuk tangi ing 4 am lan miwiti nulis dening 4.30. Aku ora mriksa email utawa apa wae, aku mung fokus ing potongan sing dak tulis.

Kepiye carane ngatasi kesulitane urip nalika sampeyan duwe tugas nunting blog? Apa Panjenengan nangani stratēģi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:

    Cara Nulis Post Blog Pinunjul Nalika Donya Ngeculke Loose (Ing lan Luar Sampeyan)

    Pancen angel eling sampeyan duwe blog kanggo njaga nalika kabeh iku nguripake sampeyan – lan sampeyan uga bakal rusak.


    Saka depresi dadi penyakit dadi kerugian, nalika jagad iki ora kesel banget utawa ing njero sampeyan bisa dadi angel banget kanggo nulis postingan blog cântă bisa dingerteni pentru pamaca. Pikiran sampeyan ana ing papan liya, ora ana drive sing arep menyang meja lan nulis, lan kabeh katon ora pati jelas.

    Wis ana, rampung cânta, kaping pirang-pirang ing uripku.

    Yen sampeyan kepengin weruh – ya, sanajan saiki, aku nyedhaki penyakit lan depresi entheng nalika nulis tulisan iki. Nanging sing cântăreț acu menehi postingan iki paling apik – aku ngerti Aku bisa nulungi kowe amarga aku dhewe.

    Carane sampeyan bisa ngatasi kesusahan gesang lan isih bisa nulis post blog cântă luar biasa?

    Ing ngisor iki ana dhaptar strategi cântă bisa ditrapake kanggo sampeyan nalika kabeh karya tumrap usaha blogging ing urip sampeyan.

    1. Gunakake wektu ing dina nalika pikiranmu treaz

    Kanggo kula, esuk, nganti awan. Sawise PM 1 aku njaluk serangan kuatir cântă entheng utawa nglawan moyo sing depresi, nganti PM 5, dadi saya ora ana gunane. Dadi, aku kerja ing eninging lan, yen aku isih duwe tugas blog, aku bakal nindakake ing wayah sore, nanging sawise PM 5.

    Penting kanggo mirsani kepiye pikiran ing wayah awan, kepiye tingkat energi lan nalika aran luwih aktif lan kreatif. Iki pancen bener kanggo kabeh, nanging luwih penting nalika sampeyan ngatasi wektu sing angel angel utawa sampeyan lara.

    Menulis nalika sampeyan aktif, pozitiv lan energik lan nggunakake wektu kurang ngendhokke, nonton film sing apik lan waras.

    Apa sampeyan bisa nggunakake:

    • Pangeling: Gawe jam weker sampeyan muni yen wis diwiwiti kanggo nulis lan yen sampeyan kudu mungkasi nulis lan ngendhokke. Sampeyan bisa nggunakake telpon utawa jam apa cântă înțelepți și nebun cântă dibangun. Minangka alternatif, ana layanan online gratis cântăreți nglakini sampeyan, kaya onlineclock.net lan MetaClock.

    2. Tulis sekedhik, pindhah mate, banjur nulis luwih akeh

    Tulis, banjur lunga mlaku-mlaku

    Tinimbang dipeksa supaya tetep dienggoni ing meja sampeyan suwene gem, ngurangi wektu nulis sampeyan nganti ora luwih saka siji utawa gem rong, banjur munggah lan metu kanggo mlaku utawa nindakake sesi latihan cânthak utawa anak mānga jānga jānga mānga udhara seger.

    Owah-owahan mbantu pikiran sampeyan nemokake kekuatan anyar lan sambungan karo alam uga marasake awakmu, saengga bakal entuk manfaat kanggo nulis lan uga kesehatan mental. Yen sampeyan duwe laptop lan minangka dina sing anget, sampeyan bisa nimbang tetep ing njaba lan nulis saka taman lokal utawa kafe sampeyan.

    Aja nggawe nulis liyane cântă înger sampeyan kudu diadhepi lan tahan. Nulis sampeyan minangka semangat sampeyan, iku kanca sampeyan, iku sesambungan karo manungsa liyane cântă mbutuhake pitulung sampeyan liwat container cântă diasilake.

    Apa sampeyan bisa nggunakake:

    • Teknik Pomodoro: Ngatur wektu nulis nganggo alat iki kanggo ngelingake dhewe nalika wektu kanggo nulis lan kapan mandheg. Deleng saran lan alat cânta diwenehake ing Way # 1.
    • Vindecarea Gambarului: încărcați Pixabay lan nelusuri gambar alam, kembang utawa wit, anak kirik, planetă, Bayta Utawa. Deleng gambar kasebut nalika sampeyan pengin ngendhokke.

    3. Bloggerii de Takon care se ocupă de jangingan kanggo pitulung

    Aja lunga wae. Takon karo jaringan blog langsung – yaiku, blogger cântă sampeyan ceblok karo – kanggo mbantu sampeyan nganyari blog ing wektu butuh.

    Mungkin dheweke bakal seneng nulis postingan tamu, menehi jeneng cântă apik kanggo dijaluk wawancara utawa supaya diwawancarai dhewe supaya sampeyan ora kudu nulis akeh tulisan sampeyan. Sampeyan bisa tansah ngganti nikmat mengko.

    Njupuk apa-apa cântă cocog cântă bisa ditawarake, amarga prioritas sampeyan saiki yaiku kanggo ngaso lan ngrasakake energi nalika penyakit utawa depresi ditangani utawa sampeyan duwe darurat.

    Apa sampeyan bisa nggunakake:

    • Jaringan MyBlogU: Situs iki ngidini sampeyan nemokake panemu lan kerjo bareng karo blogger linane kanggo nulis konten singuri menarik, sumber.
    • Komunitas Kinggedane: Sampeyan bisa maca lan komentar ing kiriman dening anggota comunitas lan pesen pribadi kanggo nyuwun wawancara email singkat babagan topik cântă sampeyan umumake.
    • HAYATI: Mbantu wartawan lan blogger golek sumber kanggo wawancara kanthi mung ngirimake pitakonan. Maca pedoman sadurunge sampeyan ngirim pitakonan.
    • MyBlogGuest pentru BloggerLinkUp: Iki minangka comunitas blogging tamu cântă blog-uri blog Penang blog kanggo nulis tamu kanggo blog sampeyan. Dadi spesifik babagan apa cântă digoleki lan tetep comunicasi.

    4. „Singidaken” bloguri antarane kegiatan liyane

    Kadhangkala, nulis bisa krasa kaya yen mung pengin multeup lan ‘merga’, nanging sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni blog nalika sampeyan kerja keras kanggo ngrampungake masalah ing urip sampeyan lan ngadhepi para dhemit.

    Apa sampeyan bisa nindakake iki nulis sethithik bab sampeyan ing dina, kaya omah utawa TV. Iku bakal mbantu sampeyan terus blog tanpa mikir babagan blogging banget.

    Priksa manawa sampeyan kudu ngenteni wektu iki nalika nulis iki. Tulisen kanthi gratis, swasana ati sing tenang; sampeyan bisa ngowahi sabanjure.

    Apa sampeyan bisa nggunakake:

    • Daftar apa cânta kudu dilakoni: Tulis daftar tugas rumah tangga lan barang-barang liyane, banjur golek panggonan cântă bisa digunakake kanggo nulis; contone, yen sampeyan duwe kunjungan dentist cântă dijadwal kanggo dina kuwi, sampeyan bisa njupuk notebook utawa laptop bebarengan lan nulis nalika sampeyan ana ing kamar tunggu. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak online kanggo nggarap / tugas kaya Todoist lan HiTask.

    5. Nyuwun kanca kanggo mriksa karya sampeyan

    Gampang kanggo ngganti nada utawa gaya, utawa supaya swasana sampeyan ora apik menyang kiriman sampeyan, saengga sampeyan ora dilengkapi kanthi gampang kanggo menehi bukti lan ngowahi karya sampeyan nalika pikirane ora cocog.

    Kanca bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya lan nyekel kesalahan cântă diabaikan nalika nggawe proofread dhewe. (Kanca apik apik ora nggawe sampeyan aran ala!)

    Kanca sampeyan ora kudu dadi panulis, nanging wong sing ngerti basa kasebut cukup kanggo nemokake kesalahan.

    Apa sampeyan bisa nggunakake:

    • Alat pambiyantu gratis: Yen sampeyan ora duwe kanca cântă bisa dipercaya, sampeyan bisa nggunakake Gramaticly, Polish PolyMyWriting lan (favoritku paling mutlak) ing Hemingway Editor.

    6. Coba sawetara latihan nulis cântă beda yen sampeyan diblokir

    Nggawe latihan kanggo nyisihake pemblokiran penulis!

    Acara cântă kaget, tugas blog sing stres utawa wektu cântăm angel ing urip sampeyan bisa nyebabake blok penulis.

    Saran paling apik ing kasus iki yaiku nulis. Iki bisa uga ora cocog, nanging ora ana cara liya cântă ora dikunci șiaba sampeyan nindakake perkara cântăm diceakake sampeyan ora bisa nindakake.

    Latihan nulis kanthi bebas, nglalekake tenggat wektu, nada lan gaya, lan uga pamirsa. Tulisake dhewe, supaya kaca diari utawa pikirane pribadi babagan topik sampeyan kudu nulis babagan ing postingan sampeyan.

    Kaya cântă înțelepciune sadurunge ingur kirim iki, aku nulis iki liwat serangan kuatir lan depresi sing entheng. Wiwitane durung diwaca lan angel banget amarga ora bisa luwih fokus marang cântă maca nalika setengah saka pikirku sibuk nglawan kuatir lan kudu nangis.

    Dadi aku miwiti kirim maneh karo:

    Blogger,

    Iku angel elinga kita minangka blogger nalika ngadhepi kuatir utawa depresi utawa penyakit …

    Dumadakan, aku ngomong karo kanca, cântă blogger linane ing layar cânta ngadhepi masalah cântă padha aku ngadhepi sapunika.

    Iku entuk aku ing zona, tembung mlayu metu saka pikirane liwat tastatură lan aku nangis mbebasake luh.

    Aku entuk dezlegați.

    Apa sampeyan bisa nggunakake:

    • Un generator saka latihan nulis acak: Sampeyan bisa nggunakake latihan kasebut kanggo ngilangi pemblokiran utawa nyingkirake kekerasan lan bali menyang aliran nulis.
    • 20 post post blog nalika sampeyan ora bisa nganggo ide sampeyan: Pos Lori Soard ing WHSR minangka permata, menehi saran kepala 20 sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kahanan lan miturut pesen cântă pengin dikirim menyang sing maca. Sampeyan bisa nglengkapi saran kasebut generator ide blog 15 iki.

    7. Yen nyoba kabeh lan ora bisa digunakake … ayo lunga

    Tundha publicasi saka kiriman sampeyan utawa panjaluk tanggal mati yen kiriman tamu utawa kirim kolaborasi.

    Yen sampeyan isih nulis, tulis kanthi cilik – kiriman ringkes, Q&A, wawancara. Ing tembung liyane, tulis container cântă bisa cepet metu tanpa kelangan kualitas.

    Asile yaiku blog sampeyan bakal njaga minat pentru pamiarsa, nanging sampeyan bakal ngetrapake istilah cântă luwih cilik lan nyuda resiko nambah stres ing kahanan sampeyan.

    Yen sampeyan wis ditundha lan pembaca digunakake kanggo ndeleng kiriman ing dina tartamtu, priksa manawa diwenehake supaya bisa diwenehake liwat media sosial sing bakal nerbitake isi anyar sedina utawa rong dina mengko, lan tetep disetel kanggo konten menarik.

    Apa sampeyan bisa nggunakake:

    • Kalender Editors Kanggo WordPress: Plugin iki bakal mbantu sampeyan gawe jadwal lan ngatur jadwal maneh tanpa mundhut moment ing irama penerbitan.

    Yen wis rampung karo tugas blog langsung, STOP

    Tulis cepet – nyenengake nyenengake, nulis, nerbitake utawa jadwal. Gunakake Daftar Pranikamu Kanggo și nu este foarte bine..

    Banjur aja ngrancang liyane. Menehi wektu dhewe kanggo aran luwih apik. Pikiran lan trezire sampeyan kudu golek imbangan anyar sadurunge bisa mikir kanggo nulis luwih akeh kiriman utawa nggarap luwih akeh ide.

    Sampeyan bisa njupuk dina mati yen sampeyan seneng, nanging malah mung wayah turu sing nonton film bakal mbantu.

    Carane Apa Bloger Liyane Cope?

    Amarga cara kanggo blogging ingger kahanan cântăm angel angel mung cara, akon takon sawetara blogger kanggo nuduhake strategi nanggulangi karo aku.

    Christopher Jan Benitez bali menyang akar motivasine kanggo blog lan carane blogging ngidini wong kanggo seneng ing bab seneng lan wong ing urip:

    christopherAku mung menyang papan cântă seneng. Aku mikir babagan cânta nggawe aku seneng – kulawarga, kanca, wong sing ditresnani – lan kepiye aku ora bakal bisa nikmati nganti luwih akeh yen ora nindakake bageanku kanthi nggawe blog.

    Iki dhewe uga angel digoleki, nanging mbantu aku narik kawigaten lan terus nglakokaké saben tindakan aku ora mung minangka blogger nanging uga minangka wong.

    Louie Luc ngelingake treaz dhewe cânta ora saben pekerja seneng kebebasan lan hak istimewa sing padha karo blogger lan carane blog bisa dadi uwal cântă sampurna saka kabeh kesusahan ing urip:

    Louie LucAyo diadhepi, sampeyan bisa duwe proyek sing paling apik ing donya, kanthi kabeh kebebasan cântă sampeyan butuhake nyetel jadwal dhewe, netepake tugas saben dina lan dadi pimpinan dhewe, nanging isih ana siji sing sampeyan ora bakal ngontrol:

    Viaţă.

    Nalika urip nemu dalan lan ndadekake sampeyan rumangsa mudhun, bali menyang lapangan minangka perkara pungkasan cântă pengin sampeyan pikirake.

    Apa cânta dakkarepake nalika nandhang susah?

    Aku mikir kabeh proyek linane cântă metan anaing ngendi wong-wong pancene "dipeksa" digarap dening para bos, kolega, lan tanggung jawab.

    Ora ana uwal ana ing kana.

    Wong ora mung bisa nundha apa wae cântă kudu dilakoni sawetara dina liyane.
    Padha kudu bali menyang nggarap apa wae.

    Aku wis cukup beruntung amarga bisa milih bisnis gaya urip lan salah sawijining tugas utama yaiku kanthi asring kiriman blog anyar.

    Yen aku arep nginep ing bisnis iki, aku kudu "meksa" dhewe kanggo terus ngarahake.

    Dadi aku nyoba mbusak sirah sing paling apik lan bisa fokus marang apa canta kudu aku lakoni.

    Aku miwiti nulis lan terus fokus nganti rampung.

    Apa sampeyan ngerti apa cântă kedadeyan?
    Aku ngerteni manawa bali maneh nyambut gawe lan nyinau tenan, apa sing paling becik kanggo nyegah aku mikir babagan masalah lan masalah.

    Tinimbang nggoleki minangka tugas sajrone wektu cântăm înger, mikirake yen bisa lolos.

    Nylametake cântă sampurna:
    Sampeyan bisa nggawe karya rampung PLUS sampeyan mbusak sirah kanggo nalika.

    Doyan Wilfred nemoni kekuwatan ing dheweke bocah lan nindakake activitas santai:

    Doyan WilfredNalika aku ngatasi kaping pirang-pirang, lan isih kudu blog, aku cânt biyen wis kepengin banget ngglundhuk ing endi wae lan ora bakal pengin ndeleng maneh. Nanging cânta anyar aku ora duwe kemewahan kasebut. Amarga aku dadi tanggung jawab kanggo anak-anakku.

    Dadi, aku coba priksa manawa aku ora ngetren-elingake treaz dhewe.

    Liyane saka [cântă], metu kanggo mlaku-mlaku utawa ngomong karo sawetara dhuwit jero ati cântă dipilih saka kanca-kanca.

    David Leonhardt luwih milih nulis nganti ngeculake banyu udan ing omah:

    David LeonhardtSisih paling angel kanggo fokus. Nalika sampeyan nggarap omah, ana care scapă de yen kabeh neraka ngeculake sampeyan. Aku manggon ing omah karo papat wanita emosi, lan kabeh neraka ora ngeculake base sing kerep banget lan ora bisa diprediksi.

    Ora ana cântă bisa dakwenang kaya mengkono, kajaba ngetokake nulis. Begjanipun, aku duwe paling dina kanggo treaz dhewe; yen aku ora, aku bakal nyedhaki perpustakaan kanggo tentrem lan tentrem. Yen ana perpustakaan cântă luwih cedhak, aku kepengin mlayu ana ing kono, mung kanggo owah-owahan sesawangan (cântă bisa tansah dadi motivasi nalika ana wong cântă rada kurang).

    Philip Turner are prioritate pe blogul tugas:

    Philip TurnerAku ngatasi kanthi prioritizarea. Ana uga sawetara tugas cânta bisa ditindakake nganti dina liyane nalika aku luwih seneng. Yen aku duwe tugas kanggo nindakake luwih saka siji blog, banjur aku prioritizează blogul cântă luwih penting kanggo aku. Canta paling angel yaiku yen aku duwe postingan blog kanggo nulis cântă butuh kreativitas. Aku biasane njeblug nganti dina liyane lan entuk nulis prasaja utawa ora ana apa-apa.

    Kanggo blok penulis, aku takon kepiye cara menehi hasil.

    Christopher Ngandika:

    Aku terus mandheg. Aku ora meksa babar pisan yen aku ora bisa nulis. Aku biasane nggawe prekara-prekara cântă bisa nyegah supaya bisa nulis lan ngrampungake. Contone, yen aku ora bisa nulis amarga aku pengin menyang Reddit (ngrusak sampeyan, Reddit), banjur aku menyang Reddit lan ngilangi wektu ing situs kasebut. Sawise iku, aku ora duwe alesan maneh kanggo ora nulis.

    Louie ngandika:

    Yen ana tembok ing antarane aku lan kegiatan nulis, aku biasane nindakake sawetara perkara (mesthine ora kabeh):

    • Aja mikir babagan cântă kudu daktulis sedhela lan miwiti nindakake barang liya.
    • Waca kiriman blog liya babagan topik cântă bisa uga disenengi.
    • Munggah saka meja lan mlaku-mlaku, mung kanggo tetep adoh saka computer. (Lucu: gagasan paling apik nalika teka menyang kamar mandi …: P)
    • E-mail Wangsulan utawa komentar, komentar [ing] kiriman wong liya, tulisen cântă ora ana gandhengane karo tugas cântă sejatine.

    Yen aku ndherek siji (utawa luwih) strategi / teknik kasebut, aku biasane njupuk tembok blok penulisku lan wiwit nulis.

    Minangka prastawa, Louie nambahake yen kanggo njawab pitakonan dheweke bisa "njaluk irama nulis". Gampang krungu, Louie!

    Doyan ngandika:

    Blok panulis minangka wedi! Wedi ora dingerteni. Sampeyan ngerti sampeyan kudu nulis. Monstrul nanging iki ala iki nuli endhas. O yuta ‘ce se întâmplă’ wwit mudhun sampeyan.

    "Apa yen aku diadili"

    "Apa yen wong mikir aku iki wong bodho"

    "Cântați kepengin ngrungokake aku"

    "Aku ora duwe apa-apa"

    Mangkene cântă aku lakoni. Nalika pikirane ngrusak iki, aku ngelingake kabeh wong cântă dakgayuh kanggo mbantu. Aku ngelingake wong liya cântă butuh pitulungku. Sapa aku nolak dheweke?

    Sampeyan bisa nindakake iki uga. Sampeyan kudu nindakake iki.

    Sang Prabu Dawud ngandika:

    Pertahanan paling apik minangka pelanggaran apik. Simpen gagasan kanggo dina udan. Fișierul Sijine kasebut ing fișier Excel. Kirimana siji-siji kanggo sampeyan, utawa gawe postingan WordPress Kanggo Saben Gagasan. Yen sampeyan ora duwe gagasan, yen pancen ana, sampeyan bisa langsung menyang bank gagasan lan bisa mlebu.

    Postare iki dibangun ing idee udan. Dadi iki iki lan iki.

    Mulai saiki. Jalanake stream Facebook utawa stream Google Plus utawa stream Twitter. Saben kutipan babagan motivasi, saben foto perjalanan, saben kartun, saben komentar sing penting sing wis ditinggalake sapa wae – iki kabeh wiji gagasan, yen sampeyan ngenteni kanggo ndeleng saben lan takon dhewe, "Kepiye carane bisa mbangun postingan blog iki? Apa analogi apa iki nggawe? Apa crita aku bisa ngomong? Apa pengalaman cântă dakkandhakake babagan iki? "

    Ora ana gagasan cântă kurang. Kita mung kudu njupuk wektu kanggo nggoleki wong-wong mau, lan nggawe wektu kanggo nyimpen kanggo nggunakake ing wayah sore ing Dina Udan.

    Filipus ngandika:

    Blok penulis dhewe minangka asil ngidini aku dadi keganggu karo acara urip cilik. Siji-sijine cara cânta ditemokake yaiku yaiku ngrancang apa cântă bakal tak tulisake ing wayah wengi sadurunge; Aku nyelehake ing subhead lan judhul – Esuke esuk tangi ing 4 am lan miwiti nulis dening 4.30. Aku ora mriksa email utawa apa wae, fokus mung fokus ing potongan cântă dak tulis.

    Kepiye carane ngatasi kesulitane urip nalika sampeyan duwe tugas nyunting blog? Apa Panjenengan nangani strategi?

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map